Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

ayrılık çözüm mü tartışılır,
böyle yaşanır mı ama o daha büyük tartışma konusu.
hemen hemen bebek işini askıya al canım SAKIN hamile kalma bu ara

evlilik aşkımızı öldürdü başımız saolsun diye yazdım oralı olmadı ağladım umursamadı.bağırdım olmadı. sustum olmadı gitmiyo ileri gitmio her akşam annesinde yada onlar bizde ne temizliği doyasıya yapbiliom ne evliliğimi doyasıya yaşıyabiliom sıkıldım yoruldum bunaldım:15:

ahh canım neden bu kadar kendini sıkıyorsun... bak evliliğin en zor zamanı ilk yılıdır... iki insanın aynı evi paylaşması birbiirine alışması biraz zaman gerektiricektir mutlaka... sen daha yolun başında pes etme ne kadar evlenemden önce çıksanda flört etsende evlendikten sonra daha farklı olacaktır zaten... bunun anlamı evlilik aşkı yedi bitirdi değil... birbirinize karşı daha anlayışlı olmalısınız.. gör bak ilk yılı atlattıktan sonra nasıl herşeyy rayına oturacakk ama sakın beni yanlış anlama bence bebek içinde daha çok erken siz daha evlilliğin sorumluluğuna alışamadan birde bebek telaşına girerseniz yıpranırsınız... akışına bırak bebk işini önce evliliğinin tadını çıkart, ufak tefek sorunlara nasıl yaklaştığınızı tartınn ailelere ne kadar zaman ayrılmalı bunları kendi aranızda çözmelisinizz

Tatlım ben 13 yıllık evliyim bir kızım var.
Çok erken evlendim,erken yaşta çocuk sahibi oldum.
İnan bana evliliğin oturmayınca sen olgunlaşmayınca çocuk her zaman senin için ayak bağı.
Evet belki yanlış anlaşılacak burda bir çok kişi bebek istiyor ama acı gerçek bu.
Her şeyi iki kere düşünüp önce onun için karar veriyorsun.

haklısınız kızlar bebek işi askıda ama ben bu evliliğin gidebileceğine sürebilceğini olan inancımı inanın kaybettim. bunlar size özetti daha yaşanmışlar var soğudum yıprandım uzak yere taşınmak mı ozaman telden başımı alamam heralde benim ailemde burda yanımda ama okadar sık görüşmüyorum. çünkü anlaşmıştık ne kadar uzak o kadar iyi demiştik ama olmadı ya olmadı :(

haklısınız kızlar bebek işi askıda ama ben bu evliliğin gidebileceğine sürebilceğini olan inancımı inanın kaybettim. bunlar size özetti daha yaşanmışlar var soğudum yıprandım uzak yere taşınmak mı ozaman telden başımı alamam heralde benim ailemde burda yanımda ama okadar sık görüşmüyorum. çünkü anlaşmıştık ne kadar uzak o kadar iyi demiştik ama olmadı ya olmadı :(

dene
denerken elinden gelen her şeyi yap ve hep açık ol ama. sonra ver kararını
öncelikle kendi ailenle konuşsan destek olurlar mı

Back
X