• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekimde Pozitifi Görenler

Öncesinde yapmış mıydınız ? 3. gün mü sizin de ? Sağlıkla ilerlesin inşallah
yok değil. ben sadece 8 gün akşamı yaptım kaset de de erken gebelik dede silik çıktı erken gebelik de hatta daha silikti.amin ini inş sizinde sağlıkla güzel haber alırsınız panik yapmayın biraz daha bekleyin.

yok değil. ben sadece 8 gün akşamı yaptım kaset de de erken gebelik dede silik çıktı erken gebelik de hatta daha silikti.amin ini inş sizinde sağlıkla güzel haber alırsınız panik yapmayın biraz daha bekleyin.
İnşallah, teşekkür ederim size de 🙏 Panik de yapamadım zaten kısmet dedim biraz ağladım üzüldüm ama dobarlarız :)

Beta Değerlerim,

T+8. 120

T+10. 265

T+12. 627

T+14. 1.586

T+16. 3.973

T+17. 9.723
Canım benimde ilk
T+9 217
T+11 539
T+ 3 Bugün ki sonucum 1939 acaba ikiz olabilir mi 😇

1761224515851.webp

Günaydın, ben hep gece kuşuydum. Gece 1’2’ye kadar uyanığın. Sadece gece ve her sabah 4 de idrara sıkışık uyanıyorum.

Çay, kahve de içmiyorum hiç ama her sabah 5.30 da gözümü açıyorum alarm kurmuş gibi 🤦🏻‍♀️ gece de çok erken yatmıyorum öyle. Bir de çalışıyorum, yoruluyorum cidden. Transfer öncesi bebekler gibi uyuyordum valla :)
Yalnız olmadığımı bilmek de güzel :)

Arkadaşlar benimde pozitif ama hiç belirtim doktor 10 gün sonraya kese randevusu verdi ben hala inanamıyorum 0 belirti sadece çok nadir arada Buda binde bir rahmimde zonklama oluyor o kadar bu günler nasıl geçecek çok zor

Benim bugün ilk defa leke başladı. T+19 gün. Aspirini bıraktırdı ve yatak istirahati verdi. İlk günden bu yana hiç leke görmemiştim . Ancak bugün başladı. Ne düşünmeliyim bilemiyorum 🥺 inşallah herşey yolundadır…

Benim bugün ilk defa leke başladı. T+19 gün. Aspirini bıraktırdı ve yatak istirahati verdi. İlk günden bu yana hiç leke görmemiştim . Ancak bugün başladı. Ne düşünmeliyim bilemiyorum 🥺 inşallah herşey yolundadır…
Gönlünüzü ferah tutun bakın herkes yazmış leke görüyoruz diye.ikiz olma ihtimali varmı.kese gormusmuydunuz

Merhaba ben T+ 18 de ilk lekelenmemi yaşadım 22 ekim de. Dr. İstirahat et dedi. O gün kan sılandırıcı almadım. 23 ünde apar topar Dr a gittim. 2 adet kese gördük🧿🤲. 22. 23 lekelenme devam etti. Progestan fitil kullanmıyordum. Fitil eklendi. 2 gün sonra lekelenme bitti. Endişe etme canım 🙏

Merhaba ben T+ 18 de ilk lekelenmemi yaşadım 22 ekim de. Dr. İstirahat et dedi. O gün kan sılandırıcı almadım. 23 ünde apar topar Dr a gittim. 2 adet kese gördük🧿🤲. 22. 23 lekelenme devam etti. Progestan fitil kullanmıyordum. Fitil eklendi. 2 gün sonra lekelenme bitti. Endişe etme canım 🙏
Ay çok rahatladım bu mesajınıza🥺🙏 Gerçekten burada olmak bu süreçte hepimize çok şey katıyor. Herkese her fikre çok teşekkür ederim 🙏❤️ Rabbim hepimizin canlarını son güne kadar korusun🙏

Back
X