Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

nediyon gı kafamı yapıyon bızlen bakim

ya allah aşkına adam gece boyunca inledi durdu hasta yatıo izin aldı işten filan işe geldim bu saate kadar aramıyım uyusun dedim. bi arıom annesinin evinde tamirde ne kalktığını haber verdi ne gittiğini ne ettiğini bende adam için endişeleniyorum aynı zamanda evlendiğimiz günden bu yana annesini hergün arıya arıya 55 lik fatura gelmiş 137,40 evet ayrıntı çıkardım dk başı annesini aramış :( napıcam ben ya evlendik ertesi gün annesine kahvaltıya gittik nişanlıyken böle değildi her dk arar özler severdi ben çok pişmanım ya çok mutusum bide bebek istiyorum oda istediğini söylüo ama halimi görmüo ailesi bizim düğünden 1 hafta sonra ayrıldı ayrı filan derken ne balayı ne cicim ayı hiç bişi yaşayamadım. sinir stres üzüntü telaş :( :58::59::43:

evlilik aşkımızı öldürdü başımız saolsun diye yazdım oralı olmadı ağladım umursamadı.bağırdım olmadı. sustum olmadı gitmiyo ileri gitmio her akşam annesinde yada onlar bizde ne temizliği doyasıya yapbiliom ne evliliğimi doyasıya yaşıyabiliom sıkıldım yoruldum bunaldım:15:

Back
X