• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Maalesef elendim. Negatif.
5 in altında çıktı değer. Hemşirem yine de ilaçlara devam etmemi söyledi çarşambaya kadar ama boşa devam yani 5 bile değil değer. Hepinizin gönlüne göre versin Allah ben burdan çıkıyorum artık.
Gözlerim doldu çok üzüldüm 😔 ne diyeceğimi bilemiyorum. Ah be arkadaşım ne desem boş Allah biran önce yüzünü güldürsün dilerim. Mutluluk haberlerini bekliyor olacağım 🙏

Maalesef elendim. Negatif.
5 in altında çıktı değer. Hemşirem yine de ilaçlara devam etmemi söyledi çarşambaya kadar ama boşa devam yani 5 bile değil değer. Hepinizin gönlüne göre versin Allah ben burdan çıkıyorum artık.
İnşallah bi sürpriz yapıp kendiliğinden gelsin sana bebişin , hayırlısıyla yormadan üzmeden
🙏

Üye AdıYaşTransfer TarihiEmbriyo1.Beta2.BetaKese
Esmeren Esmeren 03.10.20255.gün , 2 adet7.gün , 1559.gün , 333
D damybe 3504.10.20255.gün , 2 adet7.gün , 1109.gün , 340
K Kittylovers 4404.10.20255.gün , 2 adet8.gün , 120
P Paradisee 3006.10.20255.gün , 6.gün
B bt9184 3413.10.20255.gün , 2 adet
floriaa floriaa 3417.10.20253.gün , 2 adet

Son düzenleme:
Negatif diye bilgi veren 2 arkadaşı yazmadım tabloya. Yazayım mı? Hani ben görüp üzülürler diye şuan yazmadım. Ay bilemedim birşey söyleyin 😒

Negatif diye bilgi veren 2 arkadaşı yazmadım tabloya. Yazayım mı? Hani ben görüp üzülürler diye şuan yazmadım. Ay bilemedim birşey söyleyin 😒
Bence yazma. Ben çok etkilendim. Hadi hadi diye ısrar ettim ya acayip vicdan azabı çekiyorum. Evet sonucuna bakacaktı zaten ama ne biliyim erken öğrenmesinin sebeplerinden biri de benim sanki

Benim hormonlar tavan gerçekten. Umarım güzel günler bizleri bekliyordur 🙏

Back
X