• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Yeni eyt emeklisi 🤣 çok teşekkür ederim akademisyen değilim ama araştırmayı çok severim. Özel bir firmada ihracat sorumlusuydum. Şimdi bu sene üniversiteye giren kuzularıma hocalık yapıyorum 🤣
Tebrik ederim kuzularınızı 🍀 Valla topikte böyle biri var diye şanslıyız yoksa biz sabaha kadar tepin dur yani aklımıza bişiy takılsa hepimiz işin içinden çıkamayız gibi :)

Yeni eyt emeklisi 🤣 çok teşekkür ederim akademisyen değilim ama araştırmayı çok severim. Özel bir firmada ihracat sorumlusuydum. Şimdi bu sene üniversiteye giren kuzularıma hocalık yapıyorum 🤣
Bir tek üniversiteye gidenlere değil bak bize de hocalık yapıyorsun 😊 sağol varol arkadaşım

Yapamadıkların için sana çok gönüllüce yandaş olabilirim 😂

Hazır gece de oldu. Ben sabah alacağım iğneyi akşam gittim aldım ve tabiki elim boş dönmedim. 4 tane farklı marka testle geri dondüm
hangi markalar aldın bizim kaset test bağımlılığı 🫠

Heh işte onu dedi 😂 glue yaptırdım ben. Chatgbt tutunma olasılığı için iyi dedi ama gerçekten iyi mi sence? Yoksa bir tür kanıtlanmamış tedavisel uygulamalardan mi?
Evet daha kanıtlanmamış uygulamalardan ama iyi sonuçlar var.
National Institute of health e gir. Orada istediğin konuyu yaz yapılan araştırmalar ve makaleler var

Eklentiler

• IMG_5028.webp
    IMG_5028.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 15
Bu predictor erken gebelik testi 6. Gün önce görmeyi vaad eden, vaad ettiğini gerçekleştiriyor mu? Biliyor musunuz? Ben express olanını aldım çünkü de

Back
X