Mutlaka haber ver biz sabırsızlara
İkinizi de kocaman gönülden tebrik ediyorumm bize de dua edinn :)Değişirse değişsin. Bence hiç görme o yüzü. Nasıl rahat ediyorsan öyle geçir bu günleri bence tabi yani
Olacak olacak inanıyorum ben. Bende ki inanç bombası hepimize işlesin hiç bitmesin. Pozitif pozitif haberlerle grup coşsun dilerimİkinizi de kocaman gönülden tebrik ediyorumm bize de dua edinn :)
Ben mesai saatlerimde çok bakamıyorum arada girip okuyorum ama bu grupta 1 saatte bile dengeler değişiveriyor. Hep olumluya değişsin inşallah
Daha dur oralara gelebilirsek ondan sonra bi de kalp atışı duymak için bekleyeceğizBak ayrı bir stres ayrı bir heyecan dayanamamazlık daha
Benim 5 gün öncesinde ancak 8,4 civarı olabilmişti.Kızlaar, transfere girerken endometrium kalınlığınız kaçtı?
Ben bulaşık makinasına eğilip kalkıyorum ya. Ama şöyle tabakları yerleştirmek için. Kayınvalidenşn evi olunca acayip rahatsız hissediyorum kendimi. Elimden alıyor ama ben yine de başta en azından kendi tabaklarımı yerleştiriyorum. Zararlı diöi bu yaptığım?İlk 48 saatte belli oluyor her sey. Sonrasında da dikkatli olmak gerekiyor ama yavaş yavaş hayatına dönebilirsin. Beb oturarak çamaşır katliyorim yemek hazırlığı yapıyor ama mesela makinelere eğilip kalkmiyorum. Robot da silip supuruyor sağolsjn
Transfer günümü bilmiyorum ama en son kontrol de 5 gün öncesi 11 di.Kızlaar, transfere girerken endometrium kalınlığınız kaçtı?
Yok canım yavaş hareket et dikkatli ol ama yukarı uzanıp yerleştirmeBen bulaşık makinasına eğilip kalkıyorum ya. Ama şöyle tabakları yerleştirmek için. Kayınvalidenşn evi olunca acayip rahatsız hissediyorum kendimi. Elimden alıyor ama ben yine de başta en azından kendi tabaklarımı yerleştiriyorum. Zararlı diöi bu yaptığım?
Transfer gününe karar verilen son kontrol de 10.5 diKızlaar, transfere girerken endometrium kalınlığınız kaçtı?
Zararlı degil ama cok zorlamayin kendinizi dizinizden doğru eğilinBen bulaşık makinasına eğilip kalkıyorum ya. Ama şöyle tabakları yerleştirmek için. Kayınvalidenşn evi olunca acayip rahatsız hissediyorum kendimi. Elimden alıyor ama ben yine de başta en azından kendi tabaklarımı yerleştiriyorum. Zararlı diöi bu yaptığım?
Çok kalın olduğunda da transferi iptal edebiliyorlar. Optimum bir seviyesi var. Bugün benim 7 mm olarak ölçüldü. Daha transfer ne zaman olacak belli değil, lh pik yapmadı çünkü. Doktor duruma göre estrofem ekleyebiliriz dedi. Normalde doğal siklus olarak ilerliyoruzKızlar bu rahim kalınlığı ne kadar yüksekse daha iyi mi oluyor öyle mi anlıyorum
Evet belli bir aralığı varmışÇok kalın olduğunda da transferi iptal edebiliyorlar. Optimum bir seviyesi var. Bugün benim 7 mm olarak ölçüldü. Daha transfer ne zaman olacak belli değil, lh pik yapmadı çünkü. Doktor duruma göre estrofem ekleyebiliriz dedi. Normalde doğal siklus olarak ilerliyoruz
7nin üstü transfer yapılabilir. 10 - 13 arası en ideal kalınlık. 13 den fazlası da olumsuz etkiliyor aynı İnce rahim gibiKızlar bu rahim kalınlığı ne kadar yüksekse daha iyi mi oluyor öyle mi anlıyorum
Bir bayan yazmıştı. Ceza veriliyormuş telefon falan paylaşılınca. Eğer öyle ceza verilecek bir durum yoksa olur tabi neden olmasın. Hepimiz kanda da olumlu sonuçlar alalım inşallahKızlar buraya ilk kez yazıyorum ben de wp grubumu açsak Ekim de transfer olanlar
Öylemiymiş E özel mesaj kısmı var ordan paylaşma olur sanırım burda herkese açık olmaz daBir bayan yazmıştı. Ceza veriliyormuş telefon falan paylaşılınca. Eğer öyle ceza verilecek bir durum yoksa olur tabi neden olmasın. Hepimiz kanda da olumlu sonuçlar alalım inşallah
teşekkür ederim evet 3. Gün embriyosu bugün transfer oldumerhabaa şimdiden hayırlı olsun. 3 . gün embriyolarınız mı
Ya evet 12 gün nasıl geçecek şimdi bilmiyorum transfer sorunsuz gerçekleşti şükürTransfere kadar zaman ayrı duruyor, test zamanına kadar zaman yine ayrı bir evreye geçip durarak devam ediyorumarım çok güzel geçer transferiniz ve bekleme sürecinde ki sonuçlanmanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?