• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Yani herkesin süreci kendine özel. Kaç tame böyle başlık açmışsın canım bunlara gerek yok. Verilen süreçte ilaç iğne neyse düzenli yap. Taktir Allahın. Biraz telefonu bırak araştırma sorma sorgulama.

Yani herkesin süreci kendine özel. Kaç tame böyle başlık açmışsın canım bunlara gerek yok. Verilen süreçte ilaç iğne neyse düzenli yap. Taktir Allahın. Biraz telefonu bırak araştırma sorma sorgulama.
Haklısın bekleyecez artık 2 ay üst üste olunca çok bunaldım bi ay öncesi 5. Gün tedaviye başladım apar topar oda boş çıktı yeni regl döneminde başladım ve budefa ailem kimse bilmiyor burda soruyorum herkes aynı şeyleri yaşadığı için daha çok birbirimize anlarız diye

Tamam kusura bakma bunalttım sanırım artık nurda kimaeye sormam iyi geceler

Tamam kusura bakma bunalttım sanırım artık nurda kimaeye sormam iyi geceler
Canım benim aklına takılanları elbette sor kimse kimseye karışamaz sadece arkadaşımız seni rahatlatmak için öyle dedi sanırım benimde doktorum çok soft geçiyor ilaçları kendimi ilaç anlamında hiç tüp bebek sürecinde hissetmiyorum başta bende anlayamadım ama doktorlarımıza güvenmek zorundayız bu onların işi 🥰 bizim nasıl uzmanlıklarımız varsa onlarında en iyi olduğu alan bu ve hiç bir doktor hastasının kötülüğünü istemez kendini akışa bırak Allah hepimize mutlu günleri en kısa zamanda göstersin

Merhaba kızlar bugün kan verdim transferin 6. Günü kan verdim 29 çıktı inşallah sonuna kadar devam eder Allah isteyen herkesin kucağını doldursun

Back
X