- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #14.721
kodum yüzümü de bak doya doya :)
foto çekimleri çok çok iiydi dışarda çektirdim hep
studyoya girmedim
çok güzeldi
kodum yüzümü de bak doya doya :)
foto çekimleri çok çok iiydi dışarda çektirdim hep
studyoya girmedim
çok güzeldi
dene
denerken elinden gelen her şeyi yap ve hep açık ol ama. sonra ver kararını
öncelikle kendi ailenle konuşsan destek olurlar mı
kadının psikolojik sorunları var galiba deli mi neben aileni katmak karıştırmak istemiyorum. ya kimse evliliğimizi kabullenmemiş evlenmemişiz gibi davranıyor buda beni çok yıpratıyor. kayınvalidem gelir oğlum yemek yedin m inasılsın. ben ...ya gitcem ama seni nasıl bırakıp giderim vs vs
günaydın kızlar.ya bende pko var.o yüzden adetlerim üç aydır gecikiyordu.15 gün geçiyo ben hamile sanıyorum kendimi test yapıyorum negatif.sonra hastalanıyorum.ondan şimdide öyledir diye 12 gün gitmedim doktora sabırlı olduğumdan değil yoksa.bugün sonuçlar çıkacak.sabaha kadar rüyalarıma girdi negatifti hep.hayırlısı inşallah.:94:
crafty gördüm seni la ama sen benı göremediiiiiiiiiiin
kadının psikolojik sorunları var galiba deli mi ne
madem düşkündün ne bıraktın
eşin nasıl davranıo peki
anasının kuzusu modunda mı
Bu kez gördüm harika,canımsın yaaaaa
evet o nedese beğenirsin ben zaten bırakmam ki bende gelirim ama evlenmeden önce durmaylım burda gidelim. kimse olmasın ben ailmi uzak tutmayı başardım ama o yapamadı yapamıcak
ben aileni katmak karıştırmak istemiyorum. ya kimse evliliğimizi kabullenmemiş evlenmemişiz gibi davranıyor buda beni çok yıpratıyor. kayınvalidem gelir oğlum yemek yedin m inasılsın. ben ...ya gitcem ama seni nasıl bırakıp giderim vs vs
al bi akşam yemeğe çıkart dışarı ki cadı bölemesin
o zaman anlat böle böle böle durum de benim düşüncem de bu de
ben annenin küçük oğlu ile değil KOCAMLA evli olmak istiorum de
böle bi konuşma yapmadan sakın ayrılmayı düşünme
konuştum dediğim gibi ağladımda sustumda sakin sakiin konuştumda neymiş ayrdıkları için annesi kötüymüş.. Yanında oması gerekmiş bizim herzaman cicim ayıymış. Annesi öyle demek istememiş vs vs vs
hayırlısı tatlım yaaa
nasip kısmet gelir elbet zamanı gelince bu bebikler
Arkadaşım söylenebilecek çok fazla şey yok.Ailelere sizinde artık bir eviniz bir aile kurduğunuzu kendi sorumluluklarınız olduğunu kabul ettireceksiniz.
Aksi halde evliliğiniz çok uzun ömürlü olmaz.
Önce eşinle olan sınırlarını sonrada ailelerle olanları çiz.
Yoksa hep kaybeden acı çeken olursun.
cnm eşinin annesi ile babasımı ayrıldı? O zaman kayınvalidenin psikoloji bozulmuş ve bürün ilgisini eşine yöneltmiş olabilir. Bence bu süreç atlatılabilir.sonuçta kayınvaliden bir zaman sonra elini çekebilir eşinden.yada eşin sıkılabilir annesinin bu yoğun ilgisinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?