Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Benim 2. İlkide pozitif olmuştu maalesef 17 haftada kaybettim doğal siklus olmuştu buda öyle oldu akışa bırakın ben ilkinde de transfer günü eve gelip kahvaltı hazırlamıştım çok yormadan dikkatte ederek iş vs yaptım çok şükür olmuştu bunda da öyle yapıyorum sevdiğim şeylere odaklaniyorum
Başınız sağolsun çok üzüldüm 😔 Rabbim bir daha öyle acılar yaşatmasın size inşallah🤲

Kızlar durum güncellemesi yapıyorum
2 Ekim transfer tarihimdi.
11 Ekim beta hcg 21
13 Ekim beta hcg 52
17 Ekim beta hcg 384
26 Ekim beta hcg 2571
27 Ekim yani bugün keseyi gördük , tek kese 7mm yuvarlak muhtemelen kız geç tutundu. Benim gibi beta düşük başlayanlara umut olsun inşallah haftaya kalp atışımız duyulacak 🙏🏻🙏🏻

Kızlar durum güncellemesi yapıyorum
2 Ekim transfer tarihimdi.
11 Ekim beta hcg 21
13 Ekim beta hcg 52
17 Ekim beta hcg 384
26 Ekim beta hcg 2571
27 Ekim yani bugün keseyi gördük , tek kese 7mm yuvarlak muhtemelen kız geç tutundu. Benim gibi beta düşük başlayanlara umut olsun inşallah haftaya kalp atışımız duyulacak 🙏🏻🙏🏻
Maşallah darısı bizlere olsun bende kasımın 3 ünde gidicem kese görmeye 9. Gün akşam kan verdim 104 çıkmıştı 12. Gün 311

Herkese merhaba bana bu hafta Çarşamba günü opu yapıldı. İlk gün çok bir ağrım yoktu ancak şu anda ağrım var. Dünden bugüne biraz artmış durumda. Antibiyotik ve ağrı kesici alıyorum. Tahminen ne zaman geçer yada kaç gün sürer bu ağrı? Bilen varsa beni aydınlatabilir mi? Karnım sanki gaz sancısı var gibi ağrı yapıyor.
Kaç yumurta toplandi pkos varmiydi ohhss olabilirmi diye düşünüyorum dayanamiyorsaniz muhakkak acile gidin

Merhaba ben18 ekimde 5.gün embriyosu 2 adet embriyo transferi yapıldı bugün 9.günüm baş ağrısı ve kemik ağrısı var el parmaklarım bile ağrıyo bunları yaşayıp pozitif gören var mı?

Merhaba ben18 ekimde 5.gün embriyosu 2 adet embriyo transferi yapıldı bugün 9.günüm baş ağrısı ve kemik ağrısı var el parmaklarım bile ağrıyo bunları yaşayıp pozitif gören var mı?
Kendinizi çok dinlemeyin 🌸 kullandığınız bütün ilaçlar hormon ilaçları vücutta tepkimelerde yol açabiliyor umarım gebelik belirtisidir ve gebesinizdir 🙏

Merhaba, bende orda oldum tedavi maalesef negatif oldu. Tekrar başlayacağum en başa döndük. Sizin de az kalmış test gününüze inşallah sağlıklı bi pozitif görürsünüz
Embiryonuz kalmadı mı benim Bülent hocada 3 yaşında bir oğlum var kalan embiryoyu transfer ettik inşallah tez zamanda sizde anne olursubuz

Embiryonuz kalmadı mı benim Bülent hocada 3 yaşında bir oğlum var kalan embiryoyu transfer ettik inşallah tez zamanda sizde anne olursubuz
Maalesef sadece 2 tane elde edebilmiştik , bana prp eksozom yapmışlardı o zaman havuz da yapalım demediler prp de boşa gitti şimdi tekrar yaptırdım 2. Adette gideceğim 1. Opu için tekrar
Allah bağışlasın, inşallah şimdi ki de tutar kızınız olur istiyorsanız tabi :) sizin ilk denemenizde mi tuttu

Maalesef sadece 2 tane elde edebilmiştik , bana prp eksozom yapmışlardı o zaman havuz da yapalım demediler prp de boşa gitti şimdi tekrar yaptırdım 2. Adette gideceğim 1. Opu için tekrar
Allah bağışlasın, inşallah şimdi ki de tutar kızınız olur istiyorsanız tabi :) sizin ilk denemenizde mi tuttu
Başka kurumlarda 3 denemem vardı Bülent hocayla 1 cisi idi toplamda 4 cu ve sonuncusu olacaktı bizimki genetik taramalı bide erkek faktörü idi oligospermi idi esim

Back
X