- 25 Ekim 2025
- 9
- 6
- 1
- 33
Bende ilk günden beri kasıkta batma hafif sızı var dünden beridir adet olucakmışım gibi hissediyorumSizde transfer sonrası ne gibi belirtiler oluyor? Ben de kasıkda ağrı hariç bir şey yok. Göğüslerde şişlik vs yok hiç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ilk günden beri kasıkta batma hafif sızı var dünden beridir adet olucakmışım gibi hissediyorumSizde transfer sonrası ne gibi belirtiler oluyor? Ben de kasıkda ağrı hariç bir şey yok. Göğüslerde şişlik vs yok hiç.
Transfer acılı bir işlem miÇok acele davranmışsınız. Beni 20 dk boyunca yerimden kımıldatmadılar
Aynı adet olcakmış gibi ara ara kasık ağrısı, göğüslerde hassasiyet, sivilce falan çıkardım inşallah kuzum inşallah hem heyecanlı heö korku dolu karman çorman duygularımİnşallah seninledir bebeğin bende yarın yapmayı düşünüyorum normalde 30unda
Ne gibi belirtiler var bişey hissediyormusun
Değil bence sadece idrara sıkışık olduğun için bir tık orası zorluyor sadece o kadar ve kısa bir işlem sadece 10 dakikaTransfer acılı bir işlem mi
Başta bir sızı oldu ama onun dışında acı hissetmedim. Heyecandan pekte hissetmiyorsun sanki.Transfer acılı bir işlem mi
Anladım teşekkür ederimDeğil bence sadece idrara sıkışık olduğun için bir tık orası zorluyor sadece o kadar ve kısa bir işlem sadece 10 dakika
Rica ederim canımAnladım teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim Bakalım yarın transferim varBaşta bir sızı oldu ama onun dışında acı hissetmedim. Heyecandan pekte hissetmiyorsun sanki.
Bende öyle iki gündür daha çok stresliyim yarınki sonuçları merak ediyorum yaz hemen inşallah bizimledir bebişlerimizAynı adet olcakmış gibi ara ara kasık ağrısı, göğüslerde hassasiyet, sivilce falan çıkardım inşallah kuzum inşallah hem heyecanlı heö korku dolu karman çorman duygularım![]()
Benimde 4 Kasım'da test günüm insaAllah pozitifi görürüzTeşekkür ederim oldu bitti bakalım Kasım 4 de test günüm inşallah güzel haberler alırım burda olan herkez güzel haberler almayı nasip etsin
Selamlarpazartesi transferimin 13.günü kan testine gidicem ama az önce tak diye bir mide bulantısı geldi
test gününe kadar mide bulantısı yaşayan
İnşallah transfer sonrasında herhangi bir belirtiniz varmıBenimde 4 Kasım'da test günüm insaAllah pozitifi görürüz
Şuan için yok bu 2.transferim diğerinde de 6 gün başlamıştı şuan sadece sol kasık çekilmesi oluyor arada belirti beklemeyin yani olmuyorİnşallah transfer sonrasında herhangi bir belirtiniz varmı
Anladım benim ilk transferim merak ve heyecanla bekliyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallahŞuan için yok bu 2.transferim diğerinde de 6 gün başlamıştı şuan sadece sol kasık çekilmesi oluyor arada belirti beklemeyin yani olmuyor
Benim 2. İlkide pozitif olmuştu maalesef 17 haftada kaybettim doğal siklus olmuştu buda öyle oldu akışa bırakın ben ilkinde de transfer günü eve gelip kahvaltı hazırlamıştım çok yormadan dikkatte ederek iş vs yaptım çok şükür olmuştu bunda da öyle yapıyorum sevdiğim şeylere odaklaniyorumAnladım benim ilk transferim merak ve heyecanla bekliyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Çok üzüldüm umarım bu transferiniz sağlıklı ve kucağınıza almayo nasip eder bende sakin ve yatarak evin içinde dolaşıyorum öle vakit geçiriyorum inşallah tutunurBenim 2. İlkide pozitif olmuştu maalesef 17 haftada kaybettim doğal siklus olmuştu buda öyle oldu akışa bırakın ben ilkinde de transfer günü eve gelip kahvaltı hazırlamıştım çok yormadan dikkatte ederek iş vs yaptım çok şükür olmuştu bunda da öyle yapıyorum sevdiğim şeylere odaklaniyorum
Zor bir surecti ama herşey bizim için insaAllah daha güzel günler gelecek hepimiz içinÇok üzüldüm umarım bu transferiniz sağlıklı ve kucağınıza almayo nasip eder bende sakin ve yatarak evin içinde dolaşıyorum öle vakit geçiriyorum inşallah tutunur![]()
Nasıl rahat hissedeceksiniz öyle yapın tabi kafanızı dağıtacak aktiviteler bulun boyama vs yapın çok iyi geliyorÇok üzüldüm umarım bu transferiniz sağlıklı ve kucağınıza almayo nasip eder bende sakin ve yatarak evin içinde dolaşıyorum öle vakit geçiriyorum inşallah tutunur![]()
Öle yapıyorum peki beslenme olarak dikkat ettiğiniz şeyler varmıNasıl rahat hissedeceksiniz öyle yapın tabi kafanızı dağıtacak aktiviteler bulun boyama vs yapın çok iyi geliyor
Beslenme olarak çayı açık içiyorum şeker kullanıyordum bıraktım ama tatlı arada hafif olarak yiyorum yemek olarak herşeyi yiyorum ayirmiyorum açıkçası yanısıra avokado,ceviz,badem ,incir , kabak çekirdeği,yulaf ve hergun yumurta yiyorumÖle yapıyorum peki beslenme olarak dikkat ettiğiniz şeyler varmı
Teşekkür ederim bende sebze protein ağırlık yiyorumBeslenme olarak çayı açık içiyorum şeker kullanıyordum bıraktım ama tatlı arada hafif olarak yiyorum yemek olarak herşeyi yiyorum ayirmiyorum açıkçası yanısıra avokado,ceviz,badem ,incir , kabak çekirdeği,yulaf ve hergun yumurta yiyorum