Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

canım anlattıkların hiçte normal gelmedi bana korkutmak istemem ama en kısa sürede doktora görün yada söyle olabilir içerde kalan kan dışarı çıkıyo olabilir ama sen her ihtimale karşı doktora git

evet daha öncede buna yakın bişey yaşadım ve 6 cm kist çıktı ama yumurtalıklara uzak demişti doktorum o yüzden korkma dedi ilaçla (doğum kontol) eridi... Ya işte beni asıl üzün şu olablir bişeyde çıksa yapacak bişey yok herşey allahtan... Ama ben yenideenn doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum o bebiş süresini uzatıyoo

bu arada kızlar ben de sigarayı bıraktım..
hatta eşim dün sabah bıraktı benim paketimi de attı
makbul oldu..
evde biri içince sigarayı bırakmak zor geliyordu..
şimdi nedense kolaylaştı

günaydın kızlar kasıma da girdik hayırlısıyla rabbim kasımda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.elmakurdum geçmiş olsun canım toparlanabildinmi bari,bu arada ben 29 ekim kırmızı bayrak çıkardım malesef kırmızıları gördüm yani.yeni tarihim 23 kasım gibi inş. gelmez tabiki.

bu arada kızlar ben de sigarayı bıraktım..
hatta eşim dün sabah bıraktı benim paketimi de attı
makbul oldu..
evde biri içince sigarayı bırakmak zor geliyordu..
şimdi nedense kolaylaştı

evet evde biri içince zor oluyo eşimde bana bırak dıyo içince kızıyo ama kendisi karımda fosur fosur içiyo sen bırak bende bırakayım diyorum bende

evet evde biri içince zor oluyo eşimde bana bırak dıyo içince kızıyo ama kendisi karımda fosur fosur içiyo sen bırak bende bırakayım diyorum bende

zaten işin aslı şu... biz eşimle beraberken çok içeriz oda bende... ama yalnızken okadar olmuyorr.. eminim sizdede durun aynıdır, anca beraber kanca beraber

lıstede hamılelerın adını goremedım kutluyorum buradan..

benım 28 kasım ..

yazmıstım sanırım aralarda kaldıı ..

15 üye 1 misafir var ama konuşan yok gızlar yoklama varrrr burda olanlar ceeee yapsınnnnnn

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar güzelle anne adayları güzel bir hafta olması temennisiyle rabbim inşallah gönlünüzde ne varsa onu versinnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…