- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 323
- 46
korkma cnm benimde geçen hafta lekelenmem oldu ondan önceki haftada bi kere olmuştu. son oluşunda doktoru aradım bebeğin sağlıksız gelişiminden dolayı olabilir dedi tedirginsen gel dedi gittim hemen çok şükür bebeğimi hatta kalp atışınıda gördüm. doktorlar telefonda falan çok negatif konuşuyor bi sorun olmadığını görünce bi damardanda gelmiş olabilir nasıl diş etlerimizde kanama falan oluyorsa ordada olabilir diyo. ee neden telefonda en kötüsünü sölüyosun. ilişki falan yaşadıysan zorlama olmuş olabilir dedi. progestan istersen iç dedi bi zararı yok dedi. ben 1-2 gün içtim sonra bıraktım ondan beri bi lekelenme olmadı çok şükür. kahverengi lekelerde çokda korkmamamız gerekiyo sanırım çoğu hamileliklerde oluyor duyduğum kadarıyla.
çok fazla germe kendini bence.. benim de beklenen adet günüme iki gün kala lekelenmem oldu ve yaklaşık dört gün sordü ara ara gelen kahverengi akıntı şeklinde
yoğunlaşma dıkça korkmana gerek yok.. ama takip altında olmang erekiyo canım.. Allah esirgesin..
selam kızlarrrr hepinizin bayramı mübarek olsun
ben de halsizlik ve hafif mide bulantısı dışında bişi yok şükür
ama kötü olan bişi var ki hiç durmadan hapşırık burun akıntısı ve tıkantıklık devam ediyo
artık hiç bir gece uyuyamıyorum burun tıkanıklığından
ne yapsam boş
çok moralsiz uyanıyorum her sabah.. gerçi gece boyunca darahat uyku yok bana..
başka böyle sorunu olan var mı yaa
Kızlaaar, herkese çok güzel, sevdikleriyle, mutlu bayramlar diliyorum. Umarım herkes iyidir. Bulantılar hala devam ediyor bende. Hem de tüm günümü mahvedecek şekilde. Bayram gezmesi şöyle dursun, daha kendi anneme babama gidemedim. Ama doktorumla yine konustum. Bir test yaptırmıştı bayramdan önce. Sanırım ismi kreatin gibi bişeydi. Hani beslenip beslenemedigine bakılıyor kandaki seviyesine göre. O test iyi çıktı, çok şükür. Demek herşeyi çıkartmıyorsun, birazda olsa beslenebiliyorsun dedi. Kendini yiycem diye zorlama dedi. Zaten zorlayamam, kızlar sizde zorlamayın olur mu? 3. Aydan sonra aslında yediklerimizden besleniyor bebişlerimiz.
selam kızlarrrr hepinizin bayramı mübarek olsun
ben de halsizlik ve hafif mide bulantısı dışında bişi yok şükür
ama kötü olan bişi var ki hiç durmadan hapşırık burun akıntısı ve tıkantıklık devam ediyo
artık hiç bir gece uyuyamıyorum burun tıkanıklığından
ne yapsam boş
çok moralsiz uyanıyorum her sabah.. gerçi gece boyunca darahat uyku yok bana..
başka böyle sorunu olan var mı yaa
geçmiş olsun cnm,hapşırık alerjik mi?yoksa nezle flnmısın??off bende de rinit alerjik var çok kötüü oluyor bilirim..bende kusma daha hiç olmadı allaha şükür ama öğürme,bulantı oluyor ama çok rahatsız etmiyor şükür ki...
bendede sadece halsılık var.. üstüne bırde bademcık sorunu gecelerı uyumak ne mumkun... hatta konusma yetenegımı bıle kaybettımartık antıbıyotık ve ıgne kullanmaya basladım.. hamıleler kullanabılıyormus ılacları ama yınede cok korkuyorum...üstelık gunlerdır su bıle içemedım.. insallah bı sorun olmaz
walla alerjk mi oldu bilemiyorum ama inanın artık deliksiz uyku yasak bana.. hergün burun tıkanıklığı ve hapşırık geçmiyo..
