• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Kızlar mesajlarınız umut veriyor 3 gün var pazar sabah bir daha test yapıcam umut hep vardır 🥹

selam regli 6. gecıktı hala yok :) akıntım başladı ya benım dongum cok değişti eskı donguye gore hesaplıyorum acaba ortalama surem uzamıs olabilir mi? neyse pazara kadar beklıyım.
Ben de aynı durumdayım erken gebelik testi yaptım o da negatif çözemedim

Kızlar dün testimi sizinle paylaşmıştım silik çizgiydi akşam gittima acilden kan verdim beta 36 çıktı bugün reglime daha 2 gün var yüskelirmi sizce normal mi

Kızlar dün testimi sizinle paylaşmıştım silik çizgiydi akşam gittima acilden kan verdim beta 36 çıktı bugün reglime daha 2 gün var yüskelirmi sizce normal mi
Maşallah tebrikler. benimki negatif adetin geçmesini beklicem çünkü bu göğüs ağrıları normal değil

Kızlar kaset test yaptım şimdi de ilk idrar değil Buda hemen çıktı ama lekelenmem var korkuyorum kafam karıştı bi bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_3424.webp
    IMG_3424.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 6
kan testı verdınız mı. 10 gun bekleyeceğim benım son 3 ayım cok duzensız onun ıcın reglı gununu 25 26- gunde bir di. 28 29 uma cıktı
Benim de hep 30 gündür bu ay 5 gün gecikti, pazar sabahı tekrar bir idrar testi yaparım sonra duruma göre pazartesi yada Salı günü belki kan veririm eğer haftasonu regl olmazsam

Benim de hep 30 gündür bu ay 5 gün gecikti, pazar sabahı tekrar bir idrar testi yaparım sonra duruma göre pazartesi yada Salı günü belki kan veririm eğer haftasonu regl olmazsam

aynen bende oyle dusunuyorum. 25-26 gunluk periyoda gore 6 gun oldu ama son 3 aydır cok değişken ve 30 gunde bir olmuş. ortalama 28 29 a gorede daha 4 gun. gercı early predictor negatıftı ama bakalım. 10 gun gecıkme olursa yıne test yaparım. hiç bir belirtim yok ama sıfır.

Back
X