Ekim ayında tüp bebeğe başlayacak olanlar, gelin beraber günlerimizi sayalım=)

Svtpk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
114
99
48
38
Kızlar, ekim 2015 itinbari ile tüpbebek yaptıran veya yaptıracak olanlar birbirimize destek olalım. bende ASM John Hopkinsde yaptırıyorum burada yaptıracak olanlar var mı? ya da yaprırıp memnun kalan

Kızlar, ekim 2015 itinbari ile tüpbebek yaptıran veya yaptıracak olanlar birbirimize destek olalım. bende ASM John Hopkinsde yaptırıyorum burada yaptıracak olanlar var mı? ya da yaprırıp memnun kalan

Merhaba, bende bu ay raporumu bekliyorum. ASM yi iyi anlamda duydum hatta doktorlarını araştırdım. Ama rapor geçerli olmadığından ilk denememi orda yaptırmayacağım. Umarım bararı ile sonuçlanır. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba, bnde ilk denememi ASM de yaptırmıştır maalesef negatif sonuç aldım bugün tekrar ASMye gıttım hayırlısı ile akşam başlıyoruz iğneleri vurmaya. Bana bu sefer gonal F verdi doktor ilacı değiştirdi benim de aklım takıldı acaba bı farkı var mı diye. Rbbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel haberlerimizi alırız.

İnşallah bu sefer iyi haberler alırsın. Her başarı hepimiz için bir umut daha oluyor ve bu sorunları yaşayanların bu umuda çok ama çok ihtiyacı oluyor. Vardır bir hayır diyorsun ama yinede kabul etmesi çok zor gerçekten. EN hayırlısını diliyorum ben kendi adıma. Bu ay eğer olursa ilk deneme olacak. Ancak durumum biraz sıkıntılı amh 0,06 maalesef. o yüzden bir taraftanda çok umutlanmak istemiyorum. Kabul etmesi ve pişmanlığı çok zorluyor insanı.

benim de AMH 0.80 daha yaş 28 oldugu halde. maalesef bugun ben de ilk kkontrolume gıttımm sabahtan beri ağlıyorum 8 yumurtam vardı fakat kullandıgım iğnelere rağmen yumurtalarım bu evrede hiç gelişmemiş. bu durumda olan var mı acaba forum da da hıc goremedım. rabbim yardımcımız olsun cok zor durumdayız. amh değeri seninkinden daha düşük olupta cok hamile kalan insanı gördüm bu forumda allah inşallahbizimde yüzümüze güler.

Aslında ilk tahlilimde fsh 12,20 çıkmıştı. Haziran da amh 0,93 dü. Ancak ağustosta rapor için tahliller yenilendi 0,06 çıktı. FSH 26 olmuş. İnanamadım. Nasıl birkaç ayda bu kadar fark olur diye. Moralim çok bozuldu tabi doğal olarak. biz benim problemlerime yoğunlaşmışken eşiminde azospermi olduğunu öğrendik. Yani nasıl bukadar üst üste gelir aklım almadı.
Doktorunla görüştün mü hiç yumurtaların sağlıklı gelişmesi için yapabilecekleri birşeyler var mı. Ben forumda dhea ve koenzim Q10 gibi vitamileri görüyorum. Tüp bebek öncesi kaliteli yumurtalar için. Bende bir danışacağım kullanmak faydalı olur mu diye. Ayrıca arı sütü bal polen falan yazmışlar birde kuru incir tüketmenin faydalı olduğunu incir kürü gibi yada. Özet olarak insan ne yapacağını şaşırıyor. Ama ben bu süreçte daha sağlıklı beslenmeye falan dikkat ediyorum. Elimden gelen artık sadece bu.

Son düzenleme:
Merhaba, dün yumurta toplama işlemi yapıldı. 14 yumurtadan 6sı döllenmiş bakalım yarın kalitesini öğrenicez embriyolog cuma günü büyük olasılık transfer işlemini gerçekleştiririz dedi ama kafama takıldı 4. Gün transferi olan pek göremedim forumda bi kaç yer de de okuduğum kadarıyla pek önermiyorlar yine kafamda deli sorular:)

Çok sevindim. baya yumurta toplanmış :) nasıl peki sonuç geldimi kaliteleri nasılmış ?

