- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.101
Hoşgeldin canım özledim valla a.s.
ekim ayı topiğine epeydir uğramıyorumacaba kaç kişi ekimde bebiş bekliyor çokta emrake diyorum
Olmuş ta birde üstüne bir yazı kondursaydın,şöyle görseydik seninde beklentilerini
elma kurdu şu bamyanın espiriri nedir merake diyorum
aynı merak bende de var. daha önce sordum ama kimse cevap vermedi bana :kedi: başarı oranı kaç acaba ekim ayının...ekim ayı karla mı kapandı zararlamı? kasım ayında ona göre çalışalım demi? aman muhasebecimiyim neyim
emrake etme birinci sayfaya bak ekım topicinde emraken gidernaniknanik:roflol::roflol:
bibi demek bibi bibiilaelaelaelaelaeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bibi demek bibi bibiilaelaelaelaelaeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ne dalga geçiyon ya :mymeka:
Baksana tatlım çocuk yapmaya çalışıyo ama bamya ne diye bana soruyo,yok ben size listeden önce bir eğitim vericem
:roflol:
cnm bu ay yine aynı günü bekliyoruz gündaşım kaydirigubbakcemile3 ama inşallah:Saruboceq: bu ay hedefe ulaşacağız:lepi:
one kızzz bibibibi=pipi ???
HADİ YAWW bende çok severdim bamya yemeğini
dalga geçme yawss cidden bilmiyorum erkek çocukmu peki bamya
Amin canım :Saruboceq:
Bak ya hala soruyor Kız topiği karıştırdı haberi yok
Bamya sevmeyen varmı :icecream: :roflol:
nerak etme yanlız değilsin bende anlamadımhala anlamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gıcık oldum kendimeee
Medical ben gülmekten yarıldım daha fazla cevap yazamıycam ben çekiliyorum.
Sen Haydariye ablayı bul acillllll :roflol:
cnm sen nasılsın çok umutluydum ekim ayı için senden allah hayırlısını nasip etsin zamanı değilmiş demekki.bu ay inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?