• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

4. Günde de çift miydi acaba. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🥰
Evet çift çizgiydi ama yani o 2. çıkan çizgiyi büyüteçle falan daha rahat görebilirdiniz. ben anlamıştım hamile olduğumu bu sebeple 5. Günde kan testi vermiştim. Ama benimle kendinizin değerlerini baz almayın. Benim yaptığım doğru değildi kesinlikle fakat kendime söz geçiremedim

Günaydın ☀️ benim ilk transferim o yüzden duyanlardan deneyimlilerden desteğe ihtiyacım var 🤗 bugün transfer olalı 1 hafta oldu 3.gün 2 tane embriyo transfer edildi ve yarın adet günüm ama göğüslerimde büyüme, kasıklarımda acı var benim adet önceside bu şekilde olur bu beni umutsuzluğa sürüklüyor kendimi zor tutuyorum.🙏🏼 adet tarihi gelip adet belirtisi yaşayıp pozitif gören var mı ?
merhaba, bu ay benim de ilk transferim yapılacak da. çift embriyo nasıl kondu size? ben yapılmıyor artık diye biliyorum ama belli şartlar altında yapılıyor mu?

Kızlar merhabalar herkese çok güzel haberli haftalar diliyorum 🌸 ben öncelikle pozitifi görmüş arkadaşlar olmak üzere aslında hepinizin tecrübelerini merak ediyorum. Ben 27 yaşındayım 7 ekimde 3.gün embriyosu transferi oldum ne yazık ki negatif sonuçlandı. Çok şükür ki 1 tane dondurulmuş 5.gün embriyorum var doktorum onun transferi için adet olduğumda yasmin+lucrin tedavisine başlayacağımı aynınzamanda histeroskopi olacağımı ve sonraki ayda transfer hazırlığı yapacağını iletti. 2. Transferim öncesi mutlaka şunu yaptırın dediğiniz şeyler var mı ? Mesela histeroskopi zaten yapılacak onun dışında embriyo glue talep edeceğim. Bunun dışında sizler NK hücre paneline baktırdınız mı buna baktırayım mı ve intralipid serum talep edeyim mi ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 🤍

merhaba, bu ay benim de ilk transferim yapılacak da. çift embriyo nasıl kondu size? ben yapılmıyor artık diye biliyorum ama belli şartlar altında yapılıyor mu?
Merhaba; benim ilk transferim ama ilk yumurta toplamamda embriyo oluşmadı 2.sinde 2 tane embriyom oluştu yaşım da tutunca 2 tane transfer edildi.🙏🏼

Yalnız müthiş artmış çok şükür 🙏 tanrım ya duy sesimi benim yavrularım da böyle güzel güzel artış göstermiş olsun. Bu karından bakılabileceği anlamına geliyor dimi? Sağda solda batmaların var mı? Çiti piti her kahve falında benim duygularımla çok oynuyor sürekli bana ikiz diyor. Hele bugün tamamen artık tutunduklsrını söyledi
Hafif hafif batmalarım var. Hep hissettiriyorlar kendilerini şükür 🙏

Hafif hafif batmalarım var. Hep hissettiriyorlar kendilerini şükür 🙏
Bende batmalar çok çok azaldı. Kasık ağrısı oluyor bitmedi gitti kasık ağrım zaten. Ama batma olduğunda da sağdan soldan artırıyorlar 🙏 rahim gerilmesi diyor ChatGPT bu durum için. Ama değil öyle olmaması lazım ikizlerimizin işareti ❤️

Perşembe gelsin biran önce de girip bebeklerimizin ilk fotoğrafını alalım 🫠

Bende batmalar çok çok azaldı. Kasık ağrısı oluyor bitmedi gitti kasık ağrım zaten. Ama batma olduğunda da sağdan soldan artırıyorlar 🙏 rahim gerilmesi diyor ChatGPT bu durum için. Ama değil öyle olmaması lazım ikizlerimizin işareti ❤️

Perşembe gelsin biran önce de girip bebeklerimizin ilk fotoğrafını alalım 🫠
İnşallah canım inşallah🤲

Bugün 5. gün donmuş embriyo ile 4. denememi olacağım. Hayırlısı 🙏 İlk denemede kimyasal gebelik olmustu. 2. deneme sonrasında biyopsi yapıldı ve rahim içi enfeksiyonu çıktı. 3. deneme taze embriyo ileydi ve tutmadı. Yurtdışında bir klinikteyim. Kesinlikle çift embriyoya karşılar. Hem anne hem bebekler için riskliymiş....

Bugün 5. gün donmuş embriyo ile 4. denememi olacağım. Hayırlısı 🙏 İlk denemede kimyasal gebelik olmustu. 2. deneme sonrasında biyopsi yapıldı ve rahim içi enfeksiyonu çıktı. 3. deneme taze embriyo ileydi ve tutmadı. Yurtdışında bir klinikteyim. Kesinlikle çift embriyoya karşılar. Hem anne hem bebekler için riskliymiş....
Ne riski varmış acaba? Kıbrıs’ta falan 3 embriyo transferi yapılırken hemde. Acaba savundukları nedir merak ettim gerçekten.

Ne riski varmış acaba? Kıbrıs’ta falan 3 embriyo transferi yapılırken hemde. Acaba savundukları nedir merak ettim gerçekten
Yani ben de anlamış değilim tam. Düşük riski tek embriyolardan daha fazla varmış. Koyulan embriyolar ciftlenip üçüz dördüz olabilme ihtimali varmış. AB istatistiklerinde çoklu koymanın şansı arttirmadigi yazıyormuş. Yapmıyorlar değil, ama riski kabul ettiğini gösteren bir kağıt imzalatıyorlar.

Yani ben de anlamış değilim tam. Düşük riski tek embriyolardan daha fazla varmış. Koyulan embriyolar ciftlenip üçüz dördüz olabilme ihtimali varmış. AB istatistiklerinde çoklu koymanın şansı arttirmadigi yazıyormuş. Yapmıyorlar değil, ama riski kabul ettiğini gösteren bir kağıt imzalatıyorlar.
Çok ilginç o zaman. Yani kendim matematiksel olarak olaya baktığım da aslında doğru yanlış tabi onlar daha iyi bilirde, 1 embriyo tutunamasa bile diğerinin tutunma ihtimali var buda şansı arttırıyor otomatikman. Siz imza attınız mı 2 tane embriyo için? Hangi ülke burası? Avrupa ve kuralları dimi 😊 Bizde yurtdışında yaşıyoruz fakat başarı oranları daha yüksek olduğu için Türkiye de tedavi oluyorum şuan da

Back
X