• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Aynısı ya aynısı oldu bana da. Geçen gün kayınvalidemde markete gittik. Aaa sen benden yavaş yürür olmuşsun diyor bana 😂 kilolu çünkü kendisi ve acayip yavaş yürür dedim benim beni gecebilirsin izin veriyorum 😂 kadın yeniden torunu veya torunları geldiğini duyduğunda ne diyecek acaba o sürat ifadesini çok merak ediyorum
Ben de benim çocukların tepkisini 😟 Anne biz üniversite ye başladık, 20 yaşına geldil. Sen bu yaşta utanmıyor musun? Kardeşimizle aramızda 20 yaş fark olacak diyecekler diye korkuyorum.

Ben de benim çocukların tepkisini 😟 Anne biz üniversite ye başladık, 20 yaşına geldil. Sen bu yaşta utanmıyor musun? Kardeşimizle aramızda 20 yaş fark olacak diyecekler diye korkuyorum.
Senin kaç tane çocuğun var? Yok yavrum neden utanayım siz büyüdünüz bize yeni bir bebek kokusu lazım diyeceksin 😂

Ben dün ChatGPT e 1,5 litre su içiyorum 5 bardak işte bitki çayı içiyorum dedim. Ama ıhlamur bir poşet koyuyorum mesela bu poşeti çıkartıp üstüne hep sıcak su ilave edip şeklinde düşünün. Çünkü bitki çayı da zararlıymış fazlası . Olmaz yetmez dedi bana. Sonra şişenin gerçek ölçüsüne baktım 600 ml. Kilomu da yazınca tamam bu sefer olur o zaman dedi 😂 yani tahminen 2 litre olması gerekiyor. Bebeklerin tutunması için su çok çok önemliymiş kan akışı için
Chatgpt ile anlaştıysanız sorun yok 😅 bana direk bitki çayı içme dediler. Eşim nane kekik bile yedirmiyor 🫠 nar ve pancar rahim kan akışına iyi geliyor diye duymuştum her gün tüketiyorum hayırlısı artık bakalım sen ne zaman tekrarlayacaksın testi

Umarım 3 gün sonra ben de aranıza katılabilirim. Aşırı heyecan ve korku var. Negatif çıkarsao an ki ilk şoku üzüntüyü nasıl atlatacağım bilmiyorum.
Bu arada özellikle tutunmaya yardımcı olur diye özellikle tükettiğiniz gıdalar var mı?
Tavuk yemedim. Balık, et haşlama, et suyu, kefir, ev yapımı yoğurt, organik süt, sebze, kabak çekirdeği, ceviz, badem, Domates salatalık, havuç, marul, pancar,yumurta
Ekmek yok. 1 kere pilav, 1 kere de makarna yedim. Yarım tabak.

Tavuk yemedim. Balık, et haşlama, et suyu, kefir, ev yapımı yoğurt, organik süt, sebze, kabak çekirdeği, ceviz, badem, Domates salatalık, havuç, marul, pancar,yumurta
Ekmek yok. 1 kere pilav, 1 kere de makarna yedim. Yarım tabak.
Benzer besleniyoruz ben çok tahıllı ekmek yiyorum biraz kahvaltıda fazla değil ama sen doktora ne zaman gideceksin peki tekrarlayacak mısın testi

Benzer besleniyoruz ben çok tahıllı ekmek yiyorum biraz kahvaltıda fazla değil ama sen doktora ne zaman gideceksin peki tekrarlayacak mısın testi
Test günüm 14 üydü zaten. 2 gün sonra yine vereceğim aynı bugün verdiğim yerde. Ben hastaneden çıkıp doktora gidene kadar sonucum çıkmış olur. Onunla da yüzyüze görüşürüm artık.

