• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Benimde iki testim
Mavili olan T+4
Turunculu olan t+5

İkisi bir araya gelince daha belli oldu sanki.

Ama benim bu ağrılarım hiç bitmiyor yani. Ayağa kalkınca hemen ağrımaya başlıyor. Neden anlamadım

Bugün ben de öyleyim.
4 ekim transfer
Çok hafif rahim de sızı
5 ekim
Hiç belirti yok
6 ekim
Hiç belirti yok
7 ekim
Ara ara kısa süreli rahime giren sızı. Gece rahim de sızı
8 ekim
İğne sonrası baş ağrısı,
Sabah mide bulantısı,
Gün içinde iştah da azalma
Gece sol tarafta batma, acı var
9 ekim
Sabah 5 den beri uyanığım. Ayağımı uzatınca ağrı oluyor, sağa dönüyorum ağrı var. Sola dönüyorum ağrı var. Ayakta durunca ağrı var. Kuş üzümlerim biz burdayız diyor sanki bana 💕

Bugün ben de öyleyim.
4 ekim transfer
Çok hafif rahim de sızı
5 ekim
Hiç belirti yok
6 ekim
Hiç belirti yok
7 ekim
Ara ara kısa süreli rahime giren sızı. Gece rahim de sızı
8 ekim
İğne sonrası baş ağrısı,
Sabah mide bulantısı,
Gün içinde iştah da azalma
Gece sol tarafta batma, acı var
9 ekim
Sabah 5 den beri uyanığım. Ayağımı uzatınca ağrı oluyor, sağa dönüyorum ağrı var. Sola dönüyorum ağrı var. Ayakta durunca ağrı var. Kuş üzümlerim biz burdayız diyor sanki bana 💕
Kuş üzümü ❤️ çok beğendim bunu. Belirtilerimiz aynı. Sabah neden erken uyanıyoruz ya? Bak sende öyleymişsin. Ben test heyecanına sanıyordum ama her sabah 5-5.30 da uyanmak nedir yani. Bacaklarımı düzde uzatamıyorum. Batma oluyor. Benim hem sağda hem solda batma var ama bugün sanki biri yukarıdan karnımı aşağuga itiyor. Ekmek almaya gidip geldim mahvoldum

Kuş üzümü ❤️ çok beğendim bunu. Belirtilerimiz aynı. Sabah neden erken uyanıyoruz ya? Bak sende öyleymişsin. Ben test heyecanına sanıyordum ama her sabah 5-5.30 da uyanmak nedir yani. Bacaklarımı düzde uzatamıyorum. Batma oluyor. Benim hem sağda hem solda batma var ama bugün sanki biri yukarıdan karnımı aşağuga itiyor. Ekmek almaya gidip geldim mahvoldum
Valla test yapmaya cesaretim yok daha ctsi yapacağım idrar testi. Korkuyorum negatif görebilirim diye. Son denemem çünkü. Bir daha denemeyeceğiz diye anlaştık eşimle

2li olan fotoda alttaki bu sabah üstteki dün akşam. Bu sabahki daha belirgin şuan 🥹 🙏🏻
Kan verince emin olucaz tabiki yarın doktor kontrolüm var bakalım ne olacak 🙏🏻🥰
5.gün cift embriyo T+6 gün bugün
Hayırlı olsun sağlıkla artsın inşallah :)

Valla test yapmaya cesaretim yok daha ctsi yapacağım idrar testi. Korkuyorum negatif görebilirim diye. Son denemem çünkü. Bir daha denemeyeceğiz diye anlaştık eşimle
Merak etmenin bir sonu yok ki. Ben yaptım da noldu aklım yarınkilerde.
Bence sen içini ferah tut tutmuş kuş üzümlerin 🙏

Merhabalar göbekten oksapar ve kalçadan progestan iğne oluyorum, bir çok yerde morluk oluşuyor. Kendim yapamıyorum zaten, iğne fobim var. Ne kadar daha devam edecek iğneler acaba? 🙏

Benimde iki testim
Mavili olan T+4
Turunculu olan t+5

İkisi bir araya gelince daha belli oldu sanki.

Ama benim bu ağrılarım hiç bitmiyor yani. Ayağa kalkınca hemen ağrımaya başlıyor. Neden anlamadım
Yarın bu turuncu olanla bir daha test yap bi koyulaşsın, şu an çok düşük hcgleri algılıyor bu testler birkaç gün sonra kanı verince daha iyi bi oranla görmek daha çok içini rahatlatıııır 🤗

Merhabalar göbekten oksapar ve kalçadan progestan iğne oluyorum, bir çok yerde morluk oluşuyor. Kendim yapamıyorum zaten, iğne fobim var. Ne kadar daha devam edecek iğneler acaba? 🙏
Bebişler tutunursa 12 hafta falan progestan devam diye biliyorum ben ☺️

Tutunca doktorlar 12.haftaya kadar devam ediyor diye duydum maalesef. Belki durumunuz daha az riskliyse daha erken biter. Bende bunun icin dua ediyorum benimde iğne fobim var cok zorlanıyorum gobek bölgem sagli sollu morardi

Back
X