- 4 Şubat 2016
- 288
- 228
- 103
Amin inşallah canimHee ben kesin zannettim deo zaman gönlündeki ultrason ekraninda ciksin inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canimHee ben kesin zannettim deo zaman gönlündeki ultrason ekraninda ciksin inşallah
![]()
Olabilir gayet de yüksek değerlerin maşallahÖncelikle bi maşallahinizi alırımBen bugün birsey yaptım sağlık ocağı yanında çalıştığım için Bi merak ettim gittim kan verdim 3 ekimde transfer olmuştum 2 adet embriyo 5.gün
Bugün transferin 17 günü. 10 Ekim 154 12 Ekim 333 çıkmıştı bugün 7956 ikiz olabilir mi ya![]()
Hocam siz dediyseniz daha da inanmaya başladımOlabilir gayet de yüksek değerlerin maşallahAy çok heyecanlı
![]()
Benim bu Topic ayakta tutun tek yer ya. Eşime bile söyleyemediğim kimi sıkıntıları stresi deli düşünceleri buraya yazıyorum. Benim kastettiğim tüp bebek bölümünde açılmış olan acılı senaryolar. Bakmamak tabi benim elimde. Herkes içinde üzülüyorum sonra da ya benim başıma gelirse psikolojime girip kendimi saçmasapan paniğe itiyoeum. Ama burada dertleşmek güzel derdine ortak olduğun insanlarla bir arada olmak daha güzel benceAllah yar ve yardımcınız olsun bende burda çok olumsuz insanlar yüzünden artık bakmak istemiyorum insanın hevesini bile içinde bırakıyorlar güzel düşünelim Allah’ın izniyle güzel olacak![]()
Namı değer benim google’ımOlabilir gayet de yüksek değerlerin maşallahAy çok heyecanlı
![]()
Göbek iğnesi nerden baksan 3 katı. Akşamları kayınvalideye vurdurup yatıyorum resmen seste edemedenFiyat konusunda evet ya Biliyorum bilmez miyim![]()
İlk ultrasonda küçükte olsa bir şey gördü mü? Bizim 4 ümüzün değerleri başa başa gidiyor. Gerçi gidiyordu cuma son kan testimi verdim ben. T+13 1730 çıkmıştı. Kafamdan x2 yapıp yuvarlıyorum umarım sağlıklı gelişiyordur minik yumurtalarımBu cuma kesinleşecek canım![]()
Benim ortalama 5 kan testinde artış 2.8 miş. Ama sonra da çiti piti diyor ki artış katına değil olduğu değere bakmak lazımmış. Meraktan ayrılacağım ortadan ikiye. Günler durdu sanki geçmiyorHay massallahhama sen kese görmeye gitmemiş miydin canim tek kese hatırlıyorum sanki
Bir de iki kat artisa göre tam bu degere yakin geliyor bi hesapla
![]()
Katlana katlana ne hallere gelmiş annesi aferin miniklereÖncelikle bi maşallahinizi alırımBen bugün birsey yaptım sağlık ocağı yanında çalıştığım için Bi merak ettim gittim kan verdim 3 ekimde transfer olmuştum 2 adet embriyo 5.gün
Bugün transferin 17 günü. 10 Ekim 154 12 Ekim 333 çıkmıştı bugün 7956 ikiz olabilir mi ya![]()
Hocam siz dediyseniz daha da inanmaya başladım![]()
Hiç sorma, çok zor beklemekBenim ortalama 5 kan testinde artış 2.8 miş. Ama sonra da çiti piti diyor ki artış katına değil olduğu değere bakmak lazımmış. Meraktan ayrılacağım ortadan ikiye. Günler durdu sanki geçmiyor
Benim bu Topic ayakta tutun tek yer ya. Eşime bile söyleyemediğim kimi sıkıntıları stresi deli düşünceleri buraya yazıyorum. Benim kastettiğim tüp bebek bölümünde açılmış olan acılı senaryolar. Bakmamak tabi benim elimde. Herkes içinde üzülüyorum sonra da ya benim başıma gelirse psikolojime girip kendimi saçmasapan paniğe itiyoeum. Ama burada dertleşmek güzel derdine ortak olduğun insanlarla bir arada olmak daha güzel bence
Yani hayat böyle değil mi? Herkesi de kafaya takmamak lazım. Sizin hassas olduğunuz kadar diğerleri de hassas aslında. Çift taraflı düşünmek lazım. Aslında dün yazılanlar doğru. Herkesin tedavisi kendisine özel. Mesela 3 tane iğnesi olan kan sulandırıcı iğne ve hap kullanan aynı anda bir çok kişi de var. Bende bir tane kan sulandırıcı yok. Bunu demek ki kullananların tedaviye daha çok ihtiyacı var şeklinde yorum yapıyorum. Önce kendimiz pozitif yaklaşmalıyız ki bebeklerimiz daha stressiz ortam da büyümeye çalışsınlar. Bu şu demek değiş ama ben çok relaxım. Hayır değilim. Hatta çok stresliyim de fakat bir şekilde kendimi sakinleştirmeye, olumlu telkinlerde bulunup kendimi dizginlemeye çalışıyorum.“Evet, sizin gibi çok güzel insanlar tanıdım. Hele bir tanesi çok özel; iğnesini bile paylaştı, Allah razı olsun. Onun sayesinde çok özel kişilerle tanıştım. Ama çok hassas bir dönemdeyim. Sorduğum sorulara kaba cevap veren veya empati kuramayan kişiler yüzünden dün hep ağladım. Bugün bile gözümden yaş geldi. Zaten hormonlar üst seviyede olduğu için moralim bozuldu.”