okuduğuma göre bazı hamilelerde bu durum hormonlardan ve bebğin proteinlerinden kaynaklı alerjik olabiliyomuş..
doktora gitsem ilaç verir mi bilmem ama ilaç içmekten de çok korkuyorum..
benimben61 ben de öğürme fln yok ama midem hassaslaşmaya başladı.. çok da sorun yaşamıyorum ama.
walla bayramda etleri götürdüm
ama artık et fln görmek istmiyorum çok yedim:26:
gökccen su neden içmiyosun onu anlamadım? bademciklerin şişse bence git doktora.sonra Allah korusun bademciğinden kaynaklı iltihaplanma vücuduna yayılabilir.
o kadar kötü isen acilen gitmelisincnm
bu arada kilo alan varmı? ben ztn 68 kilo hamile kaldım 70 oldumçok da yemiyorum ama yine de yemem arttı walla
geçmiş olsun cnm. bende hiç kilo alamadım nedense gerçi ortada hiç bişey yokki daha çıkmadı hiç biyerim sadece karnım arada şişiyo oda gazdan heralde :) ben 51 kiloyla hamile kaldım hala aynıyım :/
walla alerjk mi oldu bilemiyorum ama inanın artık deliksiz uyku yasak bana.. hergün burun tıkanıklığı ve hapşırık geçmiyo..
okuduğuma göre bazı hamilelerde bu durum hormonlardan ve bebğin proteinlerinden kaynaklı alerjik olabiliyomuş..
doktora gitsem ilaç verir mi bilmem ama ilaç içmekten de çok korkuyorum..
benimben61 ben de öğürme fln yok ama midem hassaslaşmaya başladı.. çok da sorun yaşamıyorum ama.
walla bayramda etleri götürdüm
ama artık et fln görmek istmiyorum çok yedim:26:
gökccen su neden içmiyosun onu anlamadım? bademciklerin şişse bence git doktora.sonra Allah korusun bademciğinden kaynaklı iltihaplanma vücuduna yayılabilir.
o kadar kötü isen acilen gitmelisincnm
bu arada kilo alan varmı? ben ztn 68 kilo hamile kaldım 70 oldumçok da yemiyorum ama yine de yemem arttı walla
ahh canımmm bademcık yuzunden üstelık cok agırr atlatıyorum enfeksıyon odemler olusmus.. sureklı doktordayım.. bence sende sakın ıhmal etme....
doğru diyosun artık bu hafta içi giderim
yoksa uyuyamamaktan sinir krizi geçiricem :)
ztn çok hassasımhemen alınıyorum darılıyorum herşeye
:):):) uyuyamamak bozuk olan hormanları dahada cok bozuyo... iyice hassaslasmıssın sen o zaman... bende hiç hamılelıge daır bır belırtı kalmadı önce durmadan aglıyordum naz yapıyordum oda bıttı
senin kaç haftalık oldu gokccen??
walla çok ağlak oldum :) haber izlemek istemiyorum artık :)))
7 hafta + 3 gün :)bugün 8. haftaya girdim...sen?
Kızlaaar, herkese çok güzel, sevdikleriyle, mutlu bayramlar diliyorum. Umarım herkes iyidir. Bulantılar hala devam ediyor bende. Hem de tüm günümü mahvedecek şekilde. Bayram gezmesi şöyle dursun, daha kendi anneme babama gidemedim. Ama doktorumla yine konustum. Bir test yaptırmıştı bayramdan önce. Sanırım ismi kreatin gibi bişeydi. Hani beslenip beslenemedigine bakılıyor kandaki seviyesine göre. O test iyi çıktı, çok şükür. Demek herşeyi çıkartmıyorsun, birazda olsa beslenebiliyorsun dedi. Kendini yiycem diye zorlama dedi. Zaten zorlayamam, kızlar sizde zorlamayın olur mu? 3. Aydan sonra aslında yediklerimizden besleniyor bebişlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?