- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.661
gümü 1 kasım olan kimse yokmu aramızda.. test falan yapacaklarmı?
neyim var canımm bahsediiimm.... Beklenmeyenim 23 ekimdi ama 19 ekimden 23üne kadar ilişkiden sonra kan (leke tarzı) 23ünden sonra 1damla leke yaptığım testler negatif ve hala ilişkiden sonra leke geliyor bi türlü hastalnamadımm... Bi terslik var hissediyorumm
[sıze="2"]aklına kötü şeyler getirme..[/sıze]
neyim var canımm bahsediiimm.... Beklenmeyenim 23 ekimdi ama 19 ekimden 23üne kadar ilişkiden sonra kan (leke tarzı) 23ünden sonra 1damla leke yaptığım testler negatif ve hala ilişkiden sonra leke geliyor bi türlü hastalnamadımm... Bi terslik var hissediyorumm
üşütmüşüm,haftasonu heppp yattım eklemlerim ağrıyor,birde miğdemde iii değil
ahhhh kıyamam ya,la buda ben gibi sigara içiyo hemide teste 2.gün varrrr
üstelik geçen ayda aynısı oldu.... Ya düzenim değiştiyor yada yolunda olmayan bişiler var
Ahhhh kıyamam ya,la buda ben gibi sigara içiyo hemide teste 2.gün varrrr
benim günüm değil ama çok fena test yapasım var evde testte bulundurmuyorum her an yaparım die gidip almayada üşeniyorum böylece mecburen beklemek zorunda kalıyorum sen ne zaman yapacaksın test
geçmiş olsun gadunum ıkı gunun kaldı senınde hakkaten he benım daha çoook var. Ama umrumda değil.
Aman ya benim 2.gün varda ne oluyor hiç heyecan kalmadı ne biliyim olursa olur.
sıgara bıraktırma topisi accam sıgara ıcenler geboş olmasın emi.. Bırakın sıgarayı(nasıl yontem?)
günaydın cici anne adayları
medicalsecreter canım, 9 günümüz kaldı
Hadi hayırlısı inşallah..
sıgara bıraktırma topisi accam sıgara ıcenler geboş olmasın emi.. Bırakın sıgarayı(nasıl yontem?)
cnm benim günüm normalde 3 kasım ama 27 günde bir oluyorum o yüzden 30 ekim gözüküyodu..aslında bilmiyorum 30 GÜNDE BİRMİ OLUYORUM 27DE BİRMİ?SON ÜÇ AYDIR 27 GÜNDE OLUYORUM.O YÜZDEN 3 KASIMA KADAR BEKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.
AY KIYAMAM ÇOKMU KÖTÜ OLDUM ÇOKMU EROL TAŞ OLDU.. PARDON KIZLAR...sıgara bıraktırma topisi accam sıgara ıcenler geboş olmasın emi.. Bırakın sıgarayı(nasıl yontem?)
:26:Hamiş kalınca bebek istemiyo zaten içemiyo insan merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?