Ne serumu acaba?Kızlar ben de 17 sinde transfer oluyorum Allahın izniyle. Yarın akşam 12 saatlik serum tedavisi alcam. Bir de ilaçlar eklendi işte. Hayırlısı olsun inşallah dua edin bana da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne serumu acaba?Kızlar ben de 17 sinde transfer oluyorum Allahın izniyle. Yarın akşam 12 saatlik serum tedavisi alcam. Bir de ilaçlar eklendi işte. Hayırlısı olsun inşallah dua edin bana da![]()
intralipid serum bağışıklık baskılamak içinNe serumu acaba?
3 gün sonra vermiş olmamız ve aynınsaatleede vermiş olmamanız yani emin değilim aklıma gelen şeyi yazdım belki bu sebepler etkili olmuştur . Ama artış gayet güzel olmuş. Sağlıkla büyüsünArkadaşlar öncelikle hepinize merhaba transfer olacaklar inşallah çok güzel haberler alırlar pozitif görenlere Allah sağlıkla doğurmayı nasip eylesin bekleyenlerin de inşallah yüzünü güldürsün3 ekim’de 5. gün 4AA transfer oldum transferden sonra testi yaptigimda silip çizgiyi gördüm ve yedinci gün kan verdiğimde kan sonucum 77 çıkmıştı 10 gün yani bugün kan verdiğimde kan sonucum 380 çıktı 5 katı bi artış olmuş endişelenmeli miyim? Tek yumurta transfer edildi ama normalde 2 katı artış beklenirken 5 kat olması bana da fazla geldi
Ya benim üç saat sürdü o sadece. 12 saatlik versiyonunu merak ettim şimdi :)intralipid serum bağışıklık baskılamak için
Doktorunuz mu önerdi acaba? Etkili bir yöntem mi? İlk kez duydumintralipid serum bağışıklık baskılamak için
500 ml diyor bende benim katil hücrem pozitif belki ondan hepsini veiryor mudur nedir sizin kaç ml diYa benim üç saat sürdü o sadece. 12 saatlik versiyonunu merak ettim şimdi :)
benim katil hücre testi pozitif , o nedenle alıyorum bu tedaviyi bağışıklık ile ilgili bir dengesizlik var o nedenle.Doktorunuz mu önerdi acaba? Etkili bir yöntem mi? İlk kez duydum
Evet en az 20 dk yatmalısınbu progestan fitilden sonra yatmak lazım mı ya ? Ben eski tedavimde yarım saat yatıyodum sanki yamulmuyosam ama çok oldı unuttumm
teşekkür ettim bir de iğne progestan dexi yaparken göbeğimizi kolonyayla silelim mi bir de ilaç bitince bi 10 sn içerde tutalım mı benim soruların mantık seviyesiEvet en az 20 dk yatmalısın
“Normalde 2 katı artması beklenir” bu demek oluyor ki 2 kat artıştan daha düşükse sorun var gibi oda bazen yani. Endişe etme keyfini çıkarArkadaşlar öncelikle hepinize merhaba transfer olacaklar inşallah çok güzel haberler alırlar pozitif görenlere Allah sağlıkla doğurmayı nasip eylesin bekleyenlerin de inşallah yüzünü güldürsün3 ekim’de 5. gün 4AA transfer oldum transferden sonra testi yaptigimda silip çizgiyi gördüm ve yedinci gün kan verdiğimde kan sonucum 77 çıkmıştı 10 gün yani bugün kan verdiğimde kan sonucum 380 çıktı 5 katı bi artış olmuş endişelenmeli miyim? Tek yumurta transfer edildi ama normalde 2 katı artış beklenirken 5 kat olması bana da fazla geldi
Ben siliyorum ne olur ne olmaz. 10 saniye çok ya 4,5 sn yeterliteşekkür ettim bir de iğne progestan dexi yaparken göbeğimizi kolonyayla silelim mi bir de ilaç bitince bi 10 sn içerde tutalım mı benim soruların mantık seviyesi![]()
Evet ilk başladığınızda yapıyor. 2,3 gün içinde alışıyor vücutMerhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun çok uğraştık güzel sonuçlansın. Benimde transferim 27 Ekim bugün ESTROFEM falan başladım. ama hiç hoşuma gitmedi bu ilaçlar beni ağırlaştırdı halsizlestim sizde de oldu mu acaba ?
di mi deşmeyelim göbeemiizi bir deBen siliyorum ne olur ne olmaz. 10 saniye çok ya 4,5 sn yeterli![]()
Aynen ben hemen bir excel şablon bastırıp buzdolabına yapıştırdım. Yanına da fosforlu kalem koydum. İçtiğimi, vurduğumu boyuyorumdi mi deşmeyelim göbeemiizi bir deçok ilaç varmış ya kafam karıştı bir çizelge yapiyim bari kendime ben kesin atlarım unuturum falan
![]()
Ayyy canım benimde ikinci adetim geçikmisti hatta test yaptım bide sanki 4 yıldır olmayan yumurta toplamadan sonra olacakmış gibi:) gelir sıkıntı yapmaBugün ikinci adetim sonrası 42. gün. Yumurta toplama işlemi ile eş zamanlı polip alındı. 4 gün sonrasında regl oldum, transfer hazırlığı için ikinci adeti bekliyorum. Çatlamak üzereyim ne kadar sürer benzer durumu yaşayan var mı?
çok mantıklı ben de öyle yapayım bariAynen ben hemen bir excel şablon bastırıp buzdolabına yapıştırdım. Yanına da fosforlu kalem koydum. İçtiğimi, vurduğumu boyuyorum![]()
topik sahibi ya neredelersin çizelge yapıcaz seni arıyoruz kaç gündürBugün ikinci adetim sonrası 42. gün. Yumurta toplama işlemi ile eş zamanlı polip alındı. 4 gün sonrasında regl oldum, transfer hazırlığı için ikinci adeti bekliyorum. Çatlamak üzereyim ne kadar sürer benzer durumu yaşayan var mı?