Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Allah yardımcın olsun arkadaşım ben çatlatma tedavisi ile ohss oldum ilkinde tüp bebek buseferki ama bu bambaşka bişeydi çok zorlandım bu sefer ya

Allah yardımcın olsun arkadaşım ben çatlatma tedavisi ile ohss oldum ilkinde tüp bebek buseferki ama bu bambaşka bişeydi çok zorlandım bu sefer ya
İlkinde 20 yumurtam toplamıştı verilen dostinex sanırım çok mide bıulantısı kusma yaptı 1 hafta hastanede çıkamadım. Bu sefer başka yerde tedavi görüyorum doktor ohss olabilirsin dedi ama o dostinex vermicem dedi. Sen ne açıdan zorlandın 2. De?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlünüze göre versin

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlünüze göre versin
Genelde iyi embriyo transferine rağmen, rahime de bir sorun yoksa istiyor Dr. Lar.
Bence tüp bebeğe başlarken yapılması gereken bütün bu testler yapılmalı. Ona göre önlemler alınabilir daha ilk transferde. Karyotip Genetik, pıhtılaşma, NK hücre paneli, TSH gibi gibi...

Benim bu ilk tüp bebek tedavim ben çatlatma ile hamile kaldım ilkinde ve düşükle sonlandı ikinci çatlatma İğnem vurulduğunda bütün yumurtalarım büyüdü afedersin lavaboya bile zor cıkıyodum ama bu kadar etkilenmemiştim bu seferde tüp bebek yaptırıyorum yumurtaları toplandı geride kalanlar büyümüş sonradan ama bu sefer yine aynı yumurtalar büyüdü mide bulantısı acayip nefes darlığı burun tıkanıklığı bir anda tansiyonum düşüyor anca daha yeni yeni kendime geliyorum kaşık ağrım söylemiyorum bile yatarken

Merhaba bende transfer için regl günü ve pgt sonucu bekliyorum. Regl başladıktan sonra hemen trasfer olabiliyormmu? Yani sizin söylediğinize göre bir haftalık süreç yetiyor mu

Anladım bende pcosum dönük olacak ama kaç döngü bekleyeceğim bilmiyorum
Merhaba gelisme varmi pcoluyum bende seneye düsünüyorum yaptirmayi burda takip ediyorum sürecleri merak ediyorum , neden kac döngü bekleyeceginizi bilmiyosunuz? Benim görüstügüm doktor tedaviye baslamak icin pkolularin adet olmasina gerek yok demisti ilaclarla ayaliyolarmis adeti / yumurtlamayi acaba ben biyerde bisey mi kacirdim arkadaslar? Bilgilendirebilir misiniz

Ohss sendromu yasamıssınız en korktgm şeylerden biri. Acaba kac ml Gonal F kullandınız?

Merhaba bende transfer için regl günü ve pgt sonucu bekliyorum. Regl başladıktan sonra hemen trasfer olabiliyormmu? Yani sizin söylediğinize göre bir haftalık süreç yetiyor mu
Hayır hemen 1 haftada bitmiyor ben 21 Eylül gecesi regl oldum 22 Eylül başlangıç saydık 7 ekimde transfer olacak yani gene 2 hafta bazılarında 3 hafta bile sürebiliyormuş

Hayır hemen 1 haftada bitmiyor ben 21 Eylül gecesi regl oldum 22 Eylül başlangıç saydık 7 ekimde transfer olacak yani gene 2 hafta bazılarında 3 hafta bile sürebiliyormuş
Hmm tamam aslında hormonlar ve rahmin durumuna göre değişebiliyor. Teşekkürler

Herkese selam transfer hazırlık dönemindeyim estrofem kullanıyorum bugün kontrole gittim cuma gününe transfer günü verdi doktorum. Protestan fitil ve iğne verdi . Bakalim herseyin hayirlisi çok heyecanlıyım

