Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

[sıze="2"]aklına kötü şeyler getirme..[/sıze]

bence bir an önce git doktora tedbir olur

günaydın cici anne adayları

medicalsecreter canım, 9 günümüz kaldı
hadi hayırlısı inşallah..

üşütmüşüm,haftasonu heppp yattım eklemlerim ağrıyor,birde miğdemde iii değil

geçmiş olsun gadunum ıkı gunun kaldı senınde hakkaten he benım daha çoook var. Ama umrumda değil.
ahhhh kıyamam ya,la buda ben gibi sigara içiyo hemide teste 2.gün varrrr

sıgara bıraktırma topisi accam sıgara ıcenler geboş olmasın emi.. Bırakın sıgarayı (nasıl yontem?)

üstelik geçen ayda aynısı oldu.... Ya düzenim değiştiyor yada yolunda olmayan bişiler var

canım anlattıkların hiçte normal gelmedi bana korkutmak istemem ama en kısa sürede doktora görün yada söyle olabilir içerde kalan kan dışarı çıkıyo olabilir ama sen her ihtimale karşı doktora git

benim günüm değil ama çok fena test yapasım var evde testte bulundurmuyorum her an yaparım die gidip almayada üşeniyorum böylece mecburen beklemek zorunda kalıyorum sen ne zaman yapacaksın test

cnm benim günüm normalde 3 kasım ama 27 günde bir oluyorum o yüzden 30 ekim gözüküyodu..aslında bilmiyorum 30 GÜNDE BİRMİ OLUYORUM 27DE BİRMİ?SON ÜÇ AYDIR 27 GÜNDE OLUYORUM.O YÜZDEN 3 KASIMA KADAR BEKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

sıgara bıraktırma topisi accam sıgara ıcenler geboş olmasın emi.. Bırakın sıgarayı (nasıl yontem?)[/QUOTE]

tövbe de kısssssssss o nasıl beddua yazık değilmi bize

Hamiş kalınca bebek istemiyo zaten içemiyo insan merak etme

Son düzenleme:

offfff sonlara yaklaştıkça zamanda geçmiyor yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…