Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

böcükümle beraber bir hikayede biz yazalım
biz eşimle lise1 de tanıştık. onun o zamanlar kıs arkadası vardı ama kojam benlen ilgilenmeye başladı. kıs bi sinir oldu bi gıcık oldu bana... lise aklı: korıdorda bana omuz atar, merdivenlerde basımdan asağı sular dökmeye çalışır, görüşmesin onnla diye haberler salardı.
lise 2 de eşimle çıkmaya başladık. eve bırakırdı beni. ama eli elime değmedi bile...
sonra lise 3 de biraz uzaklaştık ama bana takılan erkekleri döverdi
üniv.hazırlıkta ayrıldık ikimizinde sevgilisi yoktu. msjlasırdık, bakışırdık ama tekrar başlayamadık. malüm üniv kazancas diye uğraşıyorus.
sonra ben iç anadoluya eşimde güneydoğuya gitti.
okul hayatlarımız boyunca msşlastık, mektuplaştık, hediyeleştik.
kocam hep benlen ilgilendi ama (duymasın) o sıralar beni ne doktorlar ne mühendisler ne astsubaylar istedi!!!!
öğretmen olunca anneme haber salarlardı-gençleri tanıştıralım diye...
sonra eşim okulu bitirdi. mesleğini eline aldı.
dünya kadınlar gününde çalıştığım okula bi buket çiçek geldi 7 gül ile birlikte -ayrı gecen 7 yıl için diye...
sonra herşey kendiliğinden yeniden başladı.
yazın yakamozlu bi gecede ay ısığı altında sahilde-bodrumda- evlenme teklif etti.
aileler zaten biliyordu.
sorada askere gitti.... gidip geleyim içimiz rahat olsun dedi. beni bıraktı gitti.
15 ay daha bekledim. veeee mutlu son... 2bucuk yıldır evliyim şimdide anneyim

Allah razı olsun eraycım ,aminnn Allahım herkesin yuvasına dirlik düzen versin.. hayrola canım anneciin hasta falan mı??? biz bugün sağlık ocağına kaydımızı yaptırdık.. gebelik takibi için şartmış.. aşı falan sağlık ocağından yapılıyormuş... çok şeker bi ebe vardı,çok ilgilendi sağolsun...haftaya da kontrole gideceğiz doktora eşimle kalp atışını dinliycez...

yok annem gayet sağlıklı allaha şükür rüyadan çok etkilendim canım ya çok sevindim kalp atışını duymak çok etkiliyo insanı işte o zaman anlıyosun ki içinde bi canlı var

sözde rahatım diorum ama içten içe kasıyorum galiba :) ama napalım çare yok verdik bi karar.. allah hayır etsin artık.... başa gelen çekilio rabbim dermansız dert vermesin.... bu arada sende durumlar nasıl... oğlakta nasıl ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…