Hangi marka aldın? Marka cidden önemliymiş1 tane aldım cesaretimi toplarsam sabah yapacağım inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka aldın? Marka cidden önemliymiş1 tane aldım cesaretimi toplarsam sabah yapacağım inşallah![]()
Yani idrar testinde çıkabilir pozitif diye biliyorum. Böyle duydum burdaHanımlar bişey danışacağım çatlatma iğnesi sonrası 12.günde pozitif çıkma ihtimali var mı testin
Bende olabilir diye biliyorumHanımlar bişey danışacağım çatlatma iğnesi sonrası 12.günde pozitif çıkma ihtimali var mı testin
Ne kadar poz ama benim önceki tedavilerimde 10. günde sıfırlanmıştı hep böyle çooook silik çizgi vardı. OvitrelleydiHanımlar bişey danışacağım çatlatma iğnesi sonrası 12.günde pozitif çıkma ihtimali var mı testin
Aşırı silik çizgi meselaNe kadar poz ama benim önceki tedavilerimde 10. günde sıfırlanmıştı hep böyle çooook silik çizgi vardı. Ovitrelleydi
bende 10. günden sonra çıkmadı canım iki kere ovitrelle tedavisi oldum. 10. günde hep tamamen beyaza döndü. Tam dozlardıAşırı silik çizgi mesela
Tamm canım teşekkür ederim 8 10 gün diyorlar hep chatte öyle diyorda bir sormak istedimbende 10. günden sonra çıkmadı canım iki kere ovitrelle tedavisi oldum. 10. günde hep tamamen beyaza döndü. Tam dozlardı
Test mi yaptın :)Tamm canım teşekkür ederim 8 10 gün diyorlar hep chatte öyle diyorda bir sormak istedim
Test mi yaptın :)
Yok yapmaya cesaret ediyorum geri korkuyorum ovirtellenin etkisi olur diye acele etmek istemiyorum da nasıl poz dediğin için öyle dedim yaTest mi yaptın :)
Tamam canım çok teşekkür ederim![]()
SİLİK ÇİZGİ GÖREBİLEN VAR MI | Anneysen
SİLİK ÇİZGİ GÖREBİLEN VAR MI - Merhaba arkadaşlar ben normalde hep 10 gün önce adet olurdum bu ay 7 gün gecikti Test yaptım ama sanki bana ikinci çizgwww.anneysen.com
Şöyle bi hayalet çizgi kalıyordu en son bu görseldeki gibi
Hayır yok. 10.gün etkisi geçmiş oluyorHanımlar bişey danışacağım çatlatma iğnesi sonrası 12.günde pozitif çıkma ihtimali var mı testin
Aa tamam öyle yapayımK Kittylovers sen yarın kan testini tekrarlayacaksın dimi? Saate dikkat er bence aynı saatte vermeye çalış. Chatgbt az da olsa oynar dedi bana sabah 3 saate yakın erken vermeseymişim 20-30 değer oynayabilirmiş.
Aaa ben yaşımı soylememişim 32 yaşındayım
Üye Adı Yaş Transfer Tarihi Embriyo 1.Beta 2.Beta Kese Esmeren
03.10.2025 5.gün , 2 adet 7.gün , 155 9.gün , 333 D damybe 35 04.10.2025 5.gün , 2 adet 7.gün , 110 9.gün , 340 K Kittylovers 44 04.10.2025 5.gün , 2 adet 8.gün , 120 P Paradisee 30 06.10.2025 5.gün , 6.gün @bt9184 34 13.10.2025 5.gün , 2 adet floriaa
34 17.10.2025 3.gün , 2 adet
Testlerini de yazmamıştın ama buldumAaa ben yaşımı soylememişim 32 yaşındayım![]()
Özür dilerim sorduğum için ama sizin kaçıncı denemeniz? Yaşınızı görünce çok sevindimTestlerini de yazmamıştın ama buldum, birazdan düzeltirim
Başlarda çok zorlanmıştım. Hele o iğneleri kırmaktan acayip korkuyordum ya elimde kırılırsa diye ama zamanla alışıyorsun. Keza dün iğnenin üstü kısmı elimde toz buz oldu. Aaa dedim bu kadarmıymış.herkese merhabalar, iğnelere nasıl dayanıyorsunuz hanımlar? şikayet etmek istemiyorum ama olacak gibi değil. Her gün iğne zamanı yaklaştıkça stresten mahvoluyorum. Bunun başka bir yolu yok mudur?![]()