- 16 Mayıs 2025
- 151
- 87
- 13
- Konu Sahibi baharinadasi
belirtiniz olmamasına asla bakmayın 8 günde yapın en erken .bende hafif silik anca ozaman cıktıkuzum t+6 erken gebelik negatif. Belirtim de yok zaten olmadı yani yavrum büyük ihtimalle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belirtiniz olmamasına asla bakmayın 8 günde yapın en erken .bende hafif silik anca ozaman cıktıkuzum t+6 erken gebelik negatif. Belirtim de yok zaten olmadı yani yavrum büyük ihtimalle.
Öncesinde yapmış mıydınız ? 3. gün mü sizin de ? Sağlıkla ilerlesin inşallahbelirtiniz olmamasına asla bakmayın 8 günde yapın en erken .bende hafif silik anca ozaman cıktı
yok değil. ben sadece 8 gün akşamı yaptım kaset de de erken gebelik dede silik çıktı erken gebelik de hatta daha silikti.amin ini inş sizinde sağlıkla güzel haber alırsınız panik yapmayın biraz daha bekleyin.Öncesinde yapmış mıydınız ? 3. gün mü sizin de ? Sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah, teşekkür ederim size deyok değil. ben sadece 8 gün akşamı yaptım kaset de de erken gebelik dede silik çıktı erken gebelik de hatta daha silikti.amin ini inş sizinde sağlıkla güzel haber alırsınız panik yapmayın biraz daha bekleyin.
Canım benimde ilkBeta Değerlerim,
T+8. 120
T+10. 265
T+12. 627
T+14. 1.586
T+16. 3.973
T+17. 9.723
hiç üzmeyin güzel olacak allahın izniyleİnşallah, teşekkür ederim size dePanik de yapamadım zaten kısmet dedim biraz ağladım üzüldüm ama dobarlarız :)
Bence olabilirCanım benimde ilk
T+9 217
T+11 539
T+ 3 Bugün ki sonucum 1939 acaba ikiz olabilir mi![]()
Eki Görüntüle 3663332
Bende transferin 7.gününden beri her sabah 6 da ayaktayım. Akşam erken uyuyorum ondan sanıyorumMerhaba kızlar, sizde de uykusuzluk başladı mı yoksa ben tek başıma mı delirdim![]()
Ben yaa sabahın 6 sında hergun ayaktayim.gecede uyanıyorum iki kez falan.Merhaba kızlar, sizde de uykusuzluk başladı mı yoksa ben tek başıma mı delirdim![]()
Benim de o tarihHooop bende Geldim . Haftaya Salı kese görmeye gideceğiz inşallah![]()
Gönlünüzü ferah tutun bakın herkes yazmış leke görüyoruz diye.ikiz olma ihtimali varmı.kese gormusmuydunuzBenim bugün ilk defa leke başladı. T+19 gün. Aspirini bıraktırdı ve yatak istirahati verdi. İlk günden bu yana hiç leke görmemiştim . Ancak bugün başladı. Ne düşünmeliyim bilemiyoruminşallah herşey yolundadır…
19 gün sonra başlaması beni düşündürdü. Hayır tek embriyo transferi yapıldı. Kese görmedik. Salı gününe randevu verdiler.Gönlünüzü ferah tutun bakın herkes yazmış leke görüyoruz diye.ikiz olma ihtimali varmı.kese gormusmuydunuz
Merhaba ben T+ 18 de ilk lekelenmemi yaşadım 22 ekim de. Dr. İstirahat et dedi. O gün kan sılandırıcı almadım. 23 ünde apar topar Dr a gittim. 2 adet kese gördükBenim bugün ilk defa leke başladı. T+19 gün. Aspirini bıraktırdı ve yatak istirahati verdi. İlk günden bu yana hiç leke görmemiştim . Ancak bugün başladı. Ne düşünmeliyim bilemiyoruminşallah herşey yolundadır…
Ay çok rahatladım bu mesajınızaMerhaba ben T+ 18 de ilk lekelenmemi yaşadım 22 ekim de. Dr. İstirahat et dedi. O gün kan sılandırıcı almadım. 23 ünde apar topar Dr a gittim. 2 adet kese gördük. 22. 23 lekelenme devam etti. Progestan fitil kullanmıyordum. Fitil eklendi. 2 gün sonra lekelenme bitti. Endişe etme canım
![]()