Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

kızlar selam opudan sonraki ikinci reglimi bekliyorum. sat 1 eylül 20 ağustos opu oldum. sonrasında 10 eylül histeroskopi. dün kullandığım antibityyotikten dolayı mantar oldım ve doktora gittim. sol overde 44 mm kist olmuş. bu regl ile gider mi ? bir de regl olunca 2. gün gideceğim katil hücrem yüksek cıktı.. bana 2. gün transfere hazırlamak için hangi değerlere bakacaklar ? kist hormon düzeyini bozmuş olabilir fikri olan var mı

Bazen gidiyor bazen gitmiyor kişiler. Benim başıma bir kere gelmişti, cyclo progynova kullandırmışlardı.
Adetin 2. Günü e2 ve progesterone bakılıyor

Bazen gidiyor bazen gitmiyor kişiler. Benim başıma bir kere gelmişti, cyclo progynova kullandırmışlardı.
Adetin 2. Günü e2 ve progesterone bakılıyor
o zaman muhtemelen benim önümüzdeki ay olmayacak gibi transferim zaten e2 sürekli yüksekti rahim kalınlığım da aynı şekilde. bir de üzerine 4.5 cm kist geldi hayırlısı teşekkür ederim cevabınız içinn

Hayırlısı olsun ve geç olsun da güç olmasın

Karaktersiz diye birşey çıkmış. Anlayamadım çok özür dilerim kar edebiliriz yazmıştım oysa ki. Tekrardan özür
Canım 2. Transfer icin estrfem kullaniyorum 8. Günum prolaktinim 7. 08 cikti sizce nasil kaç olursa tramsfwr icj. İyi ilkinde tazeydi böyle durumlad yaşamadım 2. Dondurulmuş farklı bir süreç

Bendede kist cikti ama birssy olmaz dedi doktor

Canım 2. Transfer icin estrfem kullaniyorum 8. Günum prolaktinim 7. 08 cikti sizce nasil kaç olursa tramsfwr icj. İyi ilkinde tazeydi böyle durumlad yaşamadım 2. Dondurulmuş farklı bir süreç
Minimum 10 istiy

Sisli memorial 2 embriyo transferi genelde yapmiyo siz nasil ikna ettiniz bende istiyorum 2 embriyo ama semra hanim sen onu unut dedi direk onunu kapadi
Yaşımdan ötürü sanırım 35 yaş üstüne 2 embriyo hakkı veriliyor diye biliyorum. Yaşım da 35

Merhabalar bende geçen hafta regl ile beraber estrofem başladık. 6 Ekim haftasında transfer gözüküyor 5.gün ve 6.gün embriyosu. Umarım bu sefer sağlıkla devam eder

Opu sonrası 6 gün sonra Regl oldum normalden erken 2.regliniz normal periyodunuza göre mi oldu yoksa erken veya geç mi oldu
Opu sonrası 11 yada 12. Gündü sanırım geç oldum ama bu ayınki Erken oldu bugün yada yarın olmam gerekiyordu pazar akşamı oldum bugün kontrole gittim 7 Ekim transfer günü olacak Allah’ın izniyle 4ekimde kontrolde sorun çıkmazsa.

Selamlar Cumartesi muayene oldum pazar günü estrofem başladık 29 unda kontrolüm var başladık bakalım hayırlısıyla ilk defa transfer dönemine girdik.

Bende bugün regl oldum yarın doktora gideceğim . Senin ki kaçıncı gün embriyosu hemen belli oluyor mu transfer tarihi

Bende bugün regl oldum yarın doktora gideceğim . Senin ki kaçıncı gün embriyosu hemen belli oluyor mu transfer tarihi
3. Gün embriyosu bugün tüm planlamayı yaptı doktorum 29 Eylül gebelik aşısı 4 Ekim son kontrol 7 Ekim transfer olarak planladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…