Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

İntralipid omega3 diyede geciyo bağışıklık sistemi güçlendirici

İntralipid omega3 diyede geciyo bağışıklık sistemi güçlendirici
Bana bağışıklıkla ilgli clinoleic lipid gibi bi şey verdi 1,5 saatte koldan damardan verilecek yazmışlar pozitif çıkarsa çıktığı gün de verilecekti ilki transferden 5-6 gün önce verildi bir de isterseniz başka bi serum var dediler 60000 tl hala nasıl bi serum anlamadım ony yaptırmadım tercih şansı verildi. Size dedikleri ne kadar ?
Embriyolar genetikli mi? Geride kalan başka embriyo var mı?

Ben biraz kazık yedim bunların beni yönlendirdiği aşağılık doktor bir serumun var dedi tahliller çıksın sizi cagircaz vurcaz dedi ve kalkıp bunu saat 18.30 bıraktılar seruma 11 bin dediler serumu ver hastanede evde vurayım dedim vermediler ve biz iş icabı Şanlıurfa'nın ilçesinde yiz burda o serumu bulmaz zaten zor bizi kendine muhtaç etti sözde doktor durumumuzdan faydlanadi kalkmış oda ücreti 8.638 bin eklemiş sonra onunla davalık falan olduk işte her yere şikayette ettim bos

Merhaba, bana yardımcı olabilir misiniz?
Dondurulmuş embriyo transferi için kaçıncı gün ilaç kullanmaya başlıyorsunuz ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Ben 2 dondurulmuş embriyo transferi için gitmiştim ilk defa 4 yumurtam görününce tekrar klomen kullanıp toplatıp taze transfer yapalım dedik. Ama yumurtalarım gelişmedi ve tabi transfer için ilaç kullanmamış oldum. Reglimin 10. Günündeyim şimdi transfer ilaçlarına başlamam geç olur mu? Doktor sorun olmaz dedi ama emin olamadım. Acaba bir ay daha beklesem mi?

Adetın bıttıgı gün başlandı benim ilaçlara cyclo prognova zıtromax prograf progestan başlandı rahim uygunsa yapılır bence stres yapmayın dr daha ıyı bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…