Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnanın çok belli olmuyor, çünkü o dönem dalgalanmalar da oluyor betada, Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin size, güçlü bir değer, kese de belli olur
İnanın çok belli olmuyor, çünkü o dönem dalgalanmalar da oluyor betada, Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin size, güçlü bir değer, kese de belli olur
Bende öyle düşünüyordum. 2 embriyo koydurduk. 1 i tutmazsa biri tutar gözüyle baktım. Ama çok istiyordum ikiz olmasını rabbim gönlüme göre verdi çok şükür
Tam olarak kafamızdaki buydu ikız olursa tabi bizde seviniriz.ama hala bu fikir çok uzak gibi bize .sizin değerleriniz ile benimkiler çok benziyor benimkinde de hayırlısı olsun inşallah sizinde kuslariniz sağlıkla gelsin
İyiyim çok şükür. Kahverengi lekelenme devam ediyor. Fitilden iğneye geçtik. (İğne bayağı zormuş) Sürekli yatıyorum. Hiç bişe yapmıyorum. İnşallah herşey yolunda gider diyelim
İyiyim çok şükür. Kahverengi lekelenme devam ediyor. Fitilden iğneye geçtik. (İğne bayağı zormuş) Sürekli yatıyorum. Hiç bişe yapmıyorum. İnşallah herşey yolunda gider diyelim