Benim de işleme girmem çıkmam 5 dakika sürdü hiç acı falan da olmadı cinsel ilişkide ne kadar acı varsa anca o kadardı bence. Ben de yarım saat yattım sonra oturarak dinlendim. Doktorum günlük hayattan kopma sürekli yatma dedi. Estrofem progestan iğne fitil ve takviyeler devam dedi .11bucukta oldu benim çok kısa sürdü işlem sonra odaya aldılar saat 2 ye kadar dinlendirdiler. Ağrım falan hicbirsey yok . Doktorla görüştüm 10 ekime gün verdi kontrol içinhadi insallah hayırlısıyla pozitifleri duyarız hepimiz saglikla gelsin minikler
Benden kan almadılar yaBenim de işleme girmem çıkmam 5 dakika sürdü hiç acı falan da olmadı cinsel ilişkide ne kadar acı varsa anca o kadardı bence. Ben de yarım saat yattım sonra oturarak dinlendim. Doktorum günlük hayattan kopma sürekli yatma dedi. Estrofem progestan iğne fitil ve takviyeler devam dedi .Ama bana 15 ekimde test yapıcaz dediler bir de öncesinde kan tahlili yaptılar e2 lh progesteron falan baktılar
Hadi gözünaydın kurtuldun pozitif haber alman dileğiyle11bucukta oldu benim çok kısa sürdü işlem sonra odaya aldılar saat 2 ye kadar dinlendirdiler. Ağrım falan hicbirsey yok . Doktorla görüştüm 10 ekime gün verdi kontrol içinhadi insallah hayırlısıyla pozitifleri duyarız hepimiz saglikla gelsin minikler
Senin de gözünaydın inşallah 15 ekimde pozitif katlanarak artan haberlerle diyelim. Benimde transferim yarın 13:30 gibi olacakmış o zaman da benim test günüm 16 ekim :)Benim de işleme girmem çıkmam 5 dakika sürdü hiç acı falan da olmadı cinsel ilişkide ne kadar acı varsa anca o kadardı bence. Ben de yarım saat yattım sonra oturarak dinlendim. Doktorum günlük hayattan kopma sürekli yatma dedi. Estrofem progestan iğne fitil ve takviyeler devam dedi .Ama bana 15 ekimde test yapıcaz dediler bir de öncesinde kan tahlili yaptılar e2 lh progesteron falan baktılar
Test tabiki canım ama erken geldi bana bilemedim bakalım ne olucak . Teşekkür ederim canım sende transferini ol haberlerini bekliyorumHadi gözünaydın kurtuldun pozitif haber alman dileğiyle10 ekim kontrol derken test mi yapılacak o gün ne kontrolü yapılacak
13 ekimde de istersen yaparız dedi doktorum 5. Gün embriyosu olduğu için ama en temiz sonucu görmek için 15ini beklemeyi öneririm dediSenin de gözünaydın inşallah 15 ekimde pozitif katlanarak artan haberlerle diyelim. Benimde transferim yarın 13:30 gibi olacakmış o zaman da benim test günüm 16 ekim :)
Belki de gerek görmemiştir canınızı sıkmayın bana da tahlil yaptı ama sonucunu görmeden transfer yaptı mesela sonrasında görüşünce değerlerin de güzel dediBenden kan almadılar ya
Benim doktorum haftaya cumaya çağırdı ama erken değil mi yaBelki de gerek görmemiştir canınızı sıkmayın bana da tahlil yaptı ama sonucunu görmeden transfer yaptı mesela sonrasında görüşünce değerlerin de güzel dedi
Belki onun izlediği prosedür farklıdır belki rahmin genel durumuna falan bakacaktır ya da belki erken sonuç alabileceğini düşünüyordur buna hiç kafa yormayın bence her hekim her hasta farklıdır içinizi ferah tutunBenim doktorum haftaya cumaya çağırdı ama erken değil mi ya
İçimi çok rahatlattiniz teşekkür ederimBelki onun izlediği prosedür farklıdır belki rahmin genel durumuna falan bakacaktır ya da belki erken sonuç alabileceğini düşünüyordur buna hiç kafa yormayın bence her hekim her hasta farklıdır içinizi ferah tutun
Canım hayırlısıyla güzel haberler verelim birbirimize burda inşallah seni de bekliyoruzMerhaba , transfer olan tüm arkadaşlara canı gönülden dualarımı ve sevgilerimi gönderiyorum.umarım hepimiz pozitif haberlerimizi paylaşır, mutluluk sevinç dolu paylaşımlar yaparız
Ben de yarın sabah 9.30 da transfer olacağım. 2 adet 5.gün embriyosu. Allahım yardımcımız olsun inşallah
Amin hepimizin inşallahCanım hayırlısıyla güzel haberler verelim birbirimize burda inşallah seni de bekliyoruzbende 2 adet 5.gun embriyo transferi oldum güzel gelişir inşallah hersey
Güzel hakkınızda hayırlısı inşallahKaliteyi söylemediler yüksek kalite dediler sadece
Amin inşallah hepimiz güzellikle mutlulukla alalım pozitifiMerhaba , transfer olan tüm arkadaşlara canı gönülden dualarımı ve sevgilerimi gönderiyorum.umarım hepimiz pozitif haberlerimizi paylaşır, mutluluk sevinç dolu paylaşımlar yaparız
Ben de yarın sabah 9.30 da transfer olacağım. 2 adet 5.gün embriyosu. Allahım yardımcımız olsun inşallah
Evet canım pcos var bende aşılama yapıcaktı ama yumurtaların hepsi buyuynce tüp bebeğe başladık rabbim büyük başka bi yoldan başka yola girdik ozman adet olunca ilk günden 21. Gün mü transfer olcaz oyle dimiDoktor 2. Reglini 1. Gün sayacağız 21. Gün transfer dedi bekliyoruz bakalımilk deneme mi ?
Merhabalar, ben de retrovert uterusum doktor bir problem olmayacağını söylemişti. 8 Ekim'de transferim var.kızlar ya ben retrovert uterusum ters rahimliyim yani. bu transferde sorun oluyor mu acaba ya ? acı acısından sormuyorum bi zorluk cıkartıyor mu ki ?
merhaba, teşekkürler cevabınz için inşallah sıkı sıkı tutunsun bebişinizMerhabalar, ben de retrovert uterusum doktor bir problem olmayacağını söylemişti. 8 Ekim'de transferim var.
3 ü de olsun niye karar vermek zorundasın zaten hepsinin tutma olasılığı yok denecek kadar azYa bana da doktor sen bilirsin ister tek ister çift olsun dedi bir tane 4aa var bır tane 4ab var 3aa var karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?