Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Fotoğrafı yükledin mi? Direk dosya ekleden fotoğraf çektin mi? O zaman görüntü kalitesi saha az düşüyor. Ben görüyorum orda silik çizgiyi. Gerçekten var gözünaydın arkadaşım
Evet yükleyince baya düşmüş kalitesi. Aslında daha belirgin düne göre. Daha belirgin diye kaset test te yaptım. Onda da çıktı.

Evet yükleyince baya düşmüş kalitesi. Aslında daha belirgin düne göre. Daha belirgin diye kaset test te yaptım. Onda da çıktı.
O şekilde yüklesene. 4. Günün testinde aynısı bana da olmuştu. Ama ben görüyorum kuş üzümü veya üzümlerini orada ve merhaba teyzelerim diye bize bagırıyor

Rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyenlere versin inşallah gerçekten çok zor içine gelince insan daha iyi anlıyor tedavisi ayrı transferi ayrı ilaçları ayrı hamile kaldım mı ayrı bir bekleyiş tam hamile kaldım diye seviniyorsun sonra acaba düzgün artacak mı kese göründü mü kalp atışı doğuma kadar kalbin ağzında geziyorsun şu cuma günü hürmetine inşallah isteyen dileğin herkese verir

Benim de 20'sinde ama dayanabilir miyim bilmiyorum

Bana da dün böyle söyledi doktorum. Kan vermene gerek yok haftaya gel bakalım dedi. Ama ben dinler miyim? Dinlememmmm yarın sabah gideceğim
Ben pazar vereceğim kanı. Hep ilk idrar testini 6.gün, kanı da 8. Gün vermiştim. Sonu gelmedi
Bu sefer totem yaptım.
5.gün ilk idrar testimi yaptım.
Kanı da 8.günü vereceğim

Selam kızlar bende inşalalh bu ay transfer olacağım. 4 Ekim de regl oldum. 16 sında kontrolüm var. Rahim kalınlığına ve kan testlerime bakacak. Şu anda bende estrofem, coraspin, folik asit, d vitamini ve enox 4000 kullanıyorum . İnşallah rahim kalınlığı ve kan değerlerim güzel çıkar. Tahmini olarak 21 i gibi gözüküyor transferim inşallah bana da çift kpyulacak. 3.transferim olacak inşallah tutar hepimizin

Ben pazar vereceğim kanı. Hep ilk idrar testini 6.gün, kanı da 8. Gün vermiştim. Sonu gelmedi
Bu sefer totem yaptım.
5.gün ilk idrar testimi yaptım.
Kanı da 8.günü vereceğim
Kanı da ya 7 ya 9 yap bence. Yine 8 yapma. Bu sefer diğerlerinden farklı oldu ve tuttu kuş üzümlerin

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Sağlıkla tutunsun sana

Yanlış yazmışım düzelttim sonra. Hep ilk kanı 7.günü verip öğrendim. Bu sefer 8.günü vereceğim
İki grupta da var olunca grubun ismine bakıp duruyorım acaba nerden cevap verdim diye çok güzel olacak. Şuan neler var neler yaşıyorsun? Bizim seninle hemen hemen aynı ilerliyor belirtilerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…