- 31 Ağustos 2025
- 299
- 178
- 18
- 44
Evet yükleyince baya düşmüş kalitesi. Aslında daha belirgin düne göre. Daha belirgin diye kaset test te yaptım. Onda da çıktı.Fotoğrafı yükledin mi? Direk dosya ekleden fotoğraf çektin mi? O zaman görüntü kalitesi saha az düşüyor. Ben görüyorum orda silik çizgiyi. Gerçekten vargözünaydın arkadaşım
O şekilde yüklesene. 4. Günün testinde aynısı bana da olmuştu. Ama ben görüyorum kuş üzümü veya üzümlerini orada ve merhaba teyzelerim diye bize bagırıyorEvet yükleyince baya düşmüş kalitesi. Aslında daha belirgin düne göre. Daha belirgin diye kaset test te yaptım. Onda da çıktı.
Ben en çok bacaklarımı düz bir şekilde yatağa uzatıp yattığımda ağrım oluyor bunu farkettim ve ayakta durma sürem arttığında.Bende hic agri olmadi, bugun ilk defa hafif batma hissettim ama gecti. Herkesin farkli oluyor demek ki
Rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyenlere versin inşallah gerçekten çok zor içine gelince insan daha iyi anlıyor tedavisi ayrı transferi ayrı ilaçları ayrı hamile kaldım mı ayrı bir bekleyiş tam hamile kaldım diye seviniyorsun sonra acaba düzgün artacak mı kese göründü mü kalp atışı doğuma kadar kalbin ağzında geziyorsun şu cuma günü hürmetine inşallah isteyen dileğin herkese verirTüp bebek tedavisi cidden çok zormuş. Normal yolla doğan çocuklarımdan sonra anladım çok net. Tüm vücudum şişti yüzüm zaten sivilce tarlasına dondü. Ergenlik zamanlerına dondük sanki. Ve tüp bebek tedavisinde çok daha fazla dikkat gerekiyor sanki. Ben normal yolla doğan çocuklarımda hiç bu kadar yattığımı hatırlamıyorum
Ortada ki süper ötesi arkadaşım hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Renkleri günleri üstüne koya koya koyulassın dilerim. Aklına kötü şeyler getirme bu sefer oldu ve bu sefer sonu gelecek
Benim de 20'sinde ama dayanabilir miyim bilmiyorum20 sinde kan testim var, o zamana kadar baska test yapmaya niyetim yoktu ama sizden gelen cizgileri gorunce gaza gelmemek elde değil
5.gun T+2 deyim, belli belirsiz pembemsi lekelenmem oldu. Tutunma kanamasi olabiliyormus, heyecanlandim. Yasayan var mi?
Benim de aynı 7 ekim tek embriyoBende 7 Ekim oldum transfer kaç Embryo oldunuz
Benimde çift embryo kalitesi biliyonuz mıBenim de aynı 7 ekim tek embriyo
4.gün embriyosu 1.kalite dendiBenimde çift embryo kalitesi biliyonuz mı
İnşallah arkadaşım, Sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızıOrtada ki süper ötesi arkadaşım hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Renkleri günleri üstüne koya koya koyulassın dilerim. Aklına kötü şeyler getirme bu sefer oldu ve bu sefer sonu gelecek
Umarım bebişlerimiz tutunur4.gün embriyosu 1.kalite dendi
umarım bebişlerimiz ttnr4.gün embriyosu 1.kalite dendi
Ben pazar vereceğim kanı. Hep ilk idrar testini 6.gün, kanı da 8. Gün vermiştim. Sonu gelmediBana da dün böyle söyledi doktorum. Kan vermene gerek yok haftaya gel bakalım dedi. Ama ben dinler miyim? Dinlememmmm yarın sabah gideceğim
Ben pazar vereceğim kanı. Hep ilk idrar testini 6.gün, kanı da 7. Gün vermiştim. Sonu gelmedi
Bu sefer totem yaptım.
5.gün ilk idrar testimi yaptım.
Kanı da 8.günü vereceğim
Kanı da ya 7 ya 9 yap bence. Yine 8 yapma. Bu sefer diğerlerinden farklı oldu ve tuttu kuş üzümlerinBen pazar vereceğim kanı. Hep ilk idrar testini 6.gün, kanı da 8. Gün vermiştim. Sonu gelmedi
Bu sefer totem yaptım.
5.gün ilk idrar testimi yaptım.
Kanı da 8.günü vereceğim
Hayırlı uğurlu olsun inşallahSelam kızlar bende inşalalh bu ay transfer olacağım. 4 Ekim de regl oldum. 16 sında kontrolüm var. Rahim kalınlığına ve kan testlerime bakacak. Şu anda bende estrofem, coraspin, folik asit, d vitamini ve enox 4000 kullanıyorum . İnşallah rahim kalınlığı ve kan değerlerim güzel çıkar. Tahmini olarak 21 i gibi gözüküyor transferim inşallah bana da çift kpyulacak. 3.transferim olacak inşallah tutar hepimizin
Yanlış yazmışım düzelttim sonra. Hep ilk kanı 7.günü verip öğrendim. Bu sefer 8.günü vereceğimKanı da ya 7 ya 9 yap bence. Yine 8 yapma. Bu sefer diğerlerinden farklı oldu ve tuttu kuş üzümlerin
İki grupta da var olunca grubun ismine bakıp duruyorım acaba nerden cevap verdim diyeYanlış yazmışım düzelttim sonra. Hep ilk kanı 7.günü verip öğrendim. Bu sefer 8.günü vereceğim
İnşallahUmarım bebişlerimiz tutunur
umarım bebişlerimiz ttnr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?