- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #14.281
ay ablaaaa
şu an senden nefret ettim bak :)
zayıfladın tabii koy çikolataları canım istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya erkek, beyinsiz bunlar boşver. beyinsiz de değiller de beyinleri farklı yerde:)
çözümsenemez varlıklar
ayrıca seks bizim için bi amaç değil tatlım. seversek aklımıza gelen bişi
ama onlar için ekmek su kadar ihtiyaç
yaradılışları böyle.
mesela bi kadın aşık olmadığı adamla yatmaz ama o erkek milleti iğğğk kimlerle neler yapar yani
haklısın gerçekten öyleler yinede saolun kızlar biraz rahatladım ama ona hala çok kızgınım bilmiyorum nasıl geçer
neden buna gerek duyduğunu anlayamadım çünkü bi sorun yok her şey iyi gidiyordu offfff ya bu erkek milleti hep aynımı ya
aa utanmadan hemde hamileyken hemde göstere göstere
bu kadarı çokmuş ....
daha yeni evlisiniz sıkma canını olur böyle sorunlar..belki kendini yeterli hissetmiyodur yada daha iyi olmak istiyodur.bilemzsinki erkek sonuçta.
daha yeni evlisiniz sıkma canını olur böyle sorunlar..belki kendini yeterli hissetmiyodur yada daha iyi olmak istiyodur.bilemzsinki erkek sonuçta.
neden buna gerek duyduğunu anlayamadım çünkü bi sorun yok her şey iyi gidiyordu offfff ya bu erkek milleti hep aynımı ya
evet göstere göstere ve hemde hamileyken canım ama yapcak bişi yok.açıkcası ben bu olaya çift taraflı bakmaya çalıştım biraz.kendimi eşimin yerine koydum ve zor bir durum gerçekten.önce arasıra yapardie düşündüm.ama baktım ki artmaya başladı olaya müahale ettim.psikolojimi bozuyosun dediğimde ne alakası var dedi.eğer hamile olan sen olsaydın ben senin yaptığını yapsaydım ne hissederdin dedim.sana yetmediğimi ya da becerksiz olduğumu düşünürdüm dedi.şimdi psikolojim nie bozuluo anladın o zaman dedim.evet anladım canım özür dilerim dedi ve bitti.aslında daha sonra düşündüm ve bende de hata olduğunu anladım.hamile olduğumu öğrenince bebeği korumak adına uzak kaldım hep .bende hatamı anlayınc
kızlar merhaba internet konusu açılmışken şu geçmişe nasıl bakılıyor ya birde ben bakıvereyim benimki ben uyurken neler yapıyor
ya oğlak amaaaaaaaaan ne bakçaksın yaaaa
bakmak istiyorum bir deyiverin ya ctrl ile bir şeye daha basılıyordu yoksa başkamıydı ya
benim kocam sürekli oyun oynuyor internetten, ben yatıyorum o hala bilgisayar başında, arada uyanıp gidiyorum hala oyun oynuyor, daha bi yanlışını yakalayamadım, ama zaten ben ilgilenmiyorum öyle ne yapmış diye, ne mesajlarına bakarım ne maillerine ne internet geçmişine, hatta tesadüfen görmemi istemediği birşey bile görsem bu ne diye sormam, bilmem hiç ilgimi çöekmiyor onun sanal alemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?