• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Şimdi yemin ediyorım ki seni etiketleyecektim. Diyorum normal şartlarda benim bugün kan günümsw senin de dün olmalıydı. Diyorum içimden gitmedi mi acaba ne oldu? Bu sayfaya bir girdim burdasın 😍 yaaaa çok sevindim. Nasılda büyümüş mercimekler 🙏 senin artışta benimki gibi. Ve artış hızından çok yüksek olması iyi dimi? Yaa ikimizde de ikiz mi var acaba 😍 meraktan var ya ortadan ikiye ayrılacağım. Sonra da kendime kızıyorum ikiz ikiz diye tutulıulrsun ya tekse ve haksızlık yapıyorsan ya onu istemediğimi düşünürse diye. Resmen delilik ya
Canimm bugün sonucum 1395 geldiii🥰🥰 ne zaman kese randevusu almalıyım senceee

merhaba kızlar bişey soracam aklıma takıldı aklınıza geliyorsa lütfen yardımcı olun bu defa buna taktım:) transfer yapılırken elimize bi resim verdiler embriyonun yerleştiği yeri ama herkesin 13.3cm 2.6 /33 hz o aralıklarda benimkinde 13.3 cm /1.5 /38 hz sizce bu ne demek😥

Şimdi yemin ediyorım ki seni etiketleyecektim. Diyorum normal şartlarda benim bugün kan günümsw senin de dün olmalıydı. Diyorum içimden gitmedi mi acaba ne oldu? Bu sayfaya bir girdim burdasın 😍 yaaaa çok sevindim. Nasılda büyümüş mercimekler 🙏 senin artışta benimki gibi. Ve artış hızından çok yüksek olması iyi dimi? Yaa ikimizde de ikiz mi var acaba 😍 meraktan var ya ortadan ikiye ayrılacağım. Sonra da kendime kızıyorum ikiz ikiz diye tutulıulrsun ya tekse ve haksızlık yapıyorsan ya onu istemediğimi düşünürse diye. Resmen delilik ya
Yok sen gölünden geçeni dillendiriyorsun. Rabbim kabul eder inşallah. Ben de ikiz geçiriyorum istiyorum ama olmazsa da üzülecek değilim. Sen de öyle. Yanlız dün bir paylaşım gördüm etiketleyeceğim seni değerleri bizimle aynı. İkizmiş 🥰

Yok sen gölünden geçeni dillendiriyorsun. Rabbim kabul eder inşallah. Ben de ikiz geçiriyorum istiyorum ama olmazsa da üzülecek değilim. Sen de öyle. Yanlız dün bir paylaşım gördüm etiketleyeceğim seni değerleri bizimle aynı. İkizmiş 🥰
Ayyy acaba nasıldı değiri 😍 dili gönlümden geçeni dillendiriyorum. Asla üzülür mü ya insan onların burunlarını öpeceğim bir doğsun tekilde olsun çiftte olsa canım benim ya.

Şuan ne hissediyorsun yani belirti olarak? Bende tık yok baya. Ama bugün develer givi habire tükürük üretiyorum. Ve neden doymuyorum asla doymuyorum. Yiyorum yiyorum yiyorum sanki midem de kara bir boşluk var gıdalar oraya geçip kayboluyor. Bunun ismi mide kazınması mı mide yanması mı nedir bu ya? Sende de var mı böyle bir şey

Canimm bugün sonucum 1395 geldiii🥰🥰 ne zaman kese randevusu almalıyım senceee
Vay vay vay 🙏❤️ ne güzel tutunmuş annesine aferin o kuş üzümlerine 💪

Ben cuma günü gitmek istiyorum o zaman 5+5 oluyor sanırım. Fakaaaat artık cıldırcam 1 mi 2 mi diye. Salı veya çarşamba günü yanımızda ki hastaneye gidelim diyorum haftaya kendi doktoruma gider kalp atışını dinler ilaçlarda bir düzenleme yaptırırım. Ama yan hastane de ki doktor vajinadan bakmak isterse istemyeceğim. Önce karından bakmasını talep edeceğim ben. Fitil atarken bile zorlanıyorum ben içeri de sanki bir şişlik var anlamadım ki

Vay vay vay 🙏❤️ ne güzel tutunmuş annesine aferin o kuş üzümlerine 💪

Ben cuma günü gitmek istiyorum o zaman 5+5 oluyor sanırım. Fakaaaat artık cıldırcam 1 mi 2 mi diye. Salı veya çarşamba günü yanımızda ki hastaneye gidelim diyorum haftaya kendi doktoruma gider kalp atışını dinler ilaçlarda bir düzenleme yaptırırım. Ama yan hastane de ki doktor vajinadan bakmak isterse istemyeceğim. Önce karından bakmasını talep edeceğim ben. Fitil atarken bile zorlanıyorum ben içeri de sanki bir şişlik var anlamadım ki
Cok teşekkür ederimm canım 🥰
Ayy bende cok merak ediyorum bi de ilk ultrasonum olacak cok heyecanlıyım 🥰🥰 kendiminkini ayrı seninle kittyninkini ayrı merak ediyorim🥰🥰
O zaman sen bi önden git bize haber ver de bende ona göre yol alayimm😅
Benee perşembe veya cuma mi gitsem diyorum doktorum daha geç gel dersen yarin bi konuşacağım da

Ayyy acaba nasıldı değiri 😍 dili gönlümden geçeni dillendiriyorum. Asla üzülür mü ya insan onların burunlarını öpeceğim bir doğsun tekilde olsun çiftte olsa canım benim ya.

Şuan ne hissediyorsun yani belirti olarak? Bende tık yok baya. Ama bugün develer givi habire tükürük üretiyorum. Ve neden doymuyorum asla doymuyorum. Yiyorum yiyorum yiyorum sanki midem de kara bir boşluk var gıdalar oraya geçip kayboluyor. Bunun ismi mide kazınması mı mide yanması mı nedir bu ya? Sende de var mı böyle bir şey
Uyku ve uyku gözlerim kapanıyor. Başka hiçbir şey yok. Çok şükür ben ikizlerin gebeliğindede Bir tek 7.hafta bulantım başlamıştı. 14.haftaya kadar sürmüştü. Başka hiçbir sıkıntım olmadı. Cuma işten geldim cumartesi sabah 5 de aniden suyum geldi doğum yapmıştım. Ben belirtim yok diye seviniyorum yani. Belirtim oldu da önceleri ne oldu. Sonuç hüsran.

Merhaba, aranıza bugün katıldım. Ben de sürecimi paylaşmak istedim. 6 Ekimde 5. Gün dondurulmuş 5aa embriyo transferi oldum🌸
ilk 2 gün yemek ve tuvalet dışında kalkmadım 3. Banyomu yaptım ve yavaş yavaş günlük hayatıma döndüm. E bu süreçte ben de birçok anne adayı gibi kendimde belirti aradım ama hiç bir belirtim olmadığı için biraz umudumu kaybetmiştim çok şükür 16 ekim 503 18 ekim kan sonucum ise 1023 çıktı hafta içinde kese için gideceğim. Dilerim herkes sağlıkla bebeğine kavuşur 🌱🙏🏻

Progestan iğne kullanan var mı ya kalcalarim morardı yumruk yumruk oldu artık ağrısından bahsetmiyorum bile.
Fitil günde 3 defa 2 şer tane kullanıyorum akıntım da çok geliyor haliyle nasip başediyorsunuz.
12. Haftaya kadar kullanacakmişim bu şekilde Bi an önce zaman geçsin istiyorum🤣

Back
X