• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Test sonucum paylaşıyorum, T+9 değerim 337.6 çıktı.

Fakat ben 2-2,5 saat gibi erken verdim bugün kan sonucumu. Neden çünkü 4 de uyandım ve yatakta 1 saatten fazla da bekleyemedim. Sizce bu değerimde çok bir değişiklik yaratmış mıdır?
Bi fikrim yok ama bence gayet iyi bi artış var iyi gidiyorsun maşallah 🧿 darısı başımıza 🙏🏻

Ben de sabah sabah hemşireme yazdım tekrar bi bilgi aktarımı yapıyorum size gonapeptyl çatlatma iğnesi hcg yi yükseltmezmiş ovitrelle yükseltirmiş :) çok sevindim kafama çok takılmıştı valla

Fakat ben 2-2,5 saat gibi erken verdim bugün kan sonucumu. Neden çünkü 4 de uyandım ve yatakta 1 saatten fazla da bekleyemedim. Sizce bu değerimde çok bir değişiklik yaratmış mıdır?
Çok değişiklik yaratmaz. Maşallah bak dün dediğim gibi çok iyi sağlıklı bir gebelik değerindesin 🧿🍀🙏
Sen bana derken ben sana demeye başladım. Artık olumsuz düşünme, sağlıkla ilerleyecek gebeliğin inşallah 🤲 Hayırla kucağına alacaksın kuş üzümlerini 💕

Bi fikrim yok ama bence gayet iyi bi artış var iyi gidiyorsun maşallah 🧿 darısı başımıza 🙏🏻

Ben de sabah sabah hemşireme yazdım tekrar bi bilgi aktarımı yapıyorum size gonapeptyl çatlatma iğnesi hcg yi yükseltmezmiş ovitrelle yükseltirmiş :) çok sevindim kafama çok takılmıştı valla
Ama aşkolsun bu önemli detayı söyleseydin söylerdim ki sana 🤣🤣 sen çatlatma iğnesi diyorsun sadece 😉 Güzel güzel artsın katlansın değerleriniz 🍀🙏

Gerçekten tek tek dua ediyorum aklımda hep sizde. Ama ben çok unutuyorum yani ne zaman kim kan verecekti doktora gidecekti falan. Sürekli soruyorum o yüzden kusura bakma nolur. Sen ne zaman kan vermeye gideceksin?
Estağfurullah canim, cumartesi günü insallah. Yarın idrar testini yenileyecegim. İçimi rahatlatan bir kötülük görmek istiyorum 🤲

Çok iyi bir değer olmuş. Rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin. Birde ilk transfer mi yaşınız kaç acaba?

Arkadaşlar ben transfer oldum da 10 dk sonra tuvalete kalkmak zorunda kaldım çatlayacaktm hatta sedyeden indim tuvalete gittim sizce bir şey olmuşmudr

Arkadaşlar ben transfer oldum da 10 dk sonra tuvalete kalkmak zorunda kaldım çatlayacaktm hatta sedyeden indim tuvalete gittim sizce bir şey olmuşmudr
Olmamıştır. Ben mayıs ayında 7.dakikada tuvalete gitmiştim. Bebeğim tutunmuştu. Endişe etme ,hayırlı olsun inşallah🤲

Şimdi beni etiletleyerek herkes yaşını, transfer bilgisi (1. 2. 3. Gibi), T. Tarihi, T. Adeti, kaçıncı gün embriyosu bilgilerini yazsın tablo yapayım.
Tablo burada nasıl yapılıyormuş buldum.

Böyle yazınca nasıl 35 ya dedim 🫠
amaaaa 35 yaşındayım.
5. Gün 2 embriyo transferi
4 Ekim transfer tarihim

Estağfurullah canim, cumartesi günü insallah. Yarın idrar testini yenileyecegim. İçimi rahatlatan bir kötülük görmek istiyorum 🤲
Ayyy düzenle bu yazını nolur. Yanlış mı okuyorum diye defalarca okudum. frekanslara taktım bu ara 🙈 boşuna korkutma kendini. Benim senin mercimeğinden ümidim tam 💪

Sakin ol. İdrarı tutmak daha fazla baskı yapıyormuş. Bence iyi yaptın

Ayyy düzenle bu yazını nolur. Yanlış mı okuyorum diye defalarca okudum. frekanslara taktım bu ara 🙈 boşuna korkutma kendini. Benim senin mercimeğinden ümidim tam 💪
Ayy tövbe estağfurullah klavye yuzunden ne yazmisim😅😅 koyuluk olmus kotuluk😂😂 cok teşekkür ederimm canım aslında sanki ilkinden daha iyi tutunmuş gibi geliyor bana hiç bu kadar yorgun ve enerjisiz olmamıştım çünkü bu bize ipucu verebilir mi😂😂

Ayy canım massallah değerin cok guzel bence hayırlı uğurlu olsunn🥰🥰geliyor miniklerr🥳

Hee iyi bari bak bir bildikleri varmış şükürler olsun😂😂 yedik bitirdik kendimizi burada 😂

Ayy tövbe estağfurullah klavye yuzunden ne yazmisim😅😅 koyuluk olmus kotuluk😂😂 cok teşekkür ederimm canım aslında sanki ilkinden daha iyi tutunmuş gibi geliyor bana hiç bu kadar yorgun ve enerjisiz olmamıştım çünkü bu bize ipucu verebilir mi😂😂
Evet ya ben bugün pelte gibiyim. Uykulu, üşüyorum, yatakta çıkmak istemiyorum. Allahım yavrularımızı bize bağışla 🤲

Back
X