Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Merhaba arkadaşlar bende pazartesi 2. Dondurulmuş embriyo transferi olucam inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu benim 7 tüp bebeğim
Massallah cok güçlüymussunuz. Ben kendimde o kadar devam edebilecek bir istek ve azim göremiyorum

Belki oksapar daha erken biter çok acıtıyor çünkü her gün hemşireye gitmek de zorluyor. Dayanıcaz o zaman napalım. Sağlıkla huzurla nasip olsun inşallah

Testi mi açtın yemin ediyorum dün aynısını yapmak istedim o abuk subuk çıkan çizgi de. Yaaaa bence var olmuş tutmuş kuş üzümleri
Bu nimo diye bir test. Transfer günü hastanenin karşısındaki eczaneden aldı eşim. Bir erken bir kaset test ama ben tabiiki predictor a güvendiğim için eczaneden sipariş ettim. Cuma günü teslim olarak görünüyor kargoda. Cuma akşamı da onunla yaparım çift çizgi çıkarsa, kaset testi patlatırım. O da çift derse kana giderim artık

Bir itiraf daha geliyor benden.
Grubun en sabırsız insanı olarak beni kaydedebilirsiniz

Kan verdim ve sonucum çıktı
Bekleyen herkesin sonuçlarının pozitif gelmesini ve bu kuş üzümlerinin kimyasala dönmemesini dilerim

Eklentiler

• IMG_5052.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 63
Harika bir irade örneği olmus rabbim sağlıcakla devamını getirsinnn yaa superr

Sağlıkla ilerlesin inşallah canım. Doktora yarın gidicem ben muhtemelen kan testi alır

Harika bir irade örneği olmus rabbim sağlıcakla devamını getirsinnn yaa superr
Öyle bir lokasyonda ki kayınvalidemin evi. Evin tam karşısında hastane var. Her camı açtığımda görüyorum ve gel gel kan ver diye beni çağırıyor. 3 eczane var zaten yine aynı yerde. Dayamamamdımmmmm

Sağlıkla ilerlesin inşallah canım. Doktora yarın gidicem ben muhtemelen kan testi alır
Ben doktoruma 14 ünde gideceğim. Bu gerçekten kesin bir bilgi şaşmaz yani çünkü bu eve çok uzakta doktorum. Hem o zamana kadar keseciklerde tam oluşmuş olur sanırım artık.

Amaaa senin sonucunu merak ediyorum. Bize bildir olur mu

Hastaneye komşu olmakta sorunmuş demek ki artik güzelce beklersin insallahh ve kimyasal olmasın cok uzuluyor insan

Kese icin daha vakit olacak insallah

Hastaneye komşu olmakta sorunmuş demek ki artik güzelce beklersin insallahh ve kimyasal olmasın cok uzuluyor insan
Kimyasal neden oluyor? Embriyo kalitesi sağlığı vs mi? Bu benim bilmediğim bir şey. Şimdi de zaten o strese girdim ya kimyasalsa diye ama değildir bence hiç o kısmı düşünmek bile istemiyorum

Yarında ben Bi kan tahlili patlatırım şuraya inşallah tabiki haber vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…