Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ya elma krom bana çok balon gelio
çok okudum hiç bi işe yaramıo diolar

valla ben verdim.. ama iştee bi özelliği bu tür ilaçlarınn düzenli kullanmak ben sabah kahvaltıdan 20 dk önce ve akşam yemeğinden 20 dk önce alıyodumm ve gün içinde abartısız 5 litre su içiyorumm (su içmezsen bişiye yaramıyor)

Ciddi misin ? Ayyy bizde verirmiyiz acaba.

veririsinizz benceee ama dediğim gibi önemli olan bol bol su içmek... benim kayın validede o dönem almıştı hapı o 2 kilo verdi ama normalde bile su içmezz en fazla günde 2 bardak su içer sürekli anne su iç su iç demem rağmen içemedii kadın suyu sevmeiyorr :)) paso neskafee

Crafty ne diyon anacım,sence biz nasıl veririz bu kiloyu ?

Diyetisyen işide pek mantıklı değil,sonuçta bir liste veriyor sende onu uyguluyorsun.
Tabii ilk zamanlar uyuyorsun utanma belası birde o kadar para döktüm aman uyayım diye sonra malum bir yerde oda bunaltıyor.

ya elma krom bana çok balon gelio
çok okudum hiç bi işe yaramıo diolar

bencede saçma bişey..senin koşu bandın vardı yanlış hatırlamyorsam bence akşamalrı 40 dakika yap akşamlarıda az ye en az ayda 5 kilo gider. eminim buna kafada bitiyor herşey...

elmam valla benim ilk hamisligim de bu sekilde anladim hamis oldugumu her sey olabulu guzelim yaaaa

Bende günde bir bardak su anca içerim.
Gelsin çaylar,gitsin kahveler,kolalar yani.Su dışında herşeyi tüketiyorum.
Birde şeker çok kullanıyorum,ayrıca benim bir sorunum daha var gece uykudan uyanıp çikolata yemek gibi.
Gündüz ağzıma sürmediğim çikolataları gece hüptürüyorum ve aynen kiloları depoluyorum.

canım bu dediklerini yavaş yavaş azalt bence kesin kilo verirsin...

bendee hiç bişey olmasın su içeyim yeter.... çok severim suyu.. ama canım gece kalkıp çikolata yedi,ğine göre başka bi sorun olmasınn şeker gibiiii...

bendee hiç bişey olmasın su içeyim yeter.... çok severim suyu.. ama canım gece kalkıp çikolata yedi,ğine göre başka bi sorun olmasınn şeker gibiiii...

Onuda düşündüm,hatta ailede var kızkardeşim şeker hastası ama benim aksime dal gibi.
Şeker ölçümü yapıyorum ama birde yükleme yaptırsam belki olur.

Ben bu kiloyla birde hamile kalırsam varil gibi olurum herhalde.
Ayyy düşündümde acaba önce kilo versemde hamilelik olayını ertelesemmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…