- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #14.321
ama yumurtlama akıntısı gibini bişey
Oğlakçım geçmişe en basit şöyle girebilirsin
klavyeden ctrl ile beraber h harfıne bas (hıstory) demek solda acılır hemmen
gitmedim canım içime sizmez babasıyla bıraksam aklım kalırdı ama yarın babayla kalıcak ben gidicem artık ailelerden uzakta olmak zor işte bırakacak kimse yok bir gün birimiz bir gün birimiz gitmeyerek idare ediyoruz
ama yumurtlama akıntısı gibini bişey
sağol canım baktım senin akıntı ne alemde hayatım yoğun sarımsı ve devam mı göğüsler ne alemde mesela bende hala göğüslerde hassasiyet filan yok canım geçen seferde böyle olmuştu çok geç şişmeye başlamışlardı
arkadaşım senin regline 5-7 gün kalmadı mı benmi yanlış biliyorum
benim herif aradı çok pişmanım şeytana uydum falan fılan dıe ağladım bende sinirden açıldım biraz
benim herif aradı çok pişmanım şeytana uydum falan fılan dıe ağladım bende sinirden açıldım biraz
şimdi akıllanır sen merak etme
:)
ii olmuş aradığı sen de kapat artık uzatma bence. Uzattıkça pişmanlığı azalacak :)
akıllansında bidaha yapmasın öyle şeyler bu arada bizim adet günlerimizde yakınmış bakalım ne olceeekkk
eveet gündaş sayılırız
sende ne var ne yok
akıntın fln varmı?
ya kızlar buda bende yeni moda çıktı adet olmadan 1 hafta önce falan başlıyo karnımın alt kısımlarında kısa süreli batmalar oluyo 2 aydır böyle ne ayak enfeksiyon vardı gecen ay ilaç falan kullandım rahatladım ama bu ay yıne başladı batmalar
psikolojik şekerim tamamen
beynimiz herşeyden güçlü neye şartlarsan onu yaşıosun
ben mesela 3 aydır yumurtlama takibi yapıorum ve sadece son 3 aydır yumurtlama ağrısı denen şeyi hissediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?