Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

bişi demio konuşmuo ama bilirim 10 senelik aşkımı ben
çok kötü çokkkkkkkkkkkk canı acıo çok konuşamıyo fln
ve her aşamada yanında olmamı istio tek korkuo başedemeyeceğinden sanırım.
test için bile soralım dio hsonu almılarsa sen izin al beraber gidelim dio :) komik aşkım o benim komik

eşimde sperm testi verdiğinde hep bir düşünce halindeydi bence çok sormaa sık dişini biraz.Erkekler bu konuda çok hassas malesef Nasıl olsa öğreneceksin saklama şansı yok ki :))))

kızlar size bişey sorucam 4 senedir çocuk falan olmuyor sizce aşılama yaptırayımmı yaprırsam bile rahim filmi çekinmek istemiyorum

bide bugün beni üzen şuda oldu...eşimi hastaneye bıraktım indi arabadan şöyle bi arkasından baktım..düşünceli düşünceli yürüyor..aslında buda koyuyor bana güçlü, umursamaz görünüyor ama bakışları nemli...offff offf craftycim versene şu sigarandan bide ben tüttüreyim

:97::97::97::97: ben sizleri neşelendirmeye çalışırken umutsuzluğa kapılıverdimm... Çok zorr bu durumlarr çoookk..Ama herşey düzelicek birgünn...Birde ben hocaya gittim bir arkadaşla bana döndü dediki senin çocuğun olmuyor bir yer söyliycem oraya git namaz kıl eşinle ve dileğini dile çocuğun o zaman olacak inşallah dedii ( :26::26::26: Yaniii bu iş hocaya daa ayan olduu :90:

dün ne oldu biliyormusunun kızlar medi görümce lafını açınca..yazın düşük yaptığımda haklı olarak 1-2 gün ağladım ..görümcem niye böyle yapıyorsun ağlanırmı felan diyordu gıcık olmuştum..gelini hamileydi ikizlerine 2 gün önce felan düşük yapmış..aradım geçmiş olsun diye bi üzüntülü ağlıyor felan... o zamna ettiği soğukkanlı lafları bende ona söyledim..hakketti ama..ya ben biraz kinciyim kızlar ya çok kötü bi huy....

çok fena oluolar kızım yaaa yazık oonlara bizden daha çok takıolar ve onlar konuşmuyor!!!
biz hiç diilse konuşup dertleşiyoruz
al iç uzatıorum :) bende daha içmedim he saat 11 süper :)

ya canım boşver öyle hocaları..sen evindede namazını kıl dua et..Allahım kulunu görür...

anammmm
gittin mi hocaya ?
ama hocalık bi durum diil he bizim caminin hocasının çocuğu tüp bebekti vallahi

ya canım boşver öyle hocaları..sen evindede namazını kıl dua et..Allahım kulunu görür...

gitmedim zatenn amaa ben söylemeden nerelerde ne yaptığımı söyledi bu adam :90::90: çok tuhafıma gitmişti ben hiç inanmam böyle şeylere aslında:90::90: kendim için gitmemiştim arkadaşıma arkadaş oldum açıkçası onun için gittik hoca bana döndü o dediklerimi söyledi:87: böyle iştee

tanselimm soğumuştur için boşver rahatladıysan problem yokk ...Düşüğe yazık olmuş ... Ama o ann saana ne derecede teselli vermeside önemliydi bence insan durup dururken sinirlenmez.Ammaaann takma boşverr canımm

Kızlar hadi ya muhabbeti değiştirelim.. Kafamız dağılsın biraz.ben eminim hepimiz bebeişleri gelecek..naz yapıyo yaramazlar.

iyi o zaman bana formul verin bari.
ama öle az ye onu ye bunu ye spor yap diil
şöle bildiğiniz mucizevi zayıflama formulleri var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…