Bugun saat 3 de arayip ogrenicez ama dun aradığımda 5 yumurta kalmisti 3u birinci kalite 2si ikinci kaliteydi. Heyecanla bekliyorum sanirim cumartesi transferi yapacaklar hala aramadiklari icin yarin transfer olmaz diye düşünüyorum besinci gün transferi olması mutlu etti. Sende durumlar nasil?

Aradın mı ? ne dediler. Ben yarın ilaçlara başlıyorum. Gonal-f ve Cetrotide diye . Bu ilaçları yazmışlar. Sen hangi ilaçları kullanmıştın?

Bugun transferimi gerçekleştirdler sabahtan beri dinleniyordum pek internete giremedim hersey yolunda gitti şükür 2 embriyo transferi yapildi ikisi de 1.kalite rabbime emanet bundan sonra. O ol derse olacaktır elbet. Bende ayni igneleri kullandim senin gibi. Igneler bana iyi geldi 14 yumurta toplanmasına ve hatta yumurta dondurmama imkan verdi oyüzden baya memnun kaldim araştırdigim kadariyla aralarinda pek fark yokmus ben bir önceki tedavimde puregon kullanmıştım o bende etki yaratmamisti doktorum da minoset ve parol gibi düşün bazi ilaçlar bazi kisilere daha iyi gelebilir demisti dedigi gibi de oldu. Insallah surec boyunca hersey yolunda gider o güzel haberi alirsin. Ben bekleme evresine gectim artik:)

Tebrik ederim. İnşallah güzel haberler yazarsın buraya :) ben bugün iğnelere başlayacaktım ancak rahim duvarı kalınlığı olması gereken gibi değilmiş. Pazartesi için tekrar çağırdı. Kontrol için. Eğer olmazsa bir sonraki aya bırakıcaz dedi . kısmet bakalım. Tekrar tebrikler :)

Arkadaslar bende kasimin 2 si civari hastalancam ve tüp bebege baslamak istiyorum adet olunca mi gitmem gerekiyo hemen o ayin icinde hersey olup bitiyo mu yoksa bi sonraki aya kaliyor mu

merhaba, adetinin ıkıncı ya da ucuncu gunu ıgnelere başlıyorsun daha sonra yumurtaların buyume durumuna ore yaklasık 10 gun sonra falan yumurta toplama işlemi gerçekleştiriliyor daha sonra da embrıyo transferı gerçekleştiriliyor en fazla 5 gün içerisinde sonra da bekleme sürecine giriliyor. hepimize bol şans=)

inşallah bugun ıkıncı gun ufak ufak ağrılarım var adet agrısı gıbı normal sanırım. rahım kalınlıgı iğnelerden sonra ortaya cıkmıyor mu kı? benım de ılk gıttıgmde 7mmdi en son 11e kadar yukseldı. 9 bucuktan sonra transfer gercekleştiriliyor dıye duymuştum.

Arkadaslar benim 15 ekimde transfer yapildi 2. denemem sali gunu test yaptiracam cok heyecanliyim ama size sunu diyeyim transfere kadar her sey iyi ama beklemek cok sıkıyor
Rabbim hepimeze annelik duygusunu tattirsin insallah

Adetin 2 yada 3 ginu gitmek lazim duruma gore yumurtalar uyariliyo sonra kntroller yumurta toplama islemi bi kac gun sonra Allahin izniyle transfer oluyo bol sans

Arkadaslar benim 15 ekimde transfer yapildi 2. denemem sali gunu test yaptiracam cok heyecanliyim ama size sunu diyeyim transfere kadar her sey iyi ama beklemek cok sıkıyor
Rabbim hepimeze annelik duygusunu tattirsin insallah
Insallah hayırlı güzel haberlerini aliriz benim daha transferimin ucuncu günü sayılır beklemek zor belirti arıyorum daha uc gun de bulamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…