Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Tuvalete git hiç çekinme. Hatta tutmak daha kötü. Rahimi sıkıştırırsın. 1.5 saat uzan sonra kalk Evin içinde yürü 10 dk yavaş yavaş, dolaşım olsun. Yine uzan yine dolan. Herşey Allah'tan

Çok teşekkür ediyorum çok sağolun baştan sona hep stres ve çok heyecan. Umarım beklemelerimizin sonucu olarak güzel yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder bize Allah

Çok teşekkür ediyorum çok sağolun baştan sona hep stres ve çok heyecan. Umarım beklemelerimizin sonucu olarak güzel yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder bize Allah
Amin canım inşallah Sakın fazla stres yapma , olabildiğince rahat olmaya çalış

Al benden de o kadar öksürmeye korkuyorum hapşurmayı düşünemiyorum
Cok abarttım bence ben. Yani burnum çok kurudu burnumu silemiyorum. Yabi başkasını görsem abartma ya nasıl çıkacak rahimden embriyolar derdim ben neden böyle oldum bilmiyorum ki

Cok abarttım bence ben. Yani burnum çok kurudu burnumu silemiyorum. Yabi başkasını görsem abartma ya nasıl çıkacak rahimden embriyolar derdim ben neden böyle oldum bilmiyorum ki
Bizim ilk denememiz olduğu için böyle bence. Ben evin içinde ağır ağır hareket ediyorum ama çokuykıluyum ilaçlar gece 12 ye kadar bitmiyor bekliyorum mecburen ağrı durumun nasıl

Bizim ilk denememiz olduğu için böyle bence. Ben evin içinde ağır ağır hareket ediyorum ama çokuykıluyum ilaçlar gece 12 ye kadar bitmiyor bekliyorum mecburen ağrı durumun nasıl
Benim de ilk denemem inşallah ilkinde bulur dileğimiz yerini ama kendinizi kasmayın doktorum bana hapşırmakmış, öksürmekmiş, merdiven çıkmakmış böyle şeylerden korkmayın dedi. Bu ilk yarım saat en kritiğiydi embriyonun rahim içinde konumlanması için bundan sonrası yerini yapıp yapmaması dedi. Stres yapmamak bağışıklığın da sakin kalması için önemli ağır iş, egzersiz, ani hareket yapmayın , ağırlık kaldırmayın ama onun dışında normal hayatınıza devam edin. Sakinlik, morali yüksek tutmak çok önemli daha olumlu etki yapar. Sürekli yatıp bunu düşünmek de zamanın bir türlü geçmemesine sebep olur. Bu arada bende de böyle minik batmalar oluyor ama hemen geçiyor bazen biraz aşağıda biraz yukarıda oluyor. İlaçlardan da olabilir, bebişlerden de olabilir inşallah en güzel sonuçları alırız

İğne ce fitile kadar bir girdi bir çıktı. Regli oluyorum galiba hissi tüm gün çoğunlukla vardı. İğnemi ve fitili 10 da alıyorum ben sabah akşam 10. Sonra sanki ağrı kesici gibi azaldı ve final uyuyakalmışım. Şuan daha iyiyim. Senin durumun nasıl

Bende henüz ağrı yok belki anestezi aldığım içindir ya da bilmiyorum herkeste ağrı olması gerekiyor mu endişelenmeli miyim :)

Bu arada ağrı değil de sağ kasımda dokununca çarpmışım gibi acı var sanıırım ultrasonla yukardan da bastırarak bakıyorlar çok bastırdılar heralde onun acısı diye tahmin ettim sağ taraf olması benim sağ rahmime yerleştirildi çünkü

Bende henüz ağrı yok belki anestezi aldığım içindir ya da bilmiyorum herkeste ağrı olması gerekiyor mu endişelenmeli miyim :)
Gerekmiyor bence. Yani hiç ağrısız sızısız transfer sonrası eve geçenleri de duydum. Belki de ben çok hassasım belki de glue etkisi mi bilmiyorum ki. Ama bugün bir uyandım ağrı falan yok. Nerde diyorum benim mercimekler bu sabah daha iyiyim. Normal olan bu bence benimki anormal. Yada belki se benim ağrı eşiğim çok düşük

