Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

İçmezssin merak etme.
Hem içgüdüsel,hemde miğden almaz.
Ben kızıma hamişken içmedim.
12 yaşında yanında da içmeyiz aslaaaaa
Zaten bırakcaz,hem kızımıza örnek olmamız lazım.
Sigarayı bırakmamızı en çok o istiyor.
:34:

bencede en iyisi kökten bırakabilmek benim bi arkadaşım hamile kaldı bıraktı emziriyodu içmedi şimdi çocugu büyüdü yine başlamış akıllı madem o kadar zaman içmedin bıraktın ne başlıyosun dimi ama

yaa kızlar yarın eşim sperm testi verecek bakalım doktor ne diyecek..çok korkuyorum, stresliyim resmen ya....varikosel ameliyatımı diyecek, tüp bebekmi bilmem ki artık....

yaaaa bilmiyorum, sonuç çok olumsuz olursa üzüntümü eşimede çok göstermemeliyim bilmiyorumki offf offff.ne dünyaya ya keşke çoçuk kalabilseydim ...

adetliyken benide çok ateş basar... menopoza girenlerde zaten hep ateşten şikayetçi olurya..annemin karşı komşusu kışın ortasında yazlık tişörtlerle gezer yanıyom diye :1:

Hehehe ben kocama saldırıyom,yazık hemen anlıyo senin adet geldimi diye.

koca deme bana gelmiş eve kedi gibi yere baka baka söylendım bi sürü şimdi yine gitti işi uzamış yemek getirmiş bana :1: korka korka söylüyo işim uzadı yemeği bırakmaya geldim geç kalcam diyo git dedim zaten kızgınım sana:47:

Kızlar;
Bende kaçıyorum.
Hepinizi çok seviyor&öpüyorum dikkat edin kendinizi üzmeyin.
Yarın görüşmek üzre,beni özleyin anacımmmm bayyyyyyyyyyyy
:9:

Ya neden hep şartlandırıyorsunki kendini,belki iyi çıkacak sonuçlar.
Yapma lütfen.
:20:

inşallah iyi çıkar..geçen hafta yaptırdı morfoloji bozuk çıktı, şimdi iyi bir tüp bebek merkezinde yaptıracak..ben bi düşük yaşadım aslında hamile kalıyorum ama işte düşüğün sebebi spermdenmi bilmiyorum...

koca deme bana gelmiş eve kedi gibi yere baka baka söylendım bi sürü şimdi yine gitti işi uzamış yemek getirmiş bana :1: korka korka söylüyo işim uzadı yemeği bırakmaya geldim geç kalcam diyo git dedim zaten kızgınım sana:47:

Sıkma canını bu kez affet ama bir daha olursa umarım olmaz.
Kesinlikle misilleme yap,ne hissettiğini anlasın.
Çünki erkekler empati yapamıyor.
Ancak senin yerine kendini koyduğunda anlıyor ne hissettiğini.

Back
X