Bende cok merak ediyorum ama ben seninkini çift kendiminkini tek hissediyorumBenim ortalama 5 kan testinde artış 2.8 miş. Ama sonra da çiti piti diyor ki artış katına değil olduğu değere bakmak lazımmış. Meraktan ayrılacağım ortadan ikiye. Günler durdu sanki geçmiyor
Ben kimseyi üzecek bişey demedim kendimle ilgili sorular soruyorum aynı yoldan geçtiğimiz için herkese dua ediyorum kimseyle ilgili sorunum yok artık zaten doktordan başka burda kimseye sormam Allah yar ve yardımcımız olsunYani hayat böyle değil mi? Herkesi de kafaya takmamak lazım. Sizin hassas olduğunuz kadar diğerleri de hassas aslında. Çift taraflı düşünmek lazım. Aslında dün yazılanlar doğru. Herkesin tedavisi kendisine özel. Mesela 3 tane iğnesi olan kan sulandırıcı iğne ve hap kullanan aynı anda bir çok kişi de var. Bende bir tane kan sulandırıcı yok. Bunu demek ki kullananların tedaviye daha çok ihtiyacı var şeklinde yorum yapıyorum. Önce kendimiz pozitif yaklaşmalıyız ki bebeklerimiz daha stressiz ortam da büyümeye çalışsınlar. Bu şu demek değiş ama ben çok relaxım. Hayır değilim. Hatta çok stresliyim de fakat bir şekilde kendimi sakinleştirmeye, olumlu telkinlerde bulunup kendimi dizginlemeye çalışıyorum.
Nasihat gibi düşünmeyin bunları. Ama birazcık oluruna bırakmanız lazım sanki. Mental olarak biraz daha hafifleyebilirsiniz o zaman.
T +13 mesela bende 1400 gelmisti canim senin ihtimal daha fazla yaa cok heyecanlıyım hemen perşembe öğlen olsunİlk ultrasonda küçükte olsa bir şey gördü mü? Bizim 4 ümüzün değerleri başa başa gidiyor. Gerçi gidiyordu cuma son kan testimi verdim ben. T+13 1730 çıkmıştı. Kafamdan x2 yapıp yuvarlıyorum umarım sağlıklı gelişiyordur minik yumurtalarım![]()
Görmedi ama haftaya kesinleşir o şimdiden birsey diyemem dediİlk ultrasonda küçükte olsa bir şey gördü mü? Bizim 4 ümüzün değerleri başa başa gidiyor. Gerçi gidiyordu cuma son kan testimi verdim ben. T+13 1730 çıkmıştı. Kafamdan x2 yapıp yuvarlıyorum umarım sağlıklı gelişiyordur minik yumurtalarım![]()
Sen benim umutlarımı çok yeşertiyorsun bak
Bana da aynı şeyi söyledi. Tek bebeğin en üstü, ikiz gebeliğin en alt seviyesi. Çünkü 2 katı değil 2.36 ve 2,50 katı artış var o yüzden. Nasip inşallah. Gönlümüze göre sağlıkla hayırla versin Rabbim inşallahBende cok merak ediyorum ama ben seninkini çift kendiminkini tek hissediyorumbence kittyninki de çift
ve inşallah benimki de çifttir de kardeş kardeş büyütürüm
çıkışı bana da tekin üst sınırındasın çiftin alt sinirindasin dedi en son bakalım hangimizinkini tutturdu
![]()