Benim de bu sabah itibariyle ağrısız, sansıcız bir güne uyandım.Hiç ağrım yok. Dün de zaten ara ara kısacık bir süre axı girip geçiyordu. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Benim de bu sabah itibariyle ağrısız, sansıcız bir güne uyandım.Hiç ağrım yok. Dün de zaten ara ara kısacık bir süre axı girip geçiyordu. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Merhaba transfer sürecinde yap yapma dediginiz önerdiğiniz şeyler var mı acaba ? Yemesi içilmesi gerekenler bebeğiniz sımsıkı tutunsun sağlıklı olsun inşallah

Gece bel ağrısı tuttu uykumdan uyandım sonra uyuyamadım devam etti agri öğlene kadar sonra geçti inşallah iyi birseydir transfer gününü saymazsak bugün 2.gun

Tuvalete git hiç çekinme. Hatta tutmak daha kötü. Rahimi sıkıştırırsın. 1.5 saat uzan sonra kalk Evin içinde yürü 10 dk yavaş yavaş, dolaşım olsun. Yine uzan yine dolan. Herşey Allah'tan
Bende ilk denemede 10 gun yattım nerdeyse annem yanımdaydı bi sofrayafalan kalktim tuttu ama kimyasal oldu. Gerçekten bizlik bir sey yok zaten elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz artik takdir Allahtan

Merhaba transfer sürecinde yap yapma dediginiz önerdiğiniz şeyler var mı acaba ? Yemesi içilmesi gerekenler bebeğiniz sımsıkı tutunsun sağlıklı olsun inşallah
Bende diyetisyenle çalışmıştım soyledikleri , kabız olmamaya dikkat o yüzden çorba ve kefir. Avokado ve nar suyu . Kabak çekirdeği fındık ceviz her gün bir miktar. Akdeniz diyeti ile beslenme. Sebze ve protein agirlikli. Kırmızı et cok onerilmiyor. Balık da cok tavsiye ediyor

Gece bel ağrısı tuttu uykumdan uyandım sonra uyuyamadım devam etti agri öğlene kadar sonra geçti inşallah iyi birseydir transfer gününü saymazsak bugün 2.gun
Benim 5. Günüm ara ara regli ağrısı gibi ağrı oluyo acaba reglimi oluyorum diye düşünüyorum herhalde progestan hormonu bu ağrıları tetikliyor. Bugün ilk defa dışarı çıktım. Eğilme uzanma ağırlık kaldırma harici normal hayatıma dönmeye başlıyorum

QUOTE="meryytoo, post: 80352104, member: 1211148"]
[/QUOTE]
Amin çok teşekkür ederim. Transfer günü istirahat edin. Transfer sonrası 2 gün iş yapmayın ama hareket etmeye başlayın. Evin içinde yürüyün. 4.gün itibariyle yemek yapmak , araba kullanmak gibi çok basit fiziksel zorlama yapmayacak şeyler yapıyorum. Benim yanımda çalışan var o yüzden rahatım. Çamaşır bulaşık ütü sofra hiç bunlarla uğraşmıyorum. Bir tek yemeğimi yapıyorum. Bir de evin içinde bahçede dolanıyorum. Merdiven inip çıkıyorum bence yeterli bir hareket. İnşallah yanınızda size yardım edecek birileri olursa siz de bulaşık makinesine eğilip, kalkmayın. Çamaşır makinesi doldurup boşaltmayın. Test gününe kadar imkan varsa dikkat etmekte fayda var. Ben ilk 2 transfer de hiç dikkat etmedim herşeyi kendim yaptım. Yardımcım da yoktu. Negatif oldu. Daha sonra eşim izin vermedi hareketli davranışlara, ev işine. Daha tedbirli davranıp kimyasal gördüm ve düşük yaşadım. Şimdi hiçbirşey yapmayacağım. Köy yanar, deli taranır modundayım inşallah bu sefer sağlıkla devam eder gebeliğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…