Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

Oğlakçım geçmişe en basit şöyle girebilirsin
klavyeden ctrl ile beraber h harfıne bas (hıstory) demek solda acılır hemmen

sağol canım baktım senin akıntı ne alemde hayatım yoğun sarımsı ve devam mı göğüsler ne alemde mesela bende hala göğüslerde hassasiyet filan yok canım geçen seferde böyle olmuştu çok geç şişmeye başlamışlardı

ilk günü atlatmış olur ii de diosun baba bakar ona gül gibi :)

yoğun ama sarı değil sarı arada gelıyor.
Yoğun yumurta akı kıvamında beyaz renk
valla 22. Gunde yumurtlanmaz küüüüüü
artı yumurtladım yanı ben
anlamadım kafam karıstı

ya kızlar buda bende yeni moda çıktı adet olmadan 1 hafta önce falan başlıyo karnımın alt kısımlarında kısa süreli batmalar oluyo 2 aydır böyle ne ayak enfeksiyon vardı gecen ay ilaç falan kullandım rahatladım ama bu ay yıne başladı batmalar

psikolojik şekerim tamamen
beynimiz herşeyden güçlü neye şartlarsan onu yaşıosun
ben mesela 3 aydır yumurtlama takibi yapıorum ve sadece son 3 aydır yumurtlama ağrısı denen şeyi hissediorum

psikolojik şekerim tamamen
beynimiz herşeyden güçlü neye şartlarsan onu yaşıosun
ben mesela 3 aydır yumurtlama takibi yapıorum ve sadece son 3 aydır yumurtlama ağrısı denen şeyi hissediorum

ben bu ay bebeğe pek takılmadım açıkcası düşünmedim ama çalıştım yinede olursa olur olmazsada vardır bi hayır diyorum herşey allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…