Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

canim medicalcim valla firsatim olmiii kiz kar oymaya cikti cocklar yarisi erimis karin tzaen anam camur olmuslar resmen camur cocuk yani ustlerini cikar makineye at onlari yikaaa evi tekrardan temizleeeeeee:35:oy anam oyyyyy:37:resmen delurdum yaaaaa

benim işyerimin olduğu yer hep tüp bebek merkezleri ile dolu. cinnahta çalışıyorum ben.işyerinden bir arkadaşım tüp bebekle sahip olmuş çocuklarına.ona bir sorayım ama onun doktoru özelmiş.

yaa ben güvenebileceğim bir yer olsun istiyorum..bu işlerde artık para işi olduğu için öyle yalan dolan olmasın işi yokuşa koşmasınlar istiyorum..ben maya tüp bebek merkezini duymuştum ama orayada bi arkadaşımın arkadaşı gitmiş pek memnun kalmamış ama dr.a görede değişir heralde..bilmiyorum işte güvenmek önemli benim için yavaş yavaş araştıcam işte özellikle gitmiş görmüşlerden soruşturmak lazım.. sen yine elinden geldiğince yardımcı olabilirsen çok sevinirim canım..

tannsel
adamım perşembe test verecek ekstra bişi yapmayalım dimi sonuç anılmasın

canımcım eşime doktor 3 gün perhiz demiş.bide biz keçiboynuzu kürüne başlamıştık ona devam ediyor..özel bişey yapmıyor..bi arkadaşı eşime sıkı iç çamaşır hiç giyme demiş.dün eşime şort gibi bol çamaşır aldık artık onları giyiyor..

crafty cm yarın doktor ne diyece acaba? eşim sakın moralimizi bozmayalım çalışmaya devam diyor.ovulasyon testi ile uimarım yakalarım bu ay...sık ilişki olmasa iyi olur tam ovulasyonu yakalasam iyi olacak..bide eşimin İzmirde tanıdığı özel bi balcı varmış onu arayacak şu polen gibi olandan..sen ne yaptın ovulasyon testi yapacaksın demi..

selam .bugün doktora gittim.adetim 12 gün gecikti.kan tahlili yaptırdım.yarın sonuç çıkıyor inşallah pozitiftir.

Back
X