Sağ mı sol muHayır bariz bi belirtim yok sadece transferin ertesi günü 2 kez 10-15 dk süren ağır bi kasık ağrısı oldu.
Hatırlamıyorum sağ sol diye dikkat etmedimSağ mı sol mu
Evet doğru 3 ekimGerçekten mi ya çok sevindimsen 3 ekimde mi transfer olmuştun yine mi karıştırıyorum yoksa
Belirtiniz var mıydıEvet doğru 3 ekim
8 ekimde transfer oldnz20 sinde kan testim var, o zamana kadar baska test yapmaya niyetim yoktu ama sizden gelen cizgileri gorunce gaza gelmemek elde değil
5.gun T+2 deyim, belli belirsiz pembemsi lekelenmem oldu. Tutunma kanamasi olabiliyormus, heyecanlandim. Yasayan var mi?
İğneyi yaptıktan sonra 10 a kadar say. Öyle çek. O zaman gelmiyorProgestan fitil benden geri çıkıyor. Hepsi değil ama parça parça çıkıyor. Bu beni korkutuyor acaba emmiyor mu diye. Buna geçsem direk ne olur ki? Her şeyi de doktoruma sormak istemiyorum ya. Bir de iğneyi yapıyoruz ya, iğneyi çekince dışarı çıkan bir sıvı var. Bu normal mi?
Evet farklı günlerde bel agrisi kasik agrisi yaşadım Bi gün varsa Bi gün yok öyle birseydi ama herkeste belirti olacak diye birsey yok kişiden kişiye değişen birseyBelirtiniz var mıydı
Evet progestan kapsül aynen öyle bütün bütün geliyorYok ya bu içerde kalıyor akıyor hatta bi sonraki fitili yaparken aradan 8 saat geçmesine rağmen önceki fitil krem gibi bulaşıyor söylemişlerdi bana fitil kalıntıları gelebilir endişelenmeyin diye ama bu kadar kastettiler mi bilmiyorum :)
Evet 8 ekimde oldum8 ekimde transfer oldnz
Test mi yptnzEvet 8 ekimde oldum
Hayır bende hiç lekelenme vs olmadı. Bende çok yoğun ağrılar oldu. Şimdi ağrıların yerine batmalara bıraktı. Ama bugünde batmalarım çokAz20 sinde kan testim var, o zamana kadar baska test yapmaya niyetim yoktu ama sizden gelen cizgileri gorunce gaza gelmemek elde değil
5.gun T+2 deyim, belli belirsiz pembemsi lekelenmem oldu. Tutunma kanamasi olabiliyormus, heyecanlandim. Yasayan var mi?
Dün tam dediğin gibi yapıyordum. Kayınvalidem çok biliyormuş gibi hemşire olabilir ama bilmiyor işteİğneyi yaptıktan sonra 10 a kadar say. Öyle çek. O zaman gelmiyor
Yok yapmadim, daha cok erkendir. yapmaya da niyetim yoktu ama haftaya yapsam mi diye aklıma düştüTest mi yptnz
Bana da dün böyle söyledi doktorum. Kan vermene gerek yok haftaya gel bakalım dedi. Ama ben dinler miyim? Dinlememmmm yarın sabah gideceğimDoktorla görüştüm 2inci kez kan vermeme gerek yokmuş haftaya cuma günü kese için çağırdı. İlaçlar ekledi dozlar çoğaldı bakalım hayırlısı
Bende 7 Ekim oldum transfer kaç Embryo oldunuzYok yapmadim, daha cok erkendir. yapmaya da niyetim yoktu ama haftaya yapsam mi diye aklıma düştü
Bende hic agri olmadi, bugun ilk defa hafif batma hissettim ama gecti. Herkesin farkli oluyor demek kiHayır bende hiç lekelenme vs olmadı. Bende çok yoğun ağrılar oldu. Şimdi ağrıların yerine batmalara bıraktı. Ama bugünde batmalarım çokAz
Fotoğrafı yükledin mi? Direk dosya ekleden fotoğraf çektin mi? O zaman görüntü kalitesi saha az düşüyor. Ben görüyorum orda silik çizgiyi. Gerçekten var2,5 saatlik idrarla dayanıp test yaptım
Valla gozukuyor2,5 saatlik idrarla dayanıp test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?