Bazen gidiyor bazen gitmiyor kişiler. Benim başıma bir kere gelmişti, cyclo progynova kullandırmışlardı.kızlar selam opudan sonraki ikinci reglimi bekliyorum. sat 1 eylül 20 ağustos opu oldum. sonrasında 10 eylül histeroskopi. dün kullandığım antibityyotikten dolayı mantar oldım ve doktora gittim. sol overde 44 mm kist olmuş. bu regl ile gider mi ? bir de regl olunca 2. gün gideceğim katil hücrem yüksek cıktı.. bana 2. gün transfere hazırlamak için hangi değerlere bakacaklar ? kist hormon düzeyini bozmuş olabilir fikri olan var mı
o zaman muhtemelen benim önümüzdeki ay olmayacak gibi transferim zaten e2 sürekli yüksekti rahim kalınlığım da aynı şekilde. bir de üzerine 4.5 cm kist geldiBazen gidiyor bazen gitmiyor kişiler. Benim başıma bir kere gelmişti, cyclo progynova kullandırmışlardı.
Adetin 2. Günü e2 ve progesterone bakılıyor
Hayırlısı olsun ve geç olsun da güç olmasıno zaman muhtemelen benim önümüzdeki ay olmayacak gibi transferim zaten e2 sürekli yüksekti rahim kalınlığım da aynı şekilde. bir de üzerine 4.5 cm kist geldihayırlısı teşekkür ederim cevabınız içinn
Canım 2. Transfer icin estrfem kullaniyorum 8. Günum prolaktinim 7. 08 cikti sizce nasil kaç olursa tramsfwr icj. İyi ilkinde tazeydi böyle durumlad yaşamadım 2. Dondurulmuş farklı bir süreçKaraktersiz diye birşey çıkmış. Anlayamadım çok özür dilerimkar edebiliriz yazmıştım oysa ki. Tekrardan özür
Bendede kist cikti ama birssy olmaz dedi doktoro zaman muhtemelen benim önümüzdeki ay olmayacak gibi transferim zaten e2 sürekli yüksekti rahim kalınlığım da aynı şekilde. bir de üzerine 4.5 cm kist geldihayırlısı teşekkür ederim cevabınız içinn
Minimum 10 istiyCanım 2. Transfer icin estrfem kullaniyorum 8. Günum prolaktinim 7. 08 cikti sizce nasil kaç olursa tramsfwr icj. İyi ilkinde tazeydi böyle durumlad yaşamadım 2. Dondurulmuş farklı bir süreç
Canım 2. Transfer icin estrfem kullaniyorum 8. Günum prolaktinim 7. 08 cikti sizce nasil kaç olursa tramsfwr icj. İyi ilkinde tazeydi böyle durumlad yaşamadım 2. Dondurulmuş farklı bir süreçProlaktin in 20 nin altında olması iyiCanım 2. Transfer icin estrfem kullaniyorum 8. Günum prolaktinim 7. 08 cikti sizce nasil kaç olursa tramsfwr icj. İyi ilkinde tazeydi böyle durumlad yaşamadım 2. Dondurulmuş farklı bir süreç
Progesteron minimum 10 diyorlarMinimum 10 istiy
Cok teşekkürler içime su serptinProgesteron minimum 10 diyorlar
Prolaktin pekiCok teşekkürler içime su serptin
Prolaktin 4-20 arasıProlaktin peki
Yaşımdan ötürü sanırım 35 yaş üstüne 2 embriyo hakkı veriliyor diye biliyorum. Yaşım da 35Sisli memorial 2 embriyo transferi genelde yapmiyo siz nasil ikna ettiniz bende istiyorum 2 embriyo ama semra hanim sen onu unut dedi direk onunu kapadi
Opu sonrası 6 gün sonra Regl oldum normalden erken 2.regliniz normal periyodunuza göre mi oldu yoksa erken veya geç mi olduŞuraya yerleşeyim :) opu sonrası ilk reglim geçti 2.yi bekliyorum 23 24 eylül gibi olacağım regl ile başlayacağız.
Opu sonrası 11 yada 12. Gündü sanırım geç oldum ama bu ayınki Erken oldu bugün yada yarın olmam gerekiyordu pazar akşamı oldum bugün kontrole gittim 7 Ekim transfer günü olacak Allah’ın izniyle 4ekimde kontrolde sorun çıkmazsa.Opu sonrası 6 gün sonra Regl oldum normalden erken 2.regliniz normal periyodunuza göre mi oldu yoksa erken veya geç mi oldu
Bende bugün regl oldum yarın doktora gideceğim . Senin ki kaçıncı gün embriyosu hemen belli oluyor mu transfer tarihiOpu sonrası 11 yada 12. Gündü sanırım geç oldum ama bu ayınki Erken oldu bugün yada yarın olmam gerekiyordu pazar akşamı oldum bugün kontrole gittim 7 Ekim transfer günü olacak Allah’ın izniyle 4ekimde kontrolde sorun çıkmazsa.
3. Gün embriyosu bugün tüm planlamayı yaptı doktorum 29 Eylül gebelik aşısı 4 Ekim son kontrol 7 Ekim transfer olarak planladıBende bugün regl oldum yarın doktora gideceğim . Senin ki kaçıncı gün embriyosu hemen belli oluyor mu transfer tarihi
Hayirli olsun kontrol gunumuz aynıymış. Cuma muayene ile ilaca başladık bizdeSelamlar Cumartesi muayene oldum pazar günü estrofem başladık 29 unda kontrolüm var başladık bakalım hayırlısıyla ilk defa transfer dönemine girdik.
Hayirlisi olsun sizedeHayirli olsun kontrol gunumuz aynıymış. Cuma muayene ile ilaca başladık bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?