Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

canim medicalcim valla firsatim olmiii kiz kar oymaya cikti cocklar yarisi erimis karin tzaen anam camur olmuslar resmen camur cocuk yani ustlerini cikar makineye at onlari yikaaa evi tekrardan temizleeeeeee:35:oy anam oyyyyy:37:resmen delurdum yaaaaa
abooovv allah kolaylık versın cnm bebek olayını tekrardan gozden gecır gurbetım:)

selam .bugün doktora gittim.adetim 12 gün gecikti.kan tahlili yaptırdım.yarın sonuç çıkıyor inşallah pozitiftir.

höh yani pozitiftir tabi 12 gun nasıl dayandın gı:)

crafty cm yarın doktor ne diyece acaba? eşim sakın moralimizi bozmayalım çalışmaya devam diyor.ovulasyon testi ile uimarım yakalarım bu ay...sık ilişki olmasa iyi olur tam ovulasyonu yakalasam iyi olacak..bide eşimin İzmirde tanıdığı özel bi balcı varmış onu arayacak şu polen gibi olandan..sen ne yaptın ovulasyon testi yapacaksın demi..

yok canım yapmıcam,
polenin tabletini kullanıyor eşim benim de yurt dışından gelmişti nasıl bilmem ama kullanıyor
bal ii geliorsa ben de aldırayım cnm neymiş özelliği

slm kızlar doktora gittim rahim filmi çektirmem gerekiyormuş açıkcası rahmim egriymiş yani n gibi olması gerekirken benim rahmim m şeklindeymiş bebişlerim dogru yere tutunmuyorlarmış ameliyat olacagım 15 dk sürecekmiş rahmime kamera ile girip bir parça alacaklarmış ondan sonra gelsin bebiklerrr ama kesin sonuç rahim filminden sonra belli olacak yoksa bişi kan pıhtılaşması olabilir dedi rahim filminden çooook korkuyorum :))

slm kızlar doktora gittim rahim filmi çektirmem gerekiyormuş açıkcası rahmim egriymiş yani n gibi olması gerekirken benim rahmim m şeklindeymiş bebişlerim dogru yere tutunmuyorlarmış ameliyat olacagım 15 dk sürecekmiş rahmime kamera ile girip bir parça alacaklarmış ondan sonra gelsin bebiklerrr ama kesin sonuç rahim filminden sonra belli olacak yoksa bişi kan pıhtılaşması olabilir dedi rahim filminden çooook korkuyorum :))

korkma canım bebişini düşün ondan güç almaya çalış, geçmiş olsun:34:

sımdıden geçmiş olsun canım acil şifalar.

hayırlı olsun havalıkız
bende düşünmek bile istemiyorum tasınmayı
ıkı yıl sonra ınsallah bende kendı evıme tasınacagım sımdıden tasasına düştüm
nasıl toparlarım dıye

hayırlı olsun havalıkız
bende düşünmek bile istemiyorum tasınmayı
ıkı yıl sonra ınsallah bende kendı evıme tasınacagım sımdıden tasasına düştüm
nasıl toparlarım dıye
korkma yardıma geliriz:1: önceden toparlanmaya başladın mı herşeyi koliledin mi o kadar sorun olmaz
hem kendi evine çıkacaksın bak ne güzel çok fazla taşınma olayın da olmayacak:10:

Back
X