Ohss sendromu yasamıssınız en korktgm şeylerden biri. Acaba kac ml Gonal F kullandınız?
Merhabalar ben ağır pcostum 1 hafta 150 Gonalf vuruldum birde 3 gün letu sonra yumurtalarım toplandı 32 tane alındıktan snra ohss oldum atlattım ama tam 10 gün sürdü

Merhaba herkese benimde transfer günüm belli oldu sonunda 4 ekim cumartesi günü olacak. Bir çok iğne fitil ilaç karmakarışık oldu iyice. Transferden önce ve sonra kullanılacakmış. Esmeren seninle peşpeşe olacağız transferi :)

Merhabalar ben ağır pcostum 1 hafta 150 Gonalf vuruldum birde 3 gün letu sonra yumurtalarım toplandı 32 tane alındıktan snra ohss oldum atlattım ama tam 10 gün sürdü
Baya ilaç kullanmışsın çok geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlar alırısnız peki yumurtaların dirençlimiydi o yüzden mi letuyu extra verdi sana doktorun canım? Benim yumurtalarım dirençli değil bianda gürleşiyor hepsi 5 günlük klomen veya letuda böyle iğne ile düşünemiyorum kendimde..

Bide merak ettim doktorun ohss baskılamak için ilaç kullanmadı mı ? Ay çok soru sordum ne olur kusuruma bakma bende ilk def yaptırcağım daha çok var ama duygularım karıştı bir anda korku heycan kaygı birsürü şey geçiyor içimden baya duygusala bağladım bide bu süreci hiç bilmiyorum özellikle pko oldgm için ohss den aşırı korkuyırum..

Hangi doktorda tedavi oluyosun acaba sormamda sakınca yoksa?

Benimde bugün doktor randevum vardı. Rahim kalınlığım gayet iyimiş. Cumartesi günü için transfer tarihi bekledik. Kan sulandırıcı dekort fitil ve iğne verdi doktorum. Mide bulantısı mı yapıyor bunlar anlamadım. Acayip heyecanlıyım

Ayyy beraber bekleyeceğiz desene

Yok canım tabii ki de sorabilirsin buraya yazmamızdaki neden de bilgi paylaşımı yapmak sonuçta hepimiz aynı durumu yaşıyoruz öncelikle çok şanslısın eğer ilaçlarla yumurtaları büyüyorsa en azından bu kadar sorun yaşamayacaksın benim haplara karşı hiçbir şekilde olumlu cevap gelmedi 3 4 kez haplara karşı sıfırdı büyümeleri yumurtaların fakat iğneyle gayet büyüyorlardı sen korkma iğne olmayacağı için yumurtaların o HSS olmaz diye düşünüyorum içini rahat tut benim kadar ağır hormon alan yoktur herhalde ben bile hafif atlattım o HSS‘yi on gün sürdü ama nefes darlığı dışında kısık ağrısına zaten alışkınım artık evet sekiz gün dostinex içtim yine de o HSS oldum ama hafif atlattım dostünexe bağlıyorum ben bunu içmeseydim daha kötü olacaktım eminimaçıkçası sonuç güzel oldu yumurtalar çok fazlaydı güzel döllenme yaşadım inşallah da güzel sonuç alırım devlette yaptırıyorum canım ben tıpta gayet de memnunum özelden hiçbir farkı yok gibi sadece doktoruma ulaşamıyorum profesor benim doktor çok fazla yoğun olduğu için o kadar onun dışında her gün aradılar bilgi verdiler yine ne sormak istersen yardımcı olurum

Nefes darlıgı ve tansiyon düşmesi yaşadım kasık agrımı soylemiyorum bile 10 gün sürdü ama kendime geldim artık şükür

Benfe adet olursam inşallah bakıcak duruma göre transfer yapıcak ama hala adet olmadım ya hayırlı olsun inşalllah güzel sonuçlar alırsın rabbim yardımcımz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…