• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Bir şey daha öğrenmiş oldum ve bir kez daha vay be dedim. Teşekkürler arkadaşım.

Benim mercimekler 1-3 gün içinde istilaya başlamışlardır umarım. Başlamışlardır herhalde ya neden başlamasınlar ki
Rica ederim ☺️
İnşallah ilk günden tutunmuşlardır da hayalet çizgiyi doğru görmüşüzdür testinde 🙏🏻

kızlar hepinizin süreci hayırla müjdeyle sonuçlanır inşallah🌸 bir sorum olacaktı doktorunuz size transfere hazırlık sürecinde ilişkiyi yasakladı mı acaba özellikle çatlatma iğnesi sonrası?
Transfer öncesini hatırlamıyorum ama transfer sonrasında 10 gün yasak dedi bana doktorum.

peki dondurulmuş mu tazede mi söyledi
Sizin donmuş embriyo transferi mi olacak?
Çatlatma iğnesi sonrası yumurtalar toplanana kadar yasak. Çünkü ilişki olursa yumurtaların zamanından önce çatlama ihtimali olduğu için. Yumurta toplamadan sonrada 1 hafta yasak. Zaten antibiyotik kullanacaksınız. O da enfeksiyon olmasın diye

Çatlatma iğnesi sonrası yumurtalar toplanana kadar yasak. Çünkü ilişki olursa yumurtaların zamanından önce çatlama ihtimali olduğu için. Yumurta toplamadan sonrada 1 hafta yasak. Zaten antibiyotik kullanacaksınız. O da enfeksiyon olmasın diye
yok yok onu biliyorum o zaman dikkat etmiştim bu ikinci transferim transferden önceki hazırlık sürecinde kullanılan çatlatma iğnesinden bahsettim. takriben 5 gün öncesinde vuruluyor.

Google gibisin. Aranılan her türlü bilgi sende var 🧿

QUOTE="depresifbirpolyanna, post: 80372291, member: 1114962"]
yok yok onu biliyorum o zaman dikkat etmiştim bu ikinci transferim transferden önceki hazırlık sürecinde kullanılan çatlatma iğnesinden bahsettim. takriben 5 gün öncesinde vuruluyor.
[/QUOTE]
Anladım bana ilk kimyasal gebelik de yapılmıştı. Ben dikkat etmiştim. Yasak gibi bir şey denmemişti

Ben bir de 4. gün test yapmıştım deli gibi hatta yazdım burayaaa hayatımın hatasıydı günümü zehir ettim kendime 😅🫠 ama aklım hala yapamadıklarımda
Yapamadıkların için sana çok gönüllüce yandaş olabilirim 😂

Hazır gece de oldu. Ben sabah alacağım iğneyi akşam gittim aldım ve tabiki elim boş dönmedim. 4 tane farklı marka testle geri dondüm

Benim 3.çizgiydi ama transferden 4 gün önce 10,5 du. Transfer zamanı neydi bilmiyorum
Bana mük dediler transfer de. Transferden önce 11di. Ama transfer zamanı ne oldu bilmiyorum. En son ultrason tutan kadın hocam baksanıza bir şey çok iyi değil mi dedi en le başlıyordu ama ama unuttum

Back
X