Moralinizi bozmayın bir tanesi bile yeter ki 6 tane çok iyi.Guzel şeyler düşününKizlar merabalar biraz moralim bozuldu. Aradilar merkezden dun toplama islemim olmuştu hatta sayiyi buraya yanlis yazmisim sonradan fark ettim 18 tane yumurtam toplanmisti bugün ilk gunumuz sadece 6 tanesi dollenmis yariyariyadan fazla cok korkuyorum böyle bisey basina gelen varmi dayabiliceklermi 5. Gune cok endiselendim
Kizlar merabalar biraz moralim bozuldu. Aradilar merkezden dun toplama islemim olmuştu hatta sayiyi buraya yanlis yazmisim sonradan fark ettim 18 tane yumurtam toplanmisti bugün ilk gunumuz sadece 6 tanesi dollenmis yariyariyadan fazla cok korkuyorum böyle bisey basina gelen varmi dayabiliceklermi 5. Gune cok endiselendim
Kesinlikle katılıyorum canım,önemli olan adeti değil kalitesi M merve5001 ,inşallah oda seni yavruna kavuşturmaya yeticektirCANIM
hiç üzülme benim toplam 7 yumurta toplandı ve ilk gün sadece 5 tanesi döllendi
5. gün sadece 3 tane kalmıştı bir tanesi kaliteli diğer ikisi tam gelişi tamamlamamıştı o bir tanede trasfer edildi
senin şuan 6 ve 5. güne kadar 3 tanesi mutlaka başaracaktır hayatta kalmayı iyi düşün iyi olsun
bizim için 1 tane kaliteli olsun yeter
Benimde dondurulmuş embriyom kalmadı canım,inşallah gerek kalmayacak umutluyumGünaydın canım
Herkese hayırlı cumalar
Benim bu gün transferin 4. Gün hiç birşey hissetmiyorum
Benim ilk tüp bebek
7 tane yumurta toplandı
5 tanesi döllendi
5. Gün sadece 3 tanesi yaşamayı başardı
Ama 1 tanesi şlerlemişti 2 tanesi geride kalmış
35 yaş altı olduğum için ve ilk tüp bebek olduğu için tek transfer yapıldı
Geride dındurulmuş embriyom yok benimki bu yüzden kritik inşallah bebeğim bana tutunmuştur aksi halde
iğne ilaç en başa döncem
Wc çıkma sorunu çok yumurta toplanınca oluyor canım, ama 4-5 gün içinde geçiyor ya da benim 4. gün wc sancım kalmamıştı. İdrarda özellikle çok sancım oluyordu.Kızlar pazartesi günü yumurtalarım toplandı ve afedersiniz o günden beri tuvalete cıkamıyorum. Sizde de oldumu? Bide bana 2. Adetten sonra transfer olacak dediler rahimin dinlenmesi için. İlk adet yeterli olmuyormu ya beklemek acayip yorucu günler geçmiyor :)
Kızlar transferde acı hissediyor musunuz çok korkuyorum bu islemden
Evet canım idrarda da öyleee gün içerisinde bayağı su tüketiyorum ama ona rağmen az idrar geliyor ve yaparken acı oluyorWc çıkma sorunu çok yumurta toplanınca oluyor canım, ama 4-5 gün içinde geçiyor ya da benim 4. gün wc sancım kalmamıştı. İdrarda özellikle çok sancım oluyordu.
Genelde 2 regl dinlendiriyorlar, vardır bir sebebi.
Benim pazartesi günü yumurtalarım toplandı ve benimde aynı şekilde ağrı ve akıntım oldu canım normal.Kızlar, klomen kullanıyorum dün bitti. ilk tüp bebek tedavim. Yarın kontrole gidicem. Yumuşlara bakacaklar.
2 gündür kasıklarımda hafif ağrı var. Bugün de biraz önce wc ye gittim.
Şeffaf akıntı gelmiş. Normal mi acaba
Normalde hiç akıntım olmaz?
Sizde yaşadınız mı
Benim pazartesi günü yumurtalarım toplandı ve benimde aynı şekilde ağrı ve akıntım oldu canım normal.
Doğru canimKESİNLİKLE AĞRI SIZI YOK BELKİ 2 DK FALAN ADET AĞRISI GİBİ ODA HEMEN GEÇİYOR
KORKACAK BİR ŞEY YOK
AYRICA BİZ HAMİLE OLUP DOĞUM YAPACAĞIZ BU NE Kİ DOĞUMU DÜŞÜNÜNCE CESARETLİ OL
İNAN AĞRI OLMUYOR
Merhaba canım ben de polikistik var. Aynı bende 125 puregon vuruyorum. Yarın benimde kontrol var :) resmen aynı durumdayız :) yalnız benim eşimin de sperm kalitesi düşük o sebeple tüp bebek yapıyoruz. E2 değerime bakmadılar daha benim. Yarın bakarlar belki
Asm de canım
Yok canım normal hatta son kontrolümde doktoruma kasıklarımda bayağı ağrım var demiştim yumurtalar çoğalıyor büyüyor ondan normal korkma demişti :) 11 yumurta toplandı hayatım rahimin dinlenmesi lazım ilk değil 2. adette gel dedi doktorum. 2. adetimde kasımın 23ü gibi görünüyor. transfer olması aralığı bulur yani :))) benimde ilk tüp bebek tedavimbende panik yaptım birden :)
Hayırlı olsun canım kaç yumurta çıktı, transfer ne zaman
Yok canım normal hatta son kontrolümde doktoruma kasıklarımda bayağı ağrım var demiştim yumurtalar çoğalıyor büyüyor ondan normal korkma demişti :) 11 yumurta toplandı hayatım rahimin dinlenmesi lazım ilk değil 2. adette gel dedi doktorum. 2. adetimde kasımın 23ü gibi görünüyor. transfer olması aralığı bulur yani :))) benimde ilk tüp bebek tedavim
Bugün-yarın geçer canımEvet canım idrarda da öyleee gün içerisinde bayağı su tüketiyorum ama ona rağmen az idrar geliyor ve yaparken acı oluyor
Sağol canım benimmm :)İnşallah büyüyordur :)
maşallah ne güzel 11 yumurta. hayırlısı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?