• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Merhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun çok uğraştık güzel sonuçlansın. Benimde transferim 27 Ekim bugün ESTROFEM falan başladım. ama hiç hoşuma gitmedi bu ilaçlar beni ağırlaştırdı halsizlestim sizde de oldu mu acaba ?
hayırlı olsun inşallah yapıyor biraz da neyin ne yaptığı da belli değil hepsi birbirine karışıyo 😅

pozitif olanlar bı ilaçlara kan gün daha devam edicek yahu ? oksapar estrofem progestan fitil, progestan dex , ecopirin vs ?

Aynen ben hemen bir excel şablon bastırıp buzdolabına yapıştırdım. Yanına da fosforlu kalem koydum. İçtiğimi, vurduğumu boyuyorum 🤣🤣
Ben bu uygulamayı kullanıyorum hatırlatıyor ilaclari bildirim geliyor hem içtikten sonra tik atıyorsunuz😊

Eklentiler

• Screenshot_20251013_233732_One UI Home.webp
    Screenshot_20251013_233732_One UI Home.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar merhabalar, transfer olduktan sonra hem oksapar hem de hap olarak kan sulandırıcı mı (ecopirin,coraspin vs.) kullanıyor herkes yoksa sadece birini mi kullanıyorsunuz ?Neye göre belirleniyor bu ?

Kızlar merhabalar, transfer olduktan sonra hem oksapar hem de hap olarak kan sulandırıcı mı (ecopirin,coraspin vs.) kullanıyor herkes yoksa sadece birini mi kullanıyorsunuz ?Neye göre belirleniyor bu ?
Ben 2 sinide kullanıyorum ama hiçbir fikrim yok. İlk defa 2sini birden kullanıyorum. Diğerlerinde sadece oksapar vardı

Back
X