- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #13.801
son bir iki gündür sabah kalkınca bulantım oluyor .. çok da dikkat etmeme rağmen 1 kilo almışım bile..valla hamile olmak harika da şu kilo işi çok geriyor beni yaaa
hoşgeldin canım hayrola
anlatayım o zaman .. aslında biz tanışalı daha 1 yıl oldu...ben yeni atanmıştım,hava 1500 gezecem tozacam hayatım ı yaşayacağım derdinde idim.. geçen sene 24 kasımda eşim beni görmüş hemen araştırmış..okula bi buket gül geldi ... üzerinde öğretmenler günümü kutlayan bi kart Allahım bu kim bu kim.. sonra sabit aralıklarla çiçek geldi 2 ay falan sonra bi gün üzerinde artık prensinle tanışma zamanın geldi çok meraklandın zaten biliyorumö..zaten prensesimi ben de artık yakından görmek istiyorum falan yazmış akşam yemek için falanca yerdeyim falan .. amann kim bu ukala şuna bi hadddini bildireyim dedim gittim aman bi kibar bi yakışıklı...aman kızım topla kendini dedim başladım saymaya ... dinledi dinledi .. sonra aman bee ne gevezeymişin bi bırakmadın evlenme teklif edeyim dedi.. nutkum tutuldu.... kem küm.. hiç konuşamamışım.. elimi öpmüş yüzüğü takmış. eve bırakmış.. ertesi gün atayım şunu kafasına diye düşünürken annenleri çağırda şu işi kahveye bağlayalım falan dedi .. o kadar güvenli ki kendine bi şey yapamadım .. baktım nişanlanmış dansediyoz baktım evlenecez yooo ben 2 yıldan önce evlenmem derken geçen yaz evlendik aha şimdide hamileyim.. yaw başıma ammma iş gelmiş...ama iyi ki gelmiş onu çok seviyorum
canım Rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallah...Bebişinizlee dahada katlansın sevginiz inşallah....Bugünn test yaptım sabah 2.çizgi silik çıktı ama çıktıı resmen gözüküyordu ben bir ara havalara uçtum tabi kan testide verdim o araa sonuç negatiff hüsrana uğradım kursağımda kaldı saatlerce gözyaşı döktümm şimdi daha yeni yeni kendime geliyorummm[/QUOTE
ayy, canım yaaa ... belki bi hata vardır bana hemşire ultrasonda görmedikten sonra hata olabilir kan testinde bile demişti... regl olmadınsa hemen koyverme kendini... hem sağlığına dikkat et eninde sonunda gelecek meleğin sen sağlıklı ol yeterki
anlatayım o zaman .. aslında biz tanışalı daha 1 yıl oldu...ben yeni atanmıştım,hava 1500 gezecem tozacam hayatım ı yaşayacağım derdinde idim.. geçen sene 24 kasımda eşim beni görmüş hemen araştırmış..okula bi buket gül geldi ... üzerinde öğretmenler günümü kutlayan bi kart Allahım bu kim bu kim.. sonra sabit aralıklarla çiçek geldi 2 ay falan sonra bi gün üzerinde artık prensinle tanışma zamanın geldi çok meraklandın zaten biliyorumö..zaten prensesimi ben de artık yakından görmek istiyorum falan yazmış akşam yemek için falanca yerdeyim falan .. amann kim bu ukala şuna bi hadddini bildireyim dedim gittim aman bi kibar bi yakışıklı...aman kızım topla kendini dedim başladım saymaya ... dinledi dinledi .. sonra aman bee ne gevezeymişin bi bırakmadın evlenme teklif edeyim dedi.. nutkum tutuldu.... kem küm.. hiç konuşamamışım.. elimi öpmüş yüzüğü takmış. eve bırakmış.. ertesi gün atayım şunu kafasına diye düşünürken annenleri çağırda şu işi kahveye bağlayalım falan dedi .. o kadar güvenli ki kendine bi şey yapamadım .. baktım nişanlanmış dansediyoz baktım evlenecez yooo ben 2 yıldan önce evlenmem derken geçen yaz evlendik aha şimdide hamileyim.. yaw başıma ammma iş gelmiş...ama iyi ki gelmiş onu çok seviyorum
ayyyy çok güzel bir hikaye çok romantik
ne güzel bi hikaye ya Allah mutluluğunuzu bozmasın
Ben anlatmıştım sıra sizde...
valla bizimkisi ilk görüşte aşktı..çalıştığım hastaneye tayini çıktı eşimin.. bigün benim olduğum odaya pat diye dalıp ateş varmı diye sordu (ilk görüş anı)yok deyip tersledim bende geldiği gibi çıktı ama yarım dakika falan sürdü bu..ben arkasından ne kaba adam ne havalı falan diye söylendim bi ton ama aslında hoşuma gittiydi kerata..sonra biriki daha karşılaştık ben sözde gıcığım ya kendisine yüz vermiyom laf sokuyom falan neyse bi süre sonra normal muhabbet kurduk pekde iyi anlaştık çok esprili bi insandır kendisi sürekli kahkah gülerdik millet bize bakardı garip garip..bunun o zamanlar sevgilisi vardı ben tabi muhabbet ilerledikçe aşık oldum tabi oda bana..sonra çıkmaya başladık 3-4 ay sonra ayrıldık eşim saolsun çok hızlı yaşayan bi insandı sıkılmış ilgimden sevgimin büyüklüğünden korkmuş evlilikten korkmuş vs. gitmiş başka hatun yapmış(sonradan söylüyo tabi bunları)falan biz ayrıldık ama ben çok kötü oldum depresyona girdim falan sonra neyse kendimi toparladım insanı öldürmeyen acı güçlendirirmişya bende öyele etki yaptı kendine güvensiz saf salak aşık kız gitti..oda askere gitti 1 yıl hiç görüşmedik arada izne gelince görüşmek için bi sürü çaba sarfetti ama Allah tarafından hep engeller çıktı çünkü o zaman konuşsak kesin tartışır ve kopardık..neyse askerden dönünce geldi benim peşimde nasıl dolanıyo kıvranıyo konuşmak için bnede hala çok seviyodum napayım ilk aşkımdı o sonra yemeğe davet etti bigün kabul ettim bende çıktık ve ogün okadar güzel konuştu ve gönlümü aldıki zaten evlenelim dedi ve ben zaten dünden razı 3 ay sonra nişan sonra düğün derken işte 4.5 yıl oldu Allah ıma bin şükür çok mutluyum huzurluyum..onu hala çok seviyorom e oda beni..
çok uzattıysam kusura bakmayın kızlar ama hikayemiz böyle napıyım
kızlaar ben destan yazmışım yaaa nolur kusura bakmayın...
tugba 87 zor bi durum canım yaa bak inşallah bigün bu günleride tanışma günlerimiz gibi anlatcaz bebişlerimiz kucağımızdayken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?