• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Bu arada alttaki bugün. Koyulaşma var mi sizce ? Icim bir türlü rahatlayamiyor ilki yuzunden. Bugün transfer günü hariç 8.gun . İkisini de sabah 5.30 da yaptim. Bugünkü daha hızlı çıktı testte 2.dakikadan itibaren görmeye başladım
bence koyulaşma var hadi inşallahhh :))) ama test yapmak için daha çok erken değil mi? sabretmek de çok zor evet :)

Ben 2 sinide kullanıyorum ama hiçbir fikrim yok. İlk defa 2sini birden kullanıyorum. Diğerlerinde sadece oksapar vardı
Ben transfer öncesi 5. gün oksapar kullanmaya başladım, ecopirin hiç vermedi. Günde 3 progestan fitil, gün de1 de progestan iğne oluyorum. Estrofem günde 3 devam.
Bu kadar ilacı içiyoruz ama inşallah güzel sonuçlar almak nasip olsun. Karaciğerimiz Böbreklerimiz çok yoruluyordur muhtemelen.
Bunun daha kolay bir yolunu bulmaları lazım teknoloji çok ilerledi artık :)

Ben transfer öncesi 5. gün oksapar kullanmaya başladım, ecopirin hiç vermedi. Günde 3 progestan fitil, gün de1 de progestan iğne oluyorum. Estrofem günde 3 devam.
Bu kadar ilacı içiyoruz ama inşallah güzel sonuçlar almak nasip olsun. Karaciğerimiz Böbreklerimiz çok yoruluyordur muhtemelen.
Bunun daha kolay bir yolunu bulmaları lazım teknoloji çok ilerledi artık :)
Kesinlikle katılıyorum. İleride kanser riski artmasindan korkuyorum bende . Bu kadar ilaci kim alsa zaten bu belirtileri yaşar yani

Kesinlikle katılıyorum. İleride kanser riski artmasindan korkuyorum bende . Bu kadar ilaci kim alsa zaten bu belirtileri yaşar yani
Evet, vücuda bir zararı olabilir ilerde. Benim doktorum öyle bir yan etki yok dedi ama hiç belli olmaz. Yeni bir makale yayınlanır aaa zararlıymış derler.

Bugün giden ağrıların yerine, böyle bir kasıklarda gerilme, kasıklarımda bir gerginlik var sanki. Mide bulantısı yok zaten o kalp atışı başlayınca başlıyor. Ama böyle sarhoş gibi başım. Beyin sisi oldu sanki. Çok uykum var bir de uyuyamıyorum.

Evet, vücuda bir zararı olabilir ilerde. Benim doktorum öyle bir yan etki yok dedi ama hiç belli olmaz. Yeni bir makale yayınlanır aaa zararlıymış derler.
Evet bende bilime pek inanmıyorum o yönden. Bir de estrofem de yazıyor zaten. Bizim ailenin kadınlarından da meme kanseri öyküsü var hayırlısı artik🫠

Bugün giden ağrıların yerine, böyle bir kasıklarda gerilme, kasıklarımda bir gerginlik var sanki. Mide bulantısı yok zaten o kalp atışı başlayınca başlıyor. Ama böyle sarhoş gibi başım. Beyin sisi oldu sanki. Çok uykum var bir de uyuyamıyorum.
Ya benim sadece igne yerim ağrıyor o kadar. Ama uyuyamama bende de var zaten sevmem uyumayı ona bagʻlamistim😅

Benin de bugün ilk günüm henüz hiç belirti yok stres yapmak istemiyorum ama beynim susmuyor

Back
X