Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

20 sinde kan testim var, o zamana kadar baska test yapmaya niyetim yoktu ama sizden gelen cizgileri gorunce gaza gelmemek elde değil
5.gun T+2 deyim, belli belirsiz pembemsi lekelenmem oldu. Tutunma kanamasi olabiliyormus, heyecanlandim. Yasayan var mi?

8 ekimde transfer oldnz

İğneyi yaptıktan sonra 10 a kadar say. Öyle çek. O zaman gelmiyor

Evet progestan kapsül aynen öyle bütün bütün geliyor

Hayır bende hiç lekelenme vs olmadı. Bende çok yoğun ağrılar oldu. Şimdi ağrıların yerine batmalara bıraktı. Ama bugünde batmalarım çokAz

İğneyi yaptıktan sonra 10 a kadar say. Öyle çek. O zaman gelmiyor
Dün tam dediğin gibi yapıyordum. Kayınvalidem çok biliyormuş gibi hemşire olabilir ama bilmiyor işte neden bekletiyorsun, iğneyi çekip hemen pamuk koyman ve bastırman lazım dedi. Bugün onun dediği gibi yaptım hiç olmadığı kadar dışarıya çıktı. 2 damla belki 3 damla.

2,5 saatlik idrarla dayanıp test yaptım

Eklentiler

• IMG_0036.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 24
Doktorla görüştüm 2inci kez kan vermeme gerek yokmuş haftaya cuma günü kese için çağırdı. İlaçlar ekledi dozlar çoğaldı bakalım hayırlısı
Bana da dün böyle söyledi doktorum. Kan vermene gerek yok haftaya gel bakalım dedi. Ama ben dinler miyim? Dinlememmmm yarın sabah gideceğim

2,5 saatlik idrarla dayanıp test yaptım
Fotoğrafı yükledin mi? Direk dosya ekleden fotoğraf çektin mi? O zaman görüntü kalitesi saha az düşüyor. Ben görüyorum orda silik çizgiyi. Gerçekten var gözünaydın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…