- 31 Ağustos 2025
- 280
- 163
- 18
- 44
Estrofem bu klavye deli ediyor beniEvet estrogen günde 6 adet
Siz regl iken öyle cıkmış olabilir mi ? regln 2-3. gününde çünkü 5 altı istiyorlar diye biliyorum.Evet bende şok oldum erteleyince.. bugün tekrardan konuşacağım doktor ile
Reçetesiz olmuyor diye biliyorum, fitil olarak kullananlardan biriyim günde 4 tane içiyorum 2 tane fitil olarak atıyorum bence senin kalınlık iyi ya direk rahme uygulatma gereği görmemiş olabilir çünkü benim kalınlığı yeterli görmeyince dozu arttırdı dedim ya 2 tane vajinal olarak ekleyerek arttırdı direk rahme gitsin diye bence :)Ben günde 3 adet alıyorum neden acaba? Bir de bunu yeni duydum. Bazıları fitil olarakta kullanıyormuş bunu. Benim bitmek üzere. Reçetesiz alamıyoruz dimi bu ilacı
Olabilir bana 4 happy olarak başlandı, transferden 4 gün önce tekrar e2 bakıldı. Doktor aradı istediğimden biraz düşük 6 ya çıkartalım dediReçetesiz olmuyor diye biliyorum, fitil olarak kullananlardan biriyim günde 4 tane içiyorum 2 tane fitil olarak atıyorum bence senin kalınlık iyi ya direk rahme uygulatma gereği görmemiş olabilir çünkü benim kalınlığı yeterli görmeyince dozu arttırdı dedim ya 2 tane vajinal olarak ekleyerek arttırdı direk rahme gitsin diye bence :)
Katlanarak artsın inşallah bu sefer olacak senin kiGeldim burdayım diyoooorrrr
Kız doktorum bugüne çağırdı beni bana kalsa daha kan vermicektim o yukseklicek telaşıyla uğraşmak istemedimKatlanarak artsın inşallah bu sefer olacak senin kiçok sevindim yalnız bu arada kötü etkiliyorsunuz beni test günümde yaptırcam derken aklıma sokuyorsunuz erken testi
Senin doktor hepimizden heyecanlıymışKız doktorum bugüne çağırdı beni bana kalsa daha kan vermicektim o yukseklicek telaşıyla uğraşmak istemedim
Bu arada bu benim ilk transferim cift embriyo 5.gün t+7
Öğleden sonra görüşeceğim bakalım ne dicekSenin doktor hepimizden heyecanlıymış
Bu grupta bir de bir bakıyormuşuz tüm bebekler ikizKız doktorum bugüne çağırdı beni bana kalsa daha kan vermicektim o yukseklicek telaşıyla uğraşmak istemedim
Benim dpktorum da transfer günü, 10 gün sonra görüşürüz demişti. Kan istemiyor direk alttan ultrasonla bakıyor. Ama ben bekleyeceğim gitmeyeceğim. 14 ünde gitmem gerekiyor aslında ama 18 inde falan giderim belki 20 sinde. Dayanabildiğim yere kadar yaniÖğleden sonra görüşeceğim bakalım ne dicek
Herkesten önce kontrole gitmek korkuttu beni
Nasıl dayanacaksin ya ki sen grubun en sabırsız insanisinBenim dpktorum da transfer günü, 10 gün sonra görüşürüz demişti. Kan istemiyor direk alttan ultrasonla bakıyor. Ama ben bekleyeceğim gitmeyeceğim. 14 ünde gitmem gerekiyor aslında ama 18 inde falan giderim belki 20 sinde. Dayanabildiğim yere kadar yani
Allahtan hastane bu eve 1 saat uzaklıkta da gidemiyorum
Bu arada senin 2. Deneme sanıyordum bende karıştırdımKız doktorum bugüne çağırdı beni bana kalsa daha kan vermicektim o yukseklicek telaşıyla uğraşmak istemedim
Çok normal kalabalığız burdaBu arada senin 2. Deneme sanıyordum bende karıştırdımekimde transfer olan çok kafalar karıştı iyice bi çizelge lazım bize
Sen bu dediğine inandın mıBenim dpktorum da transfer günü, 10 gün sonra görüşürüz demişti. Kan istemiyor direk alttan ultrasonla bakıyor. Ama ben bekleyeceğim gitmeyeceğim. 14 ünde gitmem gerekiyor aslında ama 18 inde falan giderim belki 20 sinde. Dayanabildiğim yere kadar yani
Allahtan hastane bu eve 1 saat uzaklıkta da gidemiyorum
Kocaeli’nden Kadıköy’e gitmem gerekiyor. Yol gözümde acayip büyüyor ondan gidemiyorumNasıl dayanacaksin ya ki sen grubun en sabırsız insanisin
Yaniii belki şöyle yapabilirimSen bu dediğine inandın mı
Sen kan testiyle devam et bence şimdilik kontrol günü de doktora gidersinYaniii belki şöyle yapabilirimkendi doktoruma değil de dibimde ki hastane de ki doktora gidebilirim ama kendi doktoruma ihanet etmişim gibi bir duygu oluşuyor içimde ve içimde gidemiyorum. Bu sefer cidden kendime inanmak istiyorummmm
Kan testi demek istedimSen kan testiyle devam et bence şimdilik kontrol günü de doktora gidersin
Yarın man testini tekrarlayacak mısın
Bugün yine idrarsan test yaptımSen kan testiyle devam et bence şimdilik kontrol günü de doktora gidersin
Yarın man testini tekrarlayacak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?