- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.081
benimde cnm ne zamandır mercimek köftesi istiyor.
elmakurdumusun canım süper olmuş olumunekankayizsmile hepimiz için hayırlı uğurlu olsun
yapıp gönderirim aşkolsun,bizlere güç lazım ama dimi:jeyyar:
ayyy ewet üzerine nar ekşisi yada limonn olsada yesekkk:roflol:cokacimcoook::cokacimcoook
ayyy ewet üzerine nar ekşisi yada limonn olsada yesekkk:roflol:cokacimcoook::cokacimcoook
slm kıslar ben geldim az önce sitede bakım mı vardı ne 354 gün sonra giriş yap diyoduuu oha dedim
La şimdi bu su_su cadısından bahsediyordum şimdi altta ismini gördüm.
Pes yani demekki başka bişiy dilesem olacakmış.
slm kızlar a.s.a.s. elmakurdumusun cnm aldımn msjını yerimseniben bende sizi çok özledim bu topikten ayrı kalmak gerçekten çok zor.kızlar aslında ara sıra takip ediyordum sizi.ama bazı işlerim vardı hallettim.benim bugün yumurtlama günü ve çalışmalar 2 gün öncesi başladı.moralimi çok yüksek tutuyorum ve bu ay yaptığım bazı şeylerde var.eğer bu ay hamiş olursam sizede yarar.koca karı işleri dediğimiz şeyleride denedim.aslında bu şekildeki hitap yanlış çünkü eski insanlar aslında bizden çok daha bilinçli yapılması gereken şeyleri asıl bizler yapmıyoruz.
La şimdi bu su_su cadısından bahsediyordum şimdi altta ismini gördüm.
Pes yani demekki başka bişiy dilesem olacakmış.
medicalll bu ticker olmuşmu becerebildimmi yawwww
Olmuş ta birde üstüne bir yazı kondursaydın,şöyle görseydik seninde beklentilerini
ekim ayı topiğine epeydir uğramıyorumacaba kaç kişi ekimde bebiş bekliyor çokta emrake diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?