Attım yukarı da. Koyulşma bence bariz belli gibi duruyorCanım koyulaşma bariz belliyse muhtemelen inşallah kimyasal değildir. Çünkü benim hemen hemen aynı seviyede kalmıştı ve içime kuşku düşmüştü. Yine de istersen at bakayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Attım yukarı da. Koyulşma bence bariz belli gibi duruyorCanım koyulaşma bariz belliyse muhtemelen inşallah kimyasal değildir. Çünkü benim hemen hemen aynı seviyede kalmıştı ve içime kuşku düşmüştü. Yine de istersen at bakayim
Ben sanki iki tane gonapeptyl oldum diye hatırlıyorum. Gece 12 de sonuncu olanı vurduk gibi. Aaaa silinmiş beynimden yok. NeyseAynen çatlatma iğnesi yaptık 1 gün ara verdik öbür gün yumurta toplandı gonapeptyl çatlatma iğnesi dimi?
Asıl olan iki gün sonraki test artışa bakmak lazim ama beklenenden düşük maalesef29 Eylül'de 3 gün embriyosu transfer oldum bugün kan verdim aslında kan verme günüm yarındı 23.7 çıktı bilmiyorum nasıl sizin yorumlarınız nedir
Evet evet gördüm.sukurler olsun içinizi ferah tutun benceAttım yukarı da. Koyulşma bence bariz belli gibi duruyor
Yaşım 43 doğal yollarla olan bir tane çocuğum var bu çocuğun da da son güne kadar çok düşük çıkmıştı bilmiyorum ki geç tutmuyor sanırım tüp bebek olunca daha çok farkına vardımAsıl olan iki gün sonraki test artışa bakmak lazim ama beklenenden düşük maalesef
Bende böyle düşük öğrenmiştim 3. Gün embriyolariydi ikinci testte artış degil düşmüştü değerim o yüzden söylemiştim temkinli olun diyeYaşım 43 doğal yollarla olan bir tane çocuğum var bu çocuğun da da son güne kadar çok düşük çıkmıştı bilmiyorum ki geç tutmuyor sanırım tüp bebek olunca daha çok farkına vardım
Yok şimdi arkadaşımın hakkını yiyorsunuz, o yine de 5.gün test yaptı. 4.gün test yapan var grubumuzdaNasıl dayanacaksin ya ki sen grubun en sabırsız insanisin![]()
Hem canım geldim buradayım. O düşünce maalesef yanlış. Gayet sağlıkla değerler 2 günde bir kanda bile 2 kat artış yaparken, 6.hafta ya girmeden yani kese bakılmadan önce değer kendiliğinden düşebilir. Ben kendim bizzat yaşadım. Hatta şimdi transferi olacak bir hanımefendi var, forumda okumuşsundur belki beta değeri 1700 e kadar yükselip kimyasal a dönmüş bu Ağustos'taBugün yine idrarsan test yaptımo kadar test boşuna gitmesin dedim hemde koyulaşmaya bakıyorum. Bugün daha da belirgin çıktı. Kendi mantığımla da şöyle bir düşünceye vardım tabi ne kadar doğru bilemiyorum google hanım K Kittylovers cevap verecektir bu düşünceme
idrar testinde koyulaşma davam ettiği için kimyasal değildir diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi Bilmşyorum.
Yarın kan vereceğim. İkiz gebeliklerin betadan belli olması pek olması değilmiş fakat Chatgbt olası olduğunu söylüyor. Bakalım sonucumu çok merak ediyorum
Sanırım konuyu açan kişinin eklemesi gerekiyorBen tablo yaparım da ilk başa nasıl sabitlicez :)
Acaba ben de mi yapsam? Şimdi iğne vuruldum geldim, 2 saat oldu ec ye gitmeyeli. Bir 2 saat daha bekleyeyim öyle yapayım testT+4
T+5
T+6
4. Gün de gözüküyor dimi? O zaman inanamamıştım.
İçinde beta hcg hormonu var embriyo nun tutunmasına yardım ediyor diye yapılıyorBende anlamadım valla mantığını faydasını ne derlerse yapıyoruz
Sen direk günü gelince kan verSalı günü akşam yaptık iğneyi bi tane de bu akşam olacak
Bu kimyasal olayını nasıl anlayacağız biz? Yani Allah göstermesin öyle şeyler yok okumadım. Ama en azından bu batmalar vs kayboluyordur belirtiler yok oluyordur bence. İlaçtan değil bu batmalar. İlac rahşmde ağrı yapıyordu ama bu batma ayrı bir olay.Hem canım geldim buradayım. O düşünce maalesef yanlış. Gayet sağlıkla değerler 2 günde bir kanda bile 2 kat artış yaparken, 6.hafta ya girmeden yani kese bakılmadan önce değer kendiliğinden düşebilir. Ben kendim bizzat yaşadım. Hatta şimdi transferi olacak bir hanımefendi var, forumda okumuşsundur belki beta değeri 1700 e kadar yükselip kimyasal a dönmüş bu Ağustos'ta
Neyse iyi düşünelim, iyiyi çağıralım. Kuş üzümlerimiz bizimle![]()
Bende istiyorum bana da göndersene o irade gücündenAcaba ben de mi yapsam? Şimdi iğne vuruldum geldim, 2 saat oldu ec ye gitmeyeli. Bir 2 saat daha bekleyeyim öyle yapayım testAllah'ım kurban olduğum Rabbim nasıl bir irade bu bendeki
![]()
Ne zaman transfer ıkdunuzBu kimyasal olayını nasıl anlayacağız biz? Yani Allah göstermesin öyle şeyler yok okumadım. Ama en azından bu batmalar vs kayboluyordur belirtiler yok oluyordur bence. İlaçtan değil bu batmalar. İlac rahşmde ağrı yapıyordu ama bu batma ayrı bir olay.
Bazen batmalarım yok oluyor hafiften öhö öhö yapıyorum bakıyorum ki oralarda bir ağırlık oluyor diyorum ordalar halaorda mı oradalar mı bilmiyorum fakat hep ikiz olduğunu düşünmek istiyorum
4 EkimNe zaman transfer ıkdunuz
7ekim oldum Bnde var mı belirtiniz kaçıncı gün embrysu4 Ekim