Ekim doğumlu Terazi bebeklerinin karakterleri..

Hymarry

SOLDAKİ SAREE'NİN, SAĞDAKİ HALE'NİN ANNESİ :)
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
7.046
40
158
Bebeklerimizin karakterleri nasıl kızlar sanırım yavaştan tanımaya başladık yavrularımızı,
terazi burcu çocukları nasıl oluyorlar,nelerden hoşlanıyor,nelerden haz etmiyorlar?

benımkıde sıcagı sevmiyor,okşanmayı cok sevıyor.cok cana yakın herkezle yabancılık çekmeden ıletısım kurabılıyor.çok güler yüzlü bı bebek maşallah bebeklerimıze

Benim oğlumda çok cana yakın herkese gülüyo...Yabancılık çekmiyo... Mıncıklanmaktan çok hoşlanıyo...

opuyorumnanaktan maşallah yavrulara yaaa

genel olarak uysal bir bebek ve insanlarla iletişimi çok güzel...ama aşırı hareketli ve aynı anda birden çok şeyi yapmak isitiyor... çok çabuk kavrıyor herşeyi... ve yabancılık yaşamıyor kimseyle , birisi ona gülümsüyorsa o da hemen gülüyor :) bizimki de kesinlikle sıcaktan hoşlanmıyor mart ayında evde çıplak ayak duruyordu ve şu anda sadece budyle geziyor =)

yazdıklarınıza katılıyorum.bnmkı de bu aralar ınsan ayırt edıyor ilk kez gördüğü kadınlardan önce kacıyo ağlıyo snra kucağıma alınca guluyo ama erkeklere hala aynı gülümseme.:) cok hareketli yalnız bırakamıyom,sımdıden dediği dedik caldığı düdük :)

evet benimde en sevdiğim huyu hemen gülümsemesi. dokunmaya bayılıyo uyurken yanına yatarsam ondan mutlusu yok. sıcağı sevmiyo hemen boynunda kızarıklık oluyo tek kat yattığı halde ensesi sırıl sıklam. terazi burçları sanatın herhangi bir dalına çok yatkın oluyorlar bakalım bizim bebeklerde ilerde olacakmı.

yazdıklarınız aynen kızım için geçerli ben terazi birkaç arkadaşım ençok şunu duyuyorum,acayip kararsız oluyolarmış ve gerçekten terazi babam ve bir arkadaşıma dikkat ettim evet kararsızlıkları insanı yıpratıcak derecede bu çok zorluyomuş anneleri dışarı çıkarken kıyafet sorunu mahvediyomuş omu bumu yada bişey alınırken.asla 3. bi şıkkı önğne koyma diyorlar ben bu huydan çok korkuyorum işte acaba nasıl başedebiliriz bununla

Okurken birileri benim oğlumu anlatıyor dedim.İşte terazi erkeğinden birkaç örnekte benden;
-Hep gülüyor bazen diyorum ki oğlum benim bi ayrıcalığım olsun herkese gülüp durma:))
-Özgür ve yalnız kalmayı seviyor.Tek başına uzun süre oyalanabiliyor.
-Eveeet asla sıcağı sevmiyor,çoraplarını hemen çekip çıkarır gece hep üstünü açar.Çook aateşli:)
-Ama çok tembel....Bir oyuncak sağında ve ona uzak mesela bakar bi uzanır gibi yapar hemen sola bakar orda kolayda bişey var mı diye?

demekki bebişer hep aynılar..benim bebem de sürekli gülüyor insanları cok seviyor otobüse bindiğimizde herkese mavi boncuk dagıtıyor...cok hareketli eli ayagı durmuyor ve herseye saldırmak istiyor..cok kolay seviniyor ve bu huyu beni mutlu ediyor belki bebek oldugu için öle ama ben seviyorum bu huyunu... bide babasını cok seviyor onu görünce beni unutuyor(((((( o gelgel yapınca gidiyor ben ondayken cagırınca ona sarılıyor gelmiyor babacı yani(((( cok serbest yatmayı seviyor uyurken rahatsız edilince kızıyor daha şimdiden:))))))

Aynen ya:))) gece bir yatışı var koca yatak dar geliyor :))) düz duvara tırmanacak çocuk gece. çok deli yatıyor. ve dediğiniz gibi herkese gülüyor. babasına çok düşkün. eşim gelince kapıda karşılıyoruz. baban geldi diyorum. asansör çıkana kadar gülüyor,çığlık atıyor :) babasını görünce hemen kucağına atlıyor babası o an alamasın hemen ağlamaya başlar :) evde babası varken daha çok şimarıyor ve konuşuyor ( çığlık ve geveleme olarak).
maşallah bebişlere

benim kızlarım insanları önce ciddi ciddi inceliyorlar,
yukarıdan aşağı kadar süzüyorlar,
bahsettiğiniz kadar girişken değiller,
acaba kışın çok dışarı çıkaramadım ondan mı yabaniler bunlar acaba yaaa bilmiyorumkismile

sanırım terazi burcu bebklerin ortak yanı sıcağı sevmemeleri. sıkıntıya gelemiyor. güler yüzlü. yabancılık çekmiyo hiç. kalabalık ortamda bulunmayı seviyo.sürekli ilgi bekliyo. ve bizde çok babcıyız.. o eve geldiğinde resmen çıldırıyo. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…