QUOTE="tboz, post: 80393625, member: 638026"]
Artık sizlerin kese günlerini merakla bekliyor olacağız ben hala ilk testi yapacam 😅
[/QUOTE]
Ama sen çatlatma iğnesi yapmıştın öyle hatırlıyorum. Onun için senin test gününü beklemen çok normal 🌺

QUOTE="tboz, post: 80393625, member: 638026"]
Artık sizlerin kese günlerini merakla bekliyor olacağız ben hala ilk testi yapacam 😅
Ama sen çatlatma iğnesi yapmıştın öyle hatırlıyorum. Onun için senin test gününü beklemen çok normal 🌺
[/QUOTE]
Peki ni şey sorcam. Çatlatma iğnesi idrar testini yanıltıyor tamam peki kan testinde bu yanılma oluyor mu bu iğneden dolayı ?

Sen artı med kaçıncı gün yaptın
T+4 ve t+7 de yaptım. 4 olan yok olmaya yüz tutmuş bir çizgi çıkarttı. Dün yaptığım da çok silik çıktı 10. Dakika doğru koyulaşma verdi. Fakat sabah baktım hepsinden koyu olmuş çizgiyi. Zaman geçtikçe çizgi oturmuş bence. Artımed farklı bir felsefede çalışıyor çözemedim

Yok hızlı yürümek mümkün değil, bıçak saplıyorlar sanki. Yavaş yavaş tontiş teyzeler gibi yürüyorum. Dün çocuklarla dışarı çıktım okuldan geldiler. Bilmiyorlarda hiçbirşey, ayağım burkuldu diyorum ondan yavaş yürüyorum,🙈 kalp atışlarını duymadan söylemeyeceğim 👯‍♂️
Hala iki taraflı hissediyormusun batmaları?

Chatgpt ile anlaştıysanız sorun yok 😅 bana direk bitki çayı içme dediler. Eşim nane kekik bile yedirmiyor 🫠 nar ve pancar rahim kan akışına iyi geliyor diye duymuştum her gün tüketiyorum hayırlısı artık bakalım sen ne zaman tekrarlayacaksın testi
Yarın sabah son kan testimi yapacağım. Kendi kendimi gaza getirmezsem azıcık sabırlı olmayı becerebilirsem, 24 ekimde doktora gitmeyi düşünüyorum 😂 5+4 oluyor. Umarım sağlıkla ilerleyebiliriz o günlere kadar tabi.

Ben bugün yine idrar testi yaptım koyu pozitif çizgiyi gördüm ve idrar testleriyle olan maceramı bugün sona erdirmiş oldum 😂

Kalp atışlarını ne zaman duyuyorduk biz? 6. Haftadan sonra dimi? Aslında iki iki, iki iki gitmek yerine bir kere bekleyip hepsini görmek daha mantıklı geliyor bana. Umarım o günleri görebiliriz 🙏

Yarın sabah son kan testimi yapacağım. Kendi kendimi gaza getirmezsem azıcık sabırlı olmayı becerebilirsem, 24 ekimde doktora gitmeyi düşünüyorum 😂 5+4 oluyor. Umarım sağlıkla ilerleyebiliriz o günlere kadar tabi.

Ben bugün yine idrar testi yaptım koyu pozitif çizgiyi gördüm ve idrar testleriyle olan maceramı bugün sona erdirmiş oldum 😂
Hadi bakalım hayırlısı diyelim. Benim bu çatlatma iğnesi elimi ayağımı bağlıyor valla. Chatgpt ye senin gibi sordum sadece idrarda değil kan testinde de yalancı hcg pozitiflik gösteriyormuş e doktor niye bana 15 ekim test dedi o zaman ayrıca niye sizin hiçbirinizde bu iğneler yok bende var kafam karıştı ya

Kalp atışlarını ne zaman duyuyorduk biz? 6. Haftadan sonra dimi? Aslında iki iki, iki iki gitmek yerine bir kere bekleyip hepsini görmek daha mantıklı geliyor bana. Umarım o günleri görebiliriz 🙏
Benim bildiğim 6. Ve 7. Haftalarda ama sen yine de zamanında git iki kez gitmem gerekiyorsa git olsun